ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπαρτσελόνα – Οσασούνα: Άσσος χωρίς γκάζια
Μοχάμεντ Σαλάχ: Ο κορυφαίος φέτος στην Ευρώπη… με αποδείξεις (stats)
H Μπάγερν Μονάχου έβαλε στο στόχαστρο το μεγάλο πρότζεκτ της Παρί
H Γουάντα Νάρα… ξέχασε να φορέσει σουτιέν (pics)
Αδιαθεσία της Καινούργιου την ώρα της εκπομπής: «Εδώ είμαι, σας ευχαριστώ πολύ» (vid)
H DIARIOAS βάζει στη «μαύρη» λίστα της Ρεάλ Μαδρίτης τον Λούνιν
H Kωνσταντοπούλου έκραξε τον Πορτοσάλτε μέσα στον ΣΚΑΙ (vid)
Διαλύθηκε η άμυνα της Μπάγερν Μονάχου: Τέλος και ο Ουπαμεκανό
Δανδουλάκη και Παπούλια… διέλυσαν τον Φιλιππίδη (vid)
O λόγος που Κόνι Μεταξά – Μάριος Καπότζης δεν παίρνουν διαζύγιο (vid)
Τρελάθηκαν και οι Ιταλοί με Καρέτσα – Το μεγαθήριο που μπαίνει στη λίστα
H «καψούρα» του Ντιέγκο Σιμεόνε βρίσκεται στο ρόστερ της Τσέλσι
Ο Βασίλης Τσιάρτας φόρεσε τη φανελάρα της Σεβίλλης και αποθεώθηκε (pic)
Λονδίνο καλεί… Γιώργο Βαγιαννίδη
Μπαρτσελόνα – Οσασούνα: Η ενδεκάδα του Φλικ για το +3 στη κορυφή
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Bundesliga

Ντόρτμουντ ξέχνα ήδη το πρωτάθλημα αν κάνεις τέτοιες γκέλες… (vid)

Ήδη πριν τη χειμερινή διακοπή, η Μπορούσια Ντόρτμουντ δεν δείχνει ικανή για τίτλο, φέρνοντας ισοπαλία 1-1 με τη Μάιντζ ανήμερα των γενεθλίων της.

Ντόρτμουντ ξέχνα ήδη το πρωτάθλημα αν κάνεις τέτοιες γκέλες… (vid)

Πέρσι το κυνήγησε μέχρι τέλους και το έχασε την τελευταία αγωνιστική το πρωτάθλημα. Φέτος η Ντόρτμουντ έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θα διεκδικήσει τον τίτλο της Bundesliga. Αυτό τουλάχιστον φανερώνει η ως τώρα εικόνα της εντός συνόρων. Διότι εκτός τα πηγαίνει εξαιρετικά αν μη τι άλλο. Σήμερα ανήμερα των 114ων γενεθλίων της, έφερε 1-1 μέσα στη Βεστφαλία με αντίπαλο τη Μάιντζ μολονότι προηγήθηκε στο σκορ.

Το λογικό ήταν να είχε τις περισσότερες ευκαιρίες η ομάδα του Έντιν Τέρζιτς. Αυτό έλειπε άλλωστε… Αλλά και πάλι δεν κατόρθωσε να πάρει το τρίποντο μπροστά στον κόσμο της που για πολλοστή φορά δημιούργησε εκπληκτική ατμόσφαιρα. Δεν αποτέλεσε όμως τον 12ο παίκτη.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Image

Στο 29ο λεπτό ο Γιούλιαν Μπραντ άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση φάουλ. Χαρές, πανηγυρισμοί κλπ. κλπ… Όμως, υπολόγιζαν χωρίς τον φαν ντεν Μπεργκ ο οποίος δυο λεπτά προτού λήξει το ημίχρονο ισοφάρισε το ματς στο «Signal Iduna Park».

Ούτε η είσοδος του Σεμπαστιάν Αλέ στη θέση του Φούλγκριγκ στο 63 δεν βοήθησε τους Βεστφαλούς. Ούτε καμία εκ των υπόλοιπων τεσσάρων αλλαγών του Τέρζιτς μπόρεσε να οδηγήσει στο πολυπόθητο εκ νέου προβάδισμα. Το 1-1 σηματοδότησε την παραμονή της Ντόρτμουντ στο +3 από την 6η Χοφενχάιμ μετά από 16 παιχνίδια. Ένα λιγότερο έχει η τέταρτη, Στουτγκάρδη, αλλά τέσσερις βαθμούς περισσότερους. Ενώ επίσης με ματς λιγότερο, η πρωτοπόρος Μπάγερ Λεβερκούζεν είναι στο +12 από την Μπορούσια… Συνεπώς ουδεμία κουβέντα μπορεί να ειπωθεί για τίτλο φέτος!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ