ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Μαρκίνιος έγινε… Μαλντίνι και έκανε το τάκλιν της ζωής του! (vid)
Η Ρεάλ έκανε πραγματικότητα τον… εφιάλτη του Τούχελ! (pic & vid)
Η Ίντερ θέλει να κάνει δικό της το «διαμάντι» της Σκωτίας!
Επική «σακούλα» του Σάντσο, αλλά ο Φούλκρουγκ έστειλε την μπάλα στα… πουλιά! (vid)
Ρεσιτάλ αστοχίας η Παρί, με βραχεία κεφαλή η Ντόρτμουντ για τελικό! (vids)
Μίλαν: Οι πέντε κανόνες που πρέπει να ακολουθήσει ο νέος προπονητής!
Φοβερή και τρομερή πρόταση για τον Φαν Ντάικ από τη Σαουδική Αραβία!
«Παίκτης της Ρεάλ έχει συμφωνήσει με την Ατλέτικο»!
Ντόρτμουντ – Παρί: ΔΥΟ δοκάρια σε λίγα δευτερόλεπτα από Μπαπέ και Χακίμι! (vid)
Η Ρεάλ ήδη ετοιμάζει φιέστα στη Μαδρίτη για το πρωτάθλημα πριν την Μπάγερν!
Το πρώτο μεγάλο stop του Ντοναρούμα κόντρα στην Ντόρτμουντ! (vid)
Ντόρτμουντ – Παρί: Θύμισε Χάαλαντ η γκολάρα του Φύλκρουγκ! (vid)
Ο κόσμος της Ντόρτμουντ έδωσε… ρέστα στο ματς με την Παρί! (vid)
O Κόντε θέλει την μεγάλη επιστροφή στην Τσέλσι!
Μαρτύρησε τον Ζιρού ο προπονητής του: «Φεύγει για MLS»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Τετάρτη (13/12)

Αυτές είναι οι σημερινές στοιχηματικές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του StoiximaView.

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Τετάρτη (13/12)

Ανάλυση και προγνωστικά

Τετάρτη σήμερα και οι μάχες του Champions League δεσπόζουν στο στοιχηματικό κουπόνι. Η ομάδα του Stoiximaview ξεχώρισε τις δύο πιο hot αναμετρήσεις. Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις, αλλά και τις προτάσεις μας για το Over,το Goal / Goal και το σημείο της ημέρας.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ (22:00): Η Ντόρτμουντ έκανε μαγικά πράγματα σε αυτόν τον όμιλο και κατάφερε κόντρα στα μεγαθήρια να εξασφαλίσει πρόκριση από την 5η αγωνιστική. Πλέον, θέλει και την πρωτιά και θα την πάρει αν αποφύγει την ήττα απόψε. Τόσο απλά. Διαφορετικά, αν ηττηθεί θα είναι 2η. Και τα «μαγικά» πράγματα που αναφέρουμε είναι οι δύο νίκες επί της Νιούκαστλ αλλά και το τεράστιο διπλό με 3-1 επί της Μίλαν την περασμένη αγωνιστική. Πάντως, στη Γερμανία προέρχεται από αποκλεισμό στο Κύπελλο Γερμανίας από την Στουτγκάρδη (2-0) και από την εντός έδρας ήττα με 3-2 από τη Λειψία. Βέβαια, στο ντέρμπι της αγωνιστικής, της πήγαν όλα στραβά, μιας και στο 15’ έμεινε με 10 παίκτες λόγω (δικαιολογημένης) αποβολής του Χούμελς, ενώ στο 32’ δέχτηκε το πρώτο τέρμα με αυτογκόλ του Μπενσεμπαϊνί. Πάντως, ακόμη και με αριθμητικό μειονέκτημα, το πάλεψε με όλες τις δυνάμεις της.

Αρκετά τα προβλήματα που έχει ο Τέρζιτς. Δεν υπολογίζονται Μουκοκό (επιθετικός), Ενμετσά (μέσος), Ριέρσον (δεξί μπακ), Τσαν (μέσος) και ο Μενιέ (δεξί μπακ) που έτσι κι αλλιώς δεν είναι δηλωμένος στην ευρωπαϊκή λίστα. Επιπλέον, αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Σάμπιτσερ (μέσος) και του Βολφ (δεξί μπακ) και θα αποφασιστεί τη μέρα του αγώνα. Στα θετικά, η επιστροφή του Αλέ.

Δείτε το σημερινό κουπόνι

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ (22:00): Η Παρί Σεν Ζερμέν «καίγεται» για τη νίκη. Τη θέλει ώστε να μην εξαρτάται από το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα. Βγαίνει πρώτη με δική της νίκη. Συνεχίζει στους «16» και σε περίπτωση που κερδίσει και η Νιούκαστλ δεν κερδίσει τη Μίλαν ή αν χάσει και το Νιούκαστλ – Μίλαν λήγει ισόπαλο. Μάλιστα, η πρωταθλήτρια Γαλλίας έμεινε στο κόλπο για την πρόκριση έχοντας ισοφαρίσει τη Νιούκαστλ (1-1) στο 98’ (με αμφισβητούμενο πέναλτι) με τον Εμπαπέ. Είχε πολλές ευκαιρίες (κυρίως) στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δυσκολεύτηκε πολύ να βρει γκολ. Επίσης, προ ημερών, στη Ligue 1 (παραμένει πρώτη και στο +4 από τη Νις), ζορίστηκε απέναντι στη Ναντ (2-1). Προηγήθηκε στο 41’ με τον Μπαρκολά, ισοφαρίστηκε στο 55’ και βρήκε γκολ νίκης στο 83’ με τον Κόλο Μουανί.

Έχει και ο Λουίς Ενρίκε απουσίες για το αποψινό παιχνίδι στη Γερμανία. Ο Ισπανός κόουτς δεν υπολογίζει τους Κιμπεμπέ (κεντρικός αμυντικός), Νάβας (τερματοφύλακας), Μέντες (αριστερό μπακ), Φαμπιάν Ρουίζ (μέσος) και τον τιμωρημένο Ντεμπελέ (εξτρέμ).

Η εκτίμηση του αγώνα

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΜΙΛΑΝ (22:00): Αρκετά τα σκαμπανεβάσματα που έχει η Νιούκαστλ και ως ένα βαθμό αυτό δικαιολογείται με τις τόσες απουσίες που έχει. Όπως και να ‘χει, από το 4-1 με την Τσέλσι και το 1-0 με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πέρασε στις ήττες με 3-0 από την Έβερτον και με 4-1 από την Τότεναμ. Δεν είχε καλή εικόνα απέναντι στους «πετεινούς» και δέχτηκε πολλές φάσεις, κάτι που δεν μας έχει συνηθίσει επί Έντι Χάου. Ναι, οκ, θα έχει και κάποια άσχημα βράδια, όμως, συνήθως παρουσιάζει πολύ συμπαγή εικόνα. Θεωρώ ότι προφανώς και παίζουν ρόλο οι απουσίες και η καταπόνηση των παικτών και θα προσπαθήσει να τα διορθώσει όλα αυτά με κάποιες κινήσεις τον Ιανουάριο. Για την ώρα, διεκδικεί την πρόκριση στους «16» του Champions League, αλλά δεν είναι κάτι που εξαρτάται από εκείνη αποκλειστικά. Τι θέλει για να περάσει ως 2η; Νίκη δική της και την ίδια ώρα να μην κερδίσει η Παρί την Ντόρτμουντ στη Γερμανία. Συνεχίζει ως 3η στο Europa League αν νικήσει και νικήσει και η Παρί ή αν φέρει ισοπαλία, μένει τελευταία και εκτός Ευρώπης σε περίπτωση ήττας.

Φυσικά, οι απουσίες δεν λείπουν ούτε τώρα για τη Νιούκαστλ. Εκτός για άλλο ένα παιχνίδια οι Πόουπ (τερματοφύλακας), Μπερν (αριστερό μπακ), Μέρφι (εξτρέμ), Άντερσον (μεσοεπιθετικός), Μπότμαν (κεντρικός αμυντικός), Γουίλοκ (μέσος), Τάργκετ (αριστερό μπακ), αμφίβολος ο Μπαρνς (εξτρέμ). Είναι έτοιμοι ο Σον Λόνγκσταφ (μέσος) και ο Γουίλσον (επιθετικός).

Πως να κερδίσεις στο πόκερ

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΜΙΛΑΝ (22:00): Η Μίλαν προκρίνεται στους «16» μόνο με ένα σενάριο: Νίκη δική της και ήττα της Παρί. Δεν της πήγε καλά το παιχνίδι με την Ντόρτμουντ (3-1) «Στράβωσε» από νωρίς και μετά δεν γύριζε. Είχε χαμένο πέναλτι στο 6’ με τον Ζιρού και δέχτηκε γκολ με πέναλτι λίγα λεπτά αργότερα, στο 10’. Είχε ευκαιρίες, αλλά δεν εκμεταλλεύτηκε καμία πέρα από αυτήν με τον Τσουκουέζε στο 37’. Και τώρα… τρέχει και δεν φτάνει. Και μέσα σε όλα αυτά, έχουν αναπτυχθεί και πάλι σενάρια για το μέλλον του Στέφανο Πιόλι. Δεν πρέπει να νιώθει και πολύ σίγουρος. Για την ώρα, πάντως, μπορεί να «βάλει» τα σενάρια στον πάγο μόνο με πρόκριση της Μίλαν, όσο δύσκολο και να φαντάζει. Επιπλέον, έρχεται από την εκτός έδρας ήττα από την Αταλάντα με 3-2, όπου δέχτηκε το τρίτο γκολ στο 95’ (απίθανη, «αλήτικη», γκολάρα του Μουριέλ), δύο λεπτά μετά την αποβολή του Καλάμπρια. Με αυτό το αποτέλεσμα, έμεινε στην 3η θέση, στο -9 από την Ίντερ και στο -7 από τη Γιουβέντους.

Απουσίες έχει και η Μίλαν, αρκετές κιόλας και ο Πιόλι καλείται να κάνει τη δουλειά του όσο καλύτερα μπορεί. Βέβαια, επιστρέφει μετά από… καιρό ο Λεάο και εκτιμάται ότι θα παίξει από την αρχή. Αντίθετα, θα λείψουν οι Κιάερ (κεντρικός αμυντικός), Σπορτιέλο (τερματοφύλακας), Καλντάρα (κεντρικός αμυντικός), Καλουλού (κεντρικός αμυντικός), Οκαφόρ (επιθετικός), Πελεγκρίνο (κεντρικός αμυντικός), Τιαό (κεντρικός αμυντικός). Με βάση τις πολλές απουσίες στο κέντρο άμυνας, λογικά θα παίξει στόπερ ο Τεό Ερναντέζ.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το   StoiximaView  σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ