ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Φιορεντίνα πριν τον Ολυμπιακό «αγκάλιασε» την Ευρώπη κόντρα στη Νάπολι! (vid)
Λούκα Μόντριτς: Η χειρότερη μεταγραφή που έγινε ο μεγαλύτερος θρύλος!
ΕΚΤΑΚΤΟ: Ο Μόντριτς ανακοίνωσε την απόφασή του στη Ρεάλ!
Ρεάλ Μαδρίτης: Θέλει πίσω το «διαμάντι» που… λάμπει στη Χιρόνα!
Η Τσέλσι έχει βρει τον ιδανικό παίκτη για τη μεσαία της γραμμή!
Ο Ιμπραΐμοβιτς θέλει να «εκτοξεύσει» τη Μίλαν!
Τσέλσι: Ο Ποτσετίνο ετοιμάζεται για μεγάλες επιτυχίες του χρόνου!
Non-stop προβλήματα στην Μπαρτσελόνα: Έξαλλος με τον Τσάβι ο Λεβαντόφσκι!
Λίβερπουλ: Τα λόγια του Κλοπ συγκινούν μέχρι και οπαδό της Έβερτον
Η Ρεάλ τρελάθηκε και θέλει τον Μπαπέ πριν το Euro!
Προπονητής για πρώτη φορά σε αντρική ομάδα ο Φαν Πέρσι!
Το έριξε στο φαΐ και τις μπύρες ο Ζίλε κι έχει κάνει μια κοιλιά ως το «Γουέμπλεϊ»!
Επίσημα το πιο πολύτιμο «διαμάντι» της Αγγλίας ο Πάλμερ! (pic)
Επίσημο: Απέλυσε τον Αλέγκρι η Γιουβέντους με συνοπτικές διαδικασίες!
Οριστικά στη Λίβερπουλ ο Άρνε Σλοτ, το ανακοίνωσε ο ίδιος! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Η Μίλαν έστειλε… αδιάβαστη τη Νιούκαστλ μέσα σε ένα ημίχρονο! (vids)

Η Μίλαν, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, τελικά κατάφερε να επικρατήσει εκτός έδρας με σκορ 2-1 τη Νιούκαστλ.

Η Μίλαν έστειλε… αδιάβαστη τη Νιούκαστλ μέσα σε ένα ημίχρονο! (vids)

Η Μίλαν ήθελε ένα μικρό… θαύμα για να περάσει στην επόμενη φάση του Champions League. Δεν της έφτανε μόνο δική της νίκη. Αλλά ζητούσε και ένα ιδανικό αποτέλεσμα από το παιχνίδι της Μπορούσια Ντόρτμουντ με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Παρόλα αυτά οι Ιταλοί έδειξαν την κλάση τους, επικρατώντας εκτός έδρας και δη με ανατροπή, της Νιούκαστλ με σκορ 2-1. Έτσι, θα συνεχίσουν στο Europa League οι παίκτες του Στέφανο Πιόλι, ενώ εκείνοι του Έντι Χάου θα αρκεστούν στα ματς της Premier League.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης φαινόταν ότι η Νιούκαστλ είχε όνειρα και φιλοδοξίες, ώστε να πάρει το αποτέλεσμα που έπρεπε κόντρα στη Μίλαν για να συνεχίσει στο Champions League. Οι Άγγλοι με όπλο την επιθετική τους  γραμμή αλλά και την ποιότητα στο κέντρο τους ήταν αυτοί που έγιναν πιο γρήγορα απειλητικοί. Η καλύτερη στιγμή τους ήταν στο 20′. Όλα ξεκίνησαν από μακρινή μπαλιά του Γκιμαράες με τον Γκόρντον να κάνει κατά μέτωπο επίθεση, την μπάλα να πηγαίνει προς στον Αλμιρόν. Όμως, ο Λατίνος στράικερ δεν πρόλαβε να τη στείλει στα δίχτυα της Μίλαν μιας και ο Τομόρι με το τάκλιν του τον πρόλαβε!

Αυτό που δεν έγινε σε εκείνη τη φάση έγινε λίγο αργότερα. Στο 33ο λεπτό της αναμέτρησης όλο το «Σεντ Τζέιμς Παρκ» σηκώθηκε στο… πόδι. Ήταν η στιγμή, όπου ο Ζοέλιντον με ένα απίθανο σουτ νίκησε τον Μενιάν και έδωσε το προβάδισμα στη Νιούκαστλ. Ένα τέρμα που έδωσε νέα πνοή στους γηπεδούχους, αλλά έκοψε τα… πόδια στους Μιλανέζους που έχαναν την μπάλα συνέχεια μα και τις προσωπικές μονομαχίες από τους ποδοσφαιριστές του Χάου.

Στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξαν πολλά. Η Νιούκαστλ ήταν εκείνη που είχε την κατοχή της μπάλας και γενικότερα τον έλεγχο του αγώνα. Ωστόσο, μία στιγμή τύχης και αδράνειας στην άμυνα των γηπεδούχων ήταν αρκετή, ώστε οι Ιταλοί να ισοφαρίσουν σε 1-1 με τον Πούλισικ. Ο Λεαό έκανε κούρσα από τα αριστερά, η μπάλα πήγε στον Ζιρού και μετά κατέληξε, μέσω καραμπόλας, στα πόδια του Πούλισικ που ισοφάρισε στο 59′.

Από εκεί και πέρα το παιχνίδι έγινε ροντέο με την μπάλα να πηγαίνει πάνω- κάτω. Η Νιούκαστλ σχεδόν… σκόραρε και δεύτερο γκολ. Όμως, αυτό δεν συνέβη, μιας και το σουτ του Ζοέλιντον βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι του Μενιάν στο 69′, αφού πρώτα ο Γάλλος κίπερ την βρήκε τόσο όσο έπρεπε. H Μίλαν απάντησε στα δοκάρια με τον Λεάο δέκα λεπτά αργότερα (79′) και με τον Τομόρι στις καθυστερήσεις. Αλλά η πιο λαμπρή στιγμή για τους Ιταλούς ήρθε στο 84′ με τον Τσεκουέζε να κάνει το 2-1 σε απίθανη αντεπίθεση με ιδανικό πλασέ.

Το 2-1 έμεινε ως το τέλος παρά τις προσπάθειες των Άγγλων που έφυγαν με κατεβασμένα κεφάλια στο φινάλε της βραδιάς.
















Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ