ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Το «Arteta ball» στο μεγαλείο του (vid)
Μπαρτσελόνα: Το μελλοντικό της 6αρι έρχεται από τη Masia
H Ίντερ απέκτησε τον… Τζέκο που της έλειπε
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

ΠΑΟΚ – ΕΛΣΙΝΚΙ Live Streaming

ΠΑΟΚ - ΕΛΣΙΝΚΙ Live Streaming.

ΠΑΟΚ – ΕΛΣΙΝΚΙ Live Streaming

Πάρτι πρόκρισης στην Τούμπα θέλει να στήσει ο ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου ρίχνει αυλαία στους ομίλους του Europa Conference League, φιλοξενώντας (19:45) την Ελσίνκι.

Δίχως άγχος και βαθμολογικό ενδιαφέρον, ο ΠΑΟΚ θα επιχειρήσει να φτάσει σε άλλη μια νίκη την εφετινή αγωνιστική περίοδο. Μάλιστα, αν καταφέρει να κάμψει την αντίσταση των Φινλανδών, θα γίνει η πρώτη ελληνική ομάδα που ολοκληρώνει φάση ομίλων με πέντε τρίποντα. Από εκεί και πέρα, η πρωτιά του ομίλου κλείδωσε στην Γερμανία για τους «ασπρόμαυρους», που έφεραν εις πέρας μια αρκετά δύσκολη αποστολή. Δεν ήταν και λίγο αυτό που έκανε η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου. Αφησε στη 2η θέση την Άιντραχτ και γλύτωσε τον έξτρα γύρο της διοργάνωσης. Στα αγωνιστικά, ο Ρουμάνος τεχνικός θα στερηθεί των υπηρεσιών του Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Ο Σέρβος άσος δεν έβγαλε το πρόγραμμα της τελευταίας προπόνησης και τέθηκε νοκ άουτ. Παράλληλα, εκτός αποστολής έμειναν και οι Σάστρε, Νάσμπεργκ, οι οποίοι δεν βρίσκονται στην ευρωπαϊκή λίστα του δικέφαλου του βορρά. «Ο αθλητικός μας στόχος όσον αφορά στους ομίλους επετεύχθη με έναν φανταστικό τρόπο, κερδίζοντας 2 φορές την Άιντραχτ κι εξασφαλίζοντας την πρωτιά στον όμιλο μία αγωνιστική πριν από το τέλος. Είναι θέμα νοοτροπίας της ομάδας, θέλουμε να δείξουμε ότι είμαστε ένα γκρουπ νικητών. Είναι θέμα περηφάνιας και ρεκόρ, όπως είπε και ο Κουλιεράκης. Όλες αυτές οι μικρές λεπτομέρειες είναι σημαντικές για εμάς και καθιστούν το παιχνίδι σημαντικό», τόνισε ο Ραζβάν Λουτσέσκου για την αποψινή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Ελσίνκι, στην κατάμεστη Τούμπα.

Ιδιαίτερο άγχος δεν υπάρχει ούτε στο αντίπαλο στρατόπεδο. Η Ελσίνκι έχει αποκλειστεί από τη συνέχεια της διοργάνωσης και πάει στην Τούμπα για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις. Στους 2 πόντους μετά από πέντε αγωνιστικές οι Φινλανδοί, που θα επιχειρήσουν να φτάσουν στην πρώτη τους νίκη. Πέτερσον, Ρόγκιτς, Ίλιεβ, Μόρεν, Ράιταλα, Στιόπιν και Ρίσκι δεν βρίσκονται στην αποστολή για τον αποψινό αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ – ΕΛΣΙΝΚΙ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ