ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπαρτσελόνα: Το μελλοντικό της 6αρι έρχεται από τη Masia
H Ίντερ απέκτησε τον… Τζέκο που της έλειπε
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΜΠΑΤΣΚΑ ΤΟΠΟΛΑ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΠΑΤΣΚΑ ΤΟΠΟΛΑ Live Streaming.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΜΠΑΤΣΚΑ ΤΟΠΟΛΑ Live Streaming

Αυλαία στους ομίλους του Europa League και για τον Ολυμπιακό. Ντεμπούτο για τον Κάρλος Καρβαλιάλ, με τους «ερυθρολεύκους» να υποδέχονται (22:00) την Μπάτσκα Τόπολα στο κεκλεισμένων των θυρών «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Νέα σελίδα στο μεγάλο λιμάνι, με τον Κάρλος Καρβαλιάλ να βρίσκεται για πρώτη φορά στην άκρη του πάγκου. Ο Πορτογάλος προπονητής αντικατέστησε τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ στην τεχνική ηγεσία και θέλει να οδηγήσει τον Ολυμπιακό στον έξτρα γύρο του Europa Conference League. Τι χρειάζονται οι «ερυθρόλευκοι» για να σφραγίσουν το εισιτήριο; Νίκη ή ισοπαλία στο αποψινό παιχνίδι με την Μπάτσκα Τόπολα. Ενα παιχνίδι που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, ελεώ και της απόφασης της ελληνικής Κυβέρνησης. Πορόσο, Φρέιρε τα αγωνιστικά προβλήματα του Ολυμπιακού για το αποψινό ματς με τους Σέρβους, ενώ ο Ποντένσε είναι διαθέσιμος, όπως και ο Γιόβετιτς. «Είμαστε έτοιμοι, είναι πολύ σημαντικό ματς. Έχουμε την ευφυία να καταλάβουμε τα θετικά μας και ό,τι έχει γίνει σωστό έως τώρα για να τα εκμεταλλευτούμε. Είχαμε χρόνο να δουλέψουμε επειδή δεν παίξαμε στο πρωτάθλημα, αλλά και είναι μειονέκτημα ότι δεν υπάρχει ένα ματς σημείο αναφοράς να προηγηθεί. Σεβόμαστε την Τόπολα, είναι δυνατή ομάδα, η ισοπαλία μας εξυπηρετεί, όμως με όλο το σεβασμό στον αντίπαλο έχουμε προετοιμάσει την ομάδα για να πάρει τη νίκη», τόνισε ο προπονητής του Ολυμπιακού για τη μάχη με την Μπάτσκα Τόπολα.

Από την άλλη, η Μπάτσκα Τόπολα έρχεται στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για ένα και μόνο αποτέλεσμα: Τη νίκη. Που θα τη στείλει στα νοκ άουτ του Europa Conference League. Οι Σέρβοι προέρχονται από τη λευκή ισοπαλία κόντρα στην Ραντνίτσκι και γνωρίζουν καλά την πρόκληση που έχουν μπροστά τους. «Ήρθαμε για μια αναμέτρηση που θα είναι ανταγωνιστική καθώς κρίνεται μία πρόκριση. Έχουμε μεγάλο κίνητρο, γνωρίζουμε πόσο μεγάλος και ιστορικός είναι ο Ολυμπιακός. Αυτό μας δίνει επιπλέον κίνητρο, όπως και το γεγονός ότι φυσικά ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί. Θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε, αυτός είναι ο στόχος. Είναι πολύ δύσκολο, όπως και με την Παρτιζάν και στο ματς με τον Ολυμπιακό, είμαστε ικανοί να νικήσουμε», τόνισε ο κόουτς της Μπάτσκα Τόπολα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΜΠΑΤΣΚΑ ΤΟΠΟΛΑ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ