ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Rai Sport: Η Νάπολι βρήκε τον ιδανικό προπονητή για την αντεπίθεσή της
Το «Arteta ball» στο μεγαλείο του (vid)
Μπαρτσελόνα: Το μελλοντικό της 6αρι έρχεται από τη Masia
H Ίντερ απέκτησε τον… Τζέκο που της έλειπε
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

ΑΓΙΑΞ – ΑΕΚ Live Streaming

ΑΓΙΑΞ - ΑΕΚ Live Streaming.

ΑΓΙΑΞ – ΑΕΚ Live Streaming

«Τελικός» πρόκρισης στην Ολλανδία για την ΑΕΚ. Τον Άγιαξ στην Johan Cruijff ArenA αντιμετωπίζουν οι «κιτρινόμαυροι», που θα επιδιώξουν να αποδράσουν με το «χρυσό» εισιτήριο του Europa Conference League.

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για την ΑΕΚ, που καλείται να σταθεί όρθια στον αγωνιστικό χώρο της Johan Cruijff ArenA. Στους τέσσερις πόντους μετά από πέντε αγωνιστικές οι «κιτρινόμαυροι», αναζητούν τη νίκη ή την ισοπαλία στην Ολλανδία, προκειμένου να τσεκάρουν το εισιτήριο για τον έξτρα γύρο του Europa Conference League. Με λίγα λόγια, η ΑΕΚ έχει το πάνω χέρι σε αυτή τη μάχη, αλλά θα πρέπει να φύγει αλώβητη από το Αμστερνταμ, έτσι ώστε να δώσει συνέχεια στο εφετινό ευρωπαϊκό της ταξίδι. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα δεν είχε εγχώριες υποχρεώσεις το περασμένο Σαββατοκύριακο, λόγω της αποχής των διαιτητών. «Πονοκεφαλιάζει» ο Αργεντινός τεχνικός και με το δικό του, καθώς πολλές είναι οι απουσίες της Ενωσης στο αποψινό παιχνίδι. Νοκ άουτ για τη μάχη με τον Άγιαξ έχουν ήδη τεθεί οι Αραούχο, Γκατσίνοβιτς, Πόνσε, Πινέδα και Στάνκοβιτς. « Πιστεύω ότι το γκρουπ των παικτών που προπονώ είναι ανταγωνιστικό. Έχει δείξει χαρακτήρα, έχει δείξει καλή διάθεση, ότι θέλει να παίξει ποδόσφαιρο. Σίγουρα θέλαμε να φτάσουμε στο παιχνίδι έχοντας περισσότερους βαθμούς, αλλά επίσης είναι σημαντικό να φτάνουμε εδώ και να έχουμε πιθανότητες, να καταφέρουμε ένα βήμα σε άλλη διοργάνωση της Ευρώπης. Εμπιστεύομαι πολύ τους παίκτες που θα είναι διαθέσιμοι και μπορώ να πω ότι έχω μεγάλες προσδοκίες για το ματς», τόνισε ο Ματίας Αλμέιδα για την αναμέτρηση με τον Αίαντα.

Από την άλλη, ο Άγιαξ ανεβαίνει σιγά-σιγά το τελευταίο διάστημα. Με τον Τζον Φαν Σιπ στην άκρη του πάγκου, ο Αίαντας δείχνει πιο σοβαρός, ενώ μετράει και τρεις διαδοχικές νίκες στο εφετινό πρωτάθλημα. Παρόλα αυτά, αναζητά μονάχα το τρίποντο στο αποψινό ματς, προκειμένου να συνεχίσει στην Ευρώπη και τη νέα χρονιά. Στα αγωνιστικά, οι Ολλανδοί έχουν δύο σημαντικές απουσίες, τον τιμωρημένο Μπεργκχάους και τον τραυματία Μπρεγκβάιν.

ΑΓΙΑΞ – ΑΕΚ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ