ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Ονάνα… γκρέμισε όλα όσα έχτισε ο Άντονι! (vid)
Η Λειψία «διέλυσε» την Ντόρτμουντ με 4αρα – Την στέλνει εκτός Champions League!
Κέιν… ασταμάτητος – Νίκησε μόνος του την Άιντραχτ και «προειδοποίησε» τη Ρεάλ! (vid)
Πολλά νεύρα από τον Κλοπ… Μόνο που δεν έβρισε δημοσιογράφο που τον ρώτησε για το πρωτάθλημα!
Έξαλλος Σαλάχ: «Αν μιλήσω… έχει να γίνει χαμός! Αφήστε με» (vid)
Ο Κλοπ μίλησε για τον τσακωμό με τον Σαλάχ: «Απλά τα πράγματα, τελείωσε!» (vid)
Σάντσο, λογικά… δεν κάνεις στην Γιουνάιτεντ – ΓΚΟΛ ζωγραφιά (vid)
Κλοπ, ρεσιτάλ… αποτυχίας – Η Λίβερπουλ τα έχασε όλα σε έξι εβδομάδες! (pic)
O καλύτερος 16χρονος του κόσμου ανήκει στην Άρσεναλ: Έχει βάλει 24 γκολ σε 7 ματς!
Σαλάχ και Κλοπ πήγαν να παίξουν «μπουνιές» – Παραπαίει η Λίβερπουλ! (vid)
Ο Αντόνιο έβαλε ταφόπλακα στα – όποια – όνειρα της Λίβερπουλ (vid)
Αφοπλιστικός Τεν Χαγκ: «ΟΥΤΕ του χρόνου πάμε για πρωτάθλημα!»
Μπάγερν «μίκρυνες» απότομα – Δεν σε θέλει ούτε ο… άνεργος!
Τουμπάρει τη κατάσταση η Λίβερπουλ μέσα στο Λονδίνο (vid)
Το πρόσωπο του Κλοπ τα λέει όλα για την αγωνιστική κατάρρευση της Λίβερπουλ! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Τρίτη (19/12)

Αυτές είναι οι σημερινές στοιχηματικές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του StoiximaView.

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Τρίτη (19/12)

Ανάλυση και προγνωστικά

Τρίτη σήμερα και οι επιλογές στο στοιχηματικό κουπόνι είναι αρκετές. Η ομάδα του Stoiximaview ξεχώρισε τις δύο πιο hot αναμετρήσεις. Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις, αλλά και τις προτάσεις μας για το Over,το Goal / Goal και το σημείο της ημέρας.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΜΑΪΝΤΣ (21:30): Η Ντόρτμουντ «γκέλαρε» και πάλι. Εντάξει, η εντός έδρας ήττα με 3-2 από τη Λειψία και ενώ έπαιζε από το 15’ με παίκτη, δεν είναι. Αλλά το εκτός έδρας 1-1 με την Άουγκσμπουργκ, το περασμένο Σάββατο, ήταν τέτοια. Βρέθηκε να κυνηγάει στο 23’, αλλά ισοφάρισε στο 35’ με τον Μάλεν, από απίθανο τακουνάκι του Φούλκρουγκ και ενώ ο αντίπαλος αμυντικός τον είχε πάρει αγκαλιά. Γενικά, πάντως, είναι να απορείς πώς αυτό το ματς ήρθε 1-1 και όχι… 3-3! Τρίτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα και πέντε συνολικά (μαζί με τον αποκλεισμό στο Κύπελλο Γερμανίας και το 1-1 στο Champions League με την Παρί), ενώ έχει μόλις μία νίκη (4-2 την Γκλάντμπαχ) σε 7 ματς στη Bundesliga. Κάπως έτσι, έχει βρεθεί εκτός 4άδας και στο -5 από την Στουτγκάρδη. Πρόβλημα με Αντεγέμι (επιθετικός), δεν παίζει στο Ντόρτμουντ – Μάιντς, όπως και οι Ριέρσον (δεξί μπακ), Μουκοκό (επιθετικός), Ενμετσά (μέσος). Επιστρέφει ο Χούμελς.

Δείτε το σημερινό κουπόνι

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΜΑΪΝΤΣ (21:30): Αυτό που συνεχίζει να γίνεται με τη Μάιντς, απλά δεν υπάρχει. Τρίτο διαδοχικό παιχνίδι που δεν κερδίζει ενώ είναι πολύ καλύτερη από την αντίπαλό της. Αυτήν τη φορά, έχασε 1-0 εντός έδρας από τη Χάιντενχαϊμ, σε ματς που κυριάρχησε, είχε σωρεία χαμένων ευκαιριών και δοκάρι με τον Αζόρκ στο 48’. Δεδομένα άξιζε να πάρει κάτι, ίσως και όλο το παιχνίδι. Είχε προηγηθεί το 0-0 εκτός με την Κολωνία και το 1-0 από την Φράιμπουργκ εντός. Τρία ματς που έχει πάρει 1 βαθμό ενώ άξιζε να έχει 7-9, όσο… ακραίο και να ακούγεται! Συνολικά, έχει μείνει 5 αγώνες μακριά από τη νίκη, με τελευταία (και μοναδική) το 2-0 επί της Λειψίας στις 4/11. Κάπως έτσι, έχει βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση. Έχει 9 βαθμούς και με δεδομένο ότι η Ουνιόν (10) θα σωθεί εύκολα, η επόμενη ομάδα είναι στους 15 (Βέρντερ)! Και όλα αυτά, ενώ έχει πολλά προβλήματα. Εκτός είναι οι Μπαρέιρο (μέσος), Σασί (αριστερό μπακ), Γκιλαβογκί (μέσος), Χάνσε-Όλσεν (κεντρικός αμυντικός), Λέιτς (κεντρικός αμυντικός), Βάιπερ (επιθετικός), Ζέντνερ (τερματοφύλακας), αμφίβολοι δίνονται Βίντμερ (δεξί μπακ) και Φερνάντες (κεντρικός αμυντικός).

Η εκτίμηση του αγώνα

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΧΕΤΑΦΕ (22:30): Πολύ κακή η εικόνα της Ατλέτικο στο Σαν Μαμές, ηττήθηκε με κάτω τα χέρια από την εξαιρετική Αθλέτικ Μπιλμπάο που από το ξεκίνημα επέβαλλε τον ρυθμό της. Στο 36' είδε τον Όμπλακ να πιάνει πέναλτι και να κρατάει το 0-0 στο πρώτο μέρος, αλλά ένα γκολ στο 53' και ένα στο 64' από τους γηπεδούχους έφεραν το τελικό και εντελώς δίκαιο 2-0 για την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε. Δεν εκμεταλλεύτηκε την γκέλα της Μπαρτσελόνα και έμεινε μόνη στην τέταρτη θέση, ενώ βλέπει την Μπιλμπάο να την πλησιάζει στους δύο. Θέλει οπωσδήποτε επιστροφή στις νίκες απέναντι στη Χετάφε, αφού πλέον είναι στο μείον δέκα από την πρωτοπόρο Χιρόνα. Εκτός παραμένουν για ακόμα ένα ματς οι μέσοι Λεμάρ και Μπάριος, αγώνα δρόμου κάνει ο κεντρικός αμυντικός Χιμένες.

Πως να κερδίσεις στο πόκερ

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΧΕΤΑΦΕ (22:30): Ο προπονητής της είχε πει πως θέλουν να εκμεταλλευτούν το πολύ κακό κλίμα που υπάρχει στη Σεβίλλη, οι παίκτες το έκαναν και η Χετάφε πέτυχε την πρώτη εκτός έδρας νίκη της στην Ανδαλλουσία. Και μάλιστα με το εντυπωσιακό 3-0. Ο Μπόρχα Μαγιοράλ σκόραρε το 10ο φετινό του γκολ και άνοιξε το σκορ με πέναλτι μόλις στο 5', στο 37' ήρθε το 2-0 με τον Μάτα και από εκεί και έπειτα διαχειρίστηκε άψογα αυτό το προβάδισμα. Το τρίτο γκολ ο Γκρίνγουντ και πάλι με πέναλτι στο 80'. Έφτασε πλέον στο -5 από την έκτη θέση, πάει σε μια έδρα που έχει να κερδίσει από το 2010 και μετράει από τότε 12 ήττες και μία ισοπαλία. Σημαντική η απουσία του μεσοεπιθετικού Μάτα.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το   StoiximaView  σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ