ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Το πιο μάγκικο ήταν και το πιο εύκολο!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει τον «εγκέφαλο» της Γιουβέντους!
Μπάγερν Μονάχου: Ο Τούχελ επιβεβαίωσε την απουσία κόντρα στη Ρεάλ!
Μπαρτσελόνα: Έγραψε ιστορία ο Τερ Στέγκεν!
Γιουβέντους: Δύο σημαντικές απουσίες στον… τελικό τετράδας με τη Ρόμα!
Η Άρσεναλ βρήκε τον… απόλυτο σέντερ φορ στην Bundesliga!
Το φαβορί για τον πάγκο της Μίλαν – «Κλείνει» η συμφωνία!
Ατλέτικο Μαδρίτης: Πάει για… λίφτινγκ στην επίθεση το καλοκαίρι!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Το μεγάλο πρόβλημα με Ράσφορντ!
Η Ίντερ πήρε το πρωτάθλημα και… χαλάρωσε! (vid)
«Έκαψε» τους νησιώτες από νωρίς η Ατλέτικο! (vid)
Ξεκάθαρος ο Τσάβι: «Ας ξεχάσουμε γρήγορα τη φετινή σεζόν που ήταν σκέτη ντροπή»
Δυνάστης της Ρεάλ ο Φλορεντίνο Πέρεθ, ξεπέρασε τον αείμνηστο Σαντιάγο Μπερναμπέου!
«Τάπωσε» τον Ρόι Κιν ο Χάαλαντ με απαξιωτική ατάκα!
Μεγάλη κίνηση από την Μπαρτσελόνα: Υποκλίθηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Serie A

Με φόρα από το Νιούκαστλ η Μίλαν – 3αρα στη Μόντσα (vid)

Η Μίλαν ήθελε το «τρίποντο» και το πήρε... αέρας! Η Μόντσα δεν επέβαλλε μεγάλη αντίσταση και μοιραία... 3-0!

Με φόρα από το Νιούκαστλ η Μίλαν – 3αρα στη Μόντσα (vid)

Μετά τη σπουδαία νίκη επί της Νιούκαστλ και την παραμονή της Μίλαν στην Ευρώπη ήρθε και το «τρίποντο» στη Serie A για τους «Ροσονέρι». Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι επέστρεψε στις υποχρεώσεις της εντός Ιταλίας και με μεστή εμφάνιση επικράτησε με 3-0 της Μόντσα. Ρέιντερς, Σίμιτς και Οκαφόρ υπέγραψαν το «τρίποντο» για τους Μιλανέζους. Το πάλεψαν οι φιλοξενούμενοι αλλά δεν βρήκαν γκολ στην αναμέτρηση.

Το ματς

Η Μίλαν πήγε στο Νιούκαστλ για ένα παιχνίδι δίχως αύριο και όπως συνηθίζει όταν βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο καταφέρνει να πάρει αυτό που θέλει. Οι «Ροσονέρι» πήραν το τρίποντο στο Σεντ Τζέιμς Παρκ, πανηγύρισε στο Νησί την πρόκριση στο Europa League και επέστρεψε στα πάτρια εδάφη για να βρει ρυθμό και στη Serie A. Απέναντί της στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής της Serie A η σκληροτράχηλη Μόντσα. Μια ομάδα που δυσκολεύει αρκετά τους μεγάλους του ιταλικού πρωταθλήματος.

Για καλή της τύχη η Μίλαν απέβαλε γρήγορα το άγχος! Μόλις στο 3′ οι «Ροσονέρι» βρήκαν τον δρόμο στα αντίπαλα δίχτυα. Ο Ρέιντερς πήρε τη μπάλα αρκετά μέτρα μακριά από τη μεγάλη περιοχή, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και έστειλε με δυνατό σουτ τη μπάλα στα δίχτυα. Με το 1-0 στην πλάτη η Μόντσα έπρεπε να βγει μπροστά για να κυνηγήσει το γκολ της ισοφάρισης. Η Μίλαν εκμεταλλεύτηκε αυτούς τους χώρους και με κύριο εκφραστή των επιθέσεων τον Λεάο δημιούργησε αρκετές καλές στιγμές στην αντίπαλη εστία. Εν τέλει, όπως άνοιξε το παιχνίδι, έτσι κι έκλεισε, με γκολ για τη Μίλαν. Στο 41′ ο Λεάο έκανε την ατομική ενέργεια, πάσαρε στην καρδιά της μεγάλης περιοχής και από εκεί ο 18χρονος Σίμιτς με δυνατό σουτ έκανε το 2-0. Το παρθενικό τέρμα του νεαρού Σέρβου μπακ με τη φανέλα της Μίλαν.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε! Η Μόντσα ανέβηκε στο γήπεδο, απείλησε την εστία της Μίλαν όμως καμία από τις ευκαιρίες της δεν βρήκε τον πολυπόθητο στόχο. Η Μίλαν δεν φόρτσαρε ποτέ, όμως με σωστές αμυντικές τοποθετήσεις και ψυχραιμία κράτησε το μηδέν. Στο 76′ του αγώνα μάλιστα οι γηπεδούχοι έβαλαν το κερασάκι στη τούρτα. Ο Οκαφόρ με έξοχο πλασέ έβαλε και το δικό του όνομα στη λίστα των σκόρερς. Τελικό αποτέλεσμα, 3-0!




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ