ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κόσμος

Ούτε που… ίδρωσε η Σίτι: Απλά και χαλαρά στον τελικό! (vid)

Η Μάντσεστερ Σίτι, χωρίς να πιεστεί, επικράτησε 3-0 της Ουράβα Ρεντ Ντάιαμοντς και πέρασε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων.

Ούτε που… ίδρωσε η Σίτι: Απλά και χαλαρά στον τελικό! (vid)

Η Μάντσεστερ Σίτι είχε κέφια. Και το έδειξε. Οι παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα ήθελαν να τελειώνουν όσο πιο νωρίς και εύκολα γινόταν κόντρα στην Ουράβα Ρεντ Ντάιαμοντς και να περάσουν στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων. Όπως και έγινε μετά τη νίκη τους με σκορ 3-0.

Οι Άγγλοι είχαν ένα… μιξ με έμπειρους και νεαρούς παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί τόσο πολύ φέτος. Έτσι, χωρίς να δυσκολευτούν ιδιαίτερα θα τα δώσουν όλα σε ένα ακόμη μεγάλο ραντεβού γι’ ακόμη μία κούπα μέσα στο 2023.

TO ΜΑΤΣ:

Η Μάντσεστερ Σίτι, στην Αγγλία, δεν περνάει και την καλύτερη φάση της. Ωστόσο, αυτό δεν εμπόδισε τους παίκτες της να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και να προσφέρουν γκολ και θέαμα απέναντι στην Ουράβα Ρεντ Ντάιαμοντς. Από τα πρώτα κιόλας λεπτά οι πρωταθλητές Αγγλίας και Ευρώπης έδειξαν τις προθέσεις τους.

Σκοπός τους ήταν να αγωνιστούν με τον κλασικό τους τρόπο. Παρά το γεγονός ότι η ποιότητα του αντιπάλου τους δεν ήταν ιδιαίτερα υψηλή. Όμως, οι «πολίτες» ανέβαζαν στροφές ολοένα και περισσότερο και όσο περνούσε ο χρόνος. Οι ευκαιρίες τους και οι καλές στιγμές τους μπροστά από την εστία του Νισικάουα μόνο λίγες δεν ήταν.

Ωστόσο, το πρώτο γκολ ήρθε από έναν παίκτη της Ουράβα Ρεντ Ντάιαμοντς. Ο Χόλμπρατεν άθελά του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, κάνοντας το 1-0 για τη Σίτι στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Οι παίκτες του Γκουαρντιόλα μόλις ανέβαζαν το τέμπο τους έφταναν εύκολα και άνετα μπροστά από την αντίπαλη εστία. Όμως, οι επιλογές τους στο τέλος δεν ήταν οι καλύτερες ή οι πιο εύστοχες. Γι’ αυτό και το σκορ ήταν σε χαμηλά επίπεδα. Αλλά το ματς δεν ήταν στην Premier League, όπου αυτό μπορεί να το πληρώσει ακριβά η Σίτι.

Το 2-0 για το σύνολο του Γκουαρντιόλα έγινε από τον Κόβασιτς στο 53′ μετά από απίθανη μπαλιά του Γουόκερ που έδειξε ότι μπορεί να γίνει για λίγο Ντε Μπρούιν. Το… κερασάκι στην τούρτα μπήκε από τον Σίλβα στο 59΄ με την μπάλα να ευνοεί τον παίκτη της αγγλικής ομάδας, αφού βρήκε σε αμυντικό της Ουράβα Ρεντ Ντάιαμοντς και κατέληξε στη γωνία του τερματοφύλακά της που δεν μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο, παρά τις επεμβάσεις του νωρίτερα, αλλά και λίγο πιο μετά.

Το 3-0 έμεινε ως το τέλος με τη Μάντσεστερ Σίτι να περνάει στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων και να διεκδικεί ακόμη έναν τίτλο για φέτος!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ