ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπάγερν Μονάχου: Ο Τούχελ επιβεβαίωσε την απουσία κόντρα στη Ρεάλ!
Μπαρτσελόνα: Έγραψε ιστορία ο Τερ Στέγκεν!
Γιουβέντους: Δύο σημαντικές απουσίες στον… τελικό τετράδας με τη Ρόμα!
Η Άρσεναλ βρήκε τον… απόλυτο σέντερ φορ στην Bundesliga!
Το φαβορί για τον πάγκο της Μίλαν – «Κλείνει» η συμφωνία!
Ατλέτικο Μαδρίτης: Πάει για… λίφτινγκ στην επίθεση το καλοκαίρι!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Το μεγάλο πρόβλημα με Ράσφορντ!
Η Ίντερ πήρε το πρωτάθλημα και… χαλάρωσε! (vid)
«Έκαψε» τους νησιώτες από νωρίς η Ατλέτικο! (vid)
Ξεκάθαρος ο Τσάβι: «Ας ξεχάσουμε γρήγορα τη φετινή σεζόν που ήταν σκέτη ντροπή»
Δυνάστης της Ρεάλ ο Φλορεντίνο Πέρεθ, ξεπέρασε τον αείμνηστο Σαντιάγο Μπερναμπέου!
«Τάπωσε» τον Ρόι Κιν ο Χάαλαντ με απαξιωτική ατάκα!
Μεγάλη κίνηση από την Μπαρτσελόνα: Υποκλίθηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης! (pic)
Αλ Νασρ: On fire o Κριστιάνο με το «τέλειο» χατ-τρικ! (vids)
Στη Ρεάλ Μαδρίτης πρώτα γέλασαν με τα χάλια της Μπαρτσελόνα και μετά πανηγύρισαν το πρωτάθλημα! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Europa League

ΠΑΟ – Μακάμπι: Ευρώπη ήταν και… πάει (vid)

Η Μακάμπι Χάιφα ήρθε στην Αθήνα για την υπέρβαση και την έκανε! Ο Παναθηναικός είδε την πρόκριση στο Europa Conference League να κάνει... φτερά (1-2).

ΠΑΟ – Μακάμπι: Ευρώπη ήταν και… πάει (vid)

O Παναθηναϊκός ήθελε τον βαθμό της ισοπαλίας για να πανηγυρίσει την πρόκριση στο Europa Conference League, αντ’ αυτού γνώρισε ήττα σοκ στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας από την Μακάμπι Χάιφα και γνώρισε τον αποκλεισμό από την Ευρώπη. Ντέιβιντ και Σέρι έβαλαν… ταφόπλακα στη φετινή ευρωπαϊκή πορεία του «Τριφυλλιού». Έχασαν ευκαιρίες με το… τσουβάλι οι «Πράσινοι», μείωσαν σε 2-1 στο φινάλε αλλά η ανατροπή δεν ήρθε ποτέ.

To ματς

6η και τελευταία στροφή στη φάση των ομίλων του Europa League! Ο Παναθηναϊκός ήθελε να κλείσει τις υποχρεώσεις του με ένα θετικό αποτέλεσμα. Απέναντί του η Μακάμπι Χάιφα, με την ισραηλινή ομάδα να έρχεται στην Αθήνα έχοντας στόχο μόνο τη νίκη, η οποία θα άφηνε εκτός συνέχειας τους «Πράσινους». Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς δεν ήθελε να χάσει το ματς, αρκούσε ο βαθμός για την πρόκριση στο Europa Conference League.

Η παρουσία των γηπεδούχων όμως στο πρώτο μέρος του αγώνα δεν έδειχνε ικανή για να φέρει κάτι θετικό στο… ταμείο. Η Μακάμπι Χάιφα ήταν καλύτερη στο χορτάρι, είχε και την ουσία. Στο πρώτο 20λεπτο οι φιλοξενούμενοι απείλησαν αρκετά την εστία του Τριφυλλιού». Στο 21′ ήρθε η φάση που σημάδεψε το πρώτο μέρος. Ο Ντέιβιντ βρέθηκε στην καρδιά της μεγάλης περιοχής του Παναθηναϊκού. Ο Λοντίγκιν έκανε κάκιστη έξοδο και ο επιθετικός της Μακάμπι με κεφαλιά έκανε το 1-0 και προκάλεσε ψυχρολουσία στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Στο υπόλοιπο μέρος του ημιχρόνου οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να βρουν αντίδραση. Στο φινάλε του 45λεπτου ο Ιωαννίδης άγγιξε το 1-1 όμως το τελείωμά του δε βρήκε τον πολυπόθητο στόχο. Σκορ ημιχρόνο, 0-1.

Στην επανάληψη, ο Παναθηναϊκός άσκησε έντονη πίεση στην άμυνα της Μακάμπι Χάιφα. Αιτόρ, Ιωαννίδης, Μπερνάρ και Παλάσιος έφθασαν αρκετές φορές ένα βήμα πριν το γκολ. Μεγαλύτερη φάση για τους «Πράσινους» στα μισά του δεύτερου μέρους η κεφαλιά του Ιωαννίδη, η οποία βρήκε απάντηση από τον τερματοφύλακα της Μακάμπι. Ο Κεούφ ακούμπησε τη μπάλα όσο χρειαζόταν και στη συνέχεια με μπόλικη περιπέτεια αυτή κατέληξε άουτ.

Oι «Πράσινοι» πίεσαν ασφυκτικά όμως όσες ευκαιρίες και να δημιούργησαν, καμία δεν έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Και όταν χάνεις πολλές ευκαιρίες, η μπάλα τιμωρεί. Στο 74′ η Μακάμπι βγήκε στην κόντρα επίθεση, η μπάλα έφθασε στα πόδια του Σέρι και από το ύψος της μεγάλης περιοχής με δυνατό σουτ έκανε το 2-0 κάνοντας πολύ δύσκολη την αποστολή των «Πράσινων» για θετικό αποτέλεσμα. Στο τελευταίο μέρος του αγώνα οι γηπεδούχοι πάλεψαν για την ανατροπή αλλά δεν τα κατάφεραν. Μείωσαν σε 2-1 με τον Ιωαννίδη, πάλεψαν με νύχια και με δόντια για το 2-2 όμως μάταια. Τελικό αποτέλεσμα 1-2.

 





Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ