ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ενρίκε σπόντα για Μπαπέ: «Η Παρί μπορεί και χωρίς εσένα! Δεν λες, αλλά ξέρω που θα πας…»
Μπάγερν Μονάχου: Ο Τούχελ απάντησε στις φήμες για τη Γιουνάιτεντ!
«Άρρωστη» ομιλία του Φάμπρεγκας – «Πήγαμε Serie A… και σας κάνω τρελό δώρο» (vid)
Σέλτικ – Ρέιντζερς: Τα έκανε μαντάρα… με αυτογκόλ και αποβολή – Κρίθηκε ο τίτλος (vid)
Καλλιτέχνης θα πει… Ντε Μπρούιν – Φάμπρεγκας τρέμε, σε… ξεπερνάει ο Βέλγος (vid)
Η Παρί πανηγυρίζει για… αποχώρηση Μπαπέ – Εξοικονομεί τρελό ποσό!
Έπεσε το… οχυρό με Γκβάρντιολ οδηγό (vid)
Όπλισε… εκτέλεσε ο Φόντεν και η Σίτι βάζει βάσεις νίκης (vid)
Γκβάρντιολ εσύ σέντερ φορ – Η Σίτι άνοιξε το σκορ κόντρα στη Φούλαμ (vid)
To δοκάρι στέρησε τη γκολάρα της σεζόν από τη Χιρόνα (vid)
H μπλούζα του Μπαπέ στο βίντεο αποχώρησης άναψε φωτιές στη Μαδρίτη (vid)
O ήρωας της Ρεάλ Μαδρίτης ζει και αναπνέει για την παραμονή του στο Μπερναμπέου
O Μόντριτς στερεί το «10» στον Μπαπέ – Το νούμερο που θα φορέσει ο Γάλλος στη Ρεάλ Μαδρίτης
Μπαρτσελόνα… παλαιάς κοπής – Στέλνει στον πάγκο βασικό για να πει «ναι» σε μεταγραφή
O θρυλικός Κλόζε ετοιμάζεται για επιστροφή στην Μπάγερν Μονάχου
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Στον «όμιλο του θανάτου» η Μπάγερν κάνει κουμάντο – Τέλος ο εφιάλτης για Γιονάιτεντ! (vids)

Η Μπάγερν Μονάχου, χωρίς να εντυπωσιάσει, επικράτησε άνετα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με σκορ 1-0 στο «Ολντ Τράφορντ».

Στον «όμιλο του θανάτου» η Μπάγερν κάνει κουμάντο – Τέλος ο εφιάλτης για Γιονάιτεντ! (vids)

Η Μπάγερν Μονάχου δεν χρειαζόταν τη νίκη. Αλλά έδειξε ότι την ήθελε. Και όχι μόνο αυτό. Την πήρε. Οι παίκτες του Τόμας Τούχελ στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League, επικράτησαν με σκορ 1-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέσα στο «Ολντ Τράφορντ».

Κάτω του μετρίου η εικόνα του συνόλου του Έρικ Τεν Χαγκ που είχε ελάχιστες καλές στιγμές, όπου έγινε απειλητικό για τους πρωταθλητές Γερμανίας. Έτσι, οι Άγγλοι έμειναν στην τελευταία θέση του «ομίλου του θανάτου». Κάτι που είχε να συμβεί από τη σεζόν 2005-2006.

TO ΜΑΤΣ:

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν εκείνη που ξεκίνησε πιο ορεξάτα και με μεγαλύτερη ορμή την αναμέτρηση. Άλλωστε οι παίκτες του Τεν Χαγκ ήταν αυτοί που… καιγόντουσαν για αποτέλεσμα, προκειμένου να έχουν ελπίδες για να συνεχίσουν σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση. Είτε στην επόμενη φάση του Champions League, είτε σε εκείνη του Europa League.

Οι Γερμανοί δεν άργησαν να ισορροπήσουν. Έτσι, οι φιλοξενούμενοι έκλεισαν τους χώρους, βγήκαν πιο μπροστά και πίεσαν περισσότερο τους Άγγλους όταν είχαν την μπάλα υπό την κατοχή τους. Κάτι που τους έκανε δύσκολη τη ζωή με τα λάθη να είναι πολλά και να μην μπορούν να κάνουν κάτι καλό μπροστά από την εστία του Νόιερ.

Παράλληλα, τόσο ο Γκαρνάτσο όσο και ο Χόιλουντ τα είχαν βρει σκούρα με τους προσωπικούς τους αντιπάλους. Ειδικά ο Ουπαμεκανό βγήκε νικητής σε όλες τις μονομαχίες με τον Δανό στράικερ που δεν μπορούσε να απειλήσει. Από την πλευρά της η Μπάγερν Μονάχου ήταν πολύ καλή και δυνατή στα άκρα με τους Κομάν και Σανέ να κάνουν κούρσες και να φτάνουν κοντά στο γκολ. Ωστόσο, λίγο πριν την τελική απόφαση/εκτέλεση κάτι γινόταν λάθος με τον Σανέ να σπαταλάει μερικές καλές στιγμές για την ομάδα του. Έτσι το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με τις δύο ομάδες να μένουν στο μηδέν.

Στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξαν πολλά. Η μπάλα ναι μεν πήγαινε πάνω- κάτω. Όμως, ούτε η Γιουνάιτεντ, ούτε η Μπάγερν είχαν «καθαρές» φάσεις για γκολ. Μάλιστα, οι Γερμανοί προσπάθησαν να βάλουν δύσκολα στον Ονάνα, αλλά οι προσπάθειες του Σανέ και του Κίμιχ με σουτ είχαν απελπιστικό στόχο. Παρόλα αυτά η Μπάγερν βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα και αυτό χάρη στην ποιότητα του Κέιν και του Κομάν με τον Άγγλο φορ να βγάζει μία πολύ ωραία κάθετη μπαλιά στον Γάλλο εξτρέμ και εκείνος από κοντά να εκτελεί τον Ονάνα στο.. για το 1-0.

Ο Τεν Χαγκ έκανε αλλαγές. Ο Ολλανδός τεχνικός προσπάθησε να ανακατέψει την τράπουλα, όμως, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία. Έτσι, το σκορ έμεινε ως το τέλος με την Μπάγερν Μονάχου να κάνει… πάρτι στον όμιλο του θανάτου και να περνάει εύκολα στην επόμενη φάση του Champions League και από την άλλη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να μένει τελευταία και καταϊδρωμένη.










Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ