ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λαπόρτα: «Μπορούμε να αγοράσουμε top class παίκτη αλλά…»
Οι κορυφαίοι Γερμανοί φορ που έγραψαν ιστορία στην Premier League!
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
Ο πιο hot στόπερ: Οι οκτώ ομάδες που «μάχονται» για πάρτη του
Μέσι: «Τα πέντε φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ» (vid)
Επίσημο: Η Άρσεναλ ανακοίνωσε τα… «δίδυμα» αστέρια της Ν. Αμερικής (pic)
Η ατάκα-φωτιά του Μέσι: «Μπορούμε να το πάρουμε… ξανά!»
Ανατροπή με Νεϊμάρ: Απόφαση έκπληξη για το μέλλον του
Ράγισε ο Μαρσέλο: «Με έλεγαν υπέρβαρο – Εγώ ο… παχουλός όμως τα σάρωσα όλα!»
Ύμνοι για το επόμενο «Golden Βoy» του ελληνικού ποδοσφαίρου – Τρέλα για Καλοσκάμη (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Bundesliga

Μπλόκο στη Βρέμη για Λειψία που (χ)άνει αρκετό έδαφος…

Η Λειψία δεν έκανε τέσσερις τις σερί της νίκες μιας και αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Βέρντερ Βρέμης.

Μπλόκο στη Βρέμη για Λειψία που (χ)άνει αρκετό έδαφος…

Μετά τις τρεις συνεχόμενες νίκες της η Λειψία δεν κατόρθωσε να φύγει νικήτρια κι από τη Βρέμη. Μιας και στο «Βέζερσταντιον» η Βέρντερ τής έκανε τη ζημιά και την υποχρέωσε σε ισοπαλία με 1-1. Έπειτα από 16 αγωνιστικές, η Λειψία δεν καταφέρνει να ανέβει στη βαθμολογία της Bundesliga όσο θα ήθελε. Συγκεκριμένα βρίσκεται στους 33 βαθμούς και στην τρίτη θέση, με τη 2η Μπάγερν (14 ματς) να είναι στο +2 και την πρώτη Λεβερκούζεν στο +6 από τη Ρεντ Μπουλ.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

H Λειψία ήταν σαφώς καλύτερη από τη Βέρντερ και είδε γκολ της να ακυρώνεται. Στο 40′ ο Πόουλσεν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά το τέρμα του δεν μέτρησε τελικά ως οφσάιντ.

Ό,τι δεν έγινε τότε, συνέβη επτά αγωνιστικά λεπτά αργότερα με τον Οπεντά. Στο 47′ δηλαδή ο Βέλγος άσος της Λειψίας άνοιξε το σκορ θέλοντας να βάλει τις βάσεις για το διπλό στη Βρέμη. Ωστόσο οι γηπεδούχοι βρήκαν απάντηση με τον Τζάστιν Νγίνμα. Έτσι, το 1-1 παρέμεινε και η Βέρντερ έπιασε στη 13η θέση την Μπόχουμ. Αμφότερες έχουν από 16 βαθμούς με τη δεύτερη να έχει ματς λιγότερο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ