ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Κλοπ: «Γι’ αυτό τον λόγο πάτωσαν οι αγγλικές ομάδες στην Ευρώπη»
Θρύλος της Λίβερπουλ «έκραξε» τον Σαλάχ δίχως… αύριο: «Είναι ατομίσταρος!»
Ο Αρτέτα γελάει με τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Ζεσούς!
Ο Αρτέτα έριξε «βόμβα» πριν το ματς με την Μπόρνμουθ!
Ο Ρόις σε ένα συγκινητικό βίντεο εξήγησε γιατί αποχωρεί από την Ντόρτμουντ! (vid)
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Τέλος από την Ντόρτμουντ ο Ρόις το καλοκαίρι!
Η μεγάλη επιστροφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι γεγονός!
ΟΛΟ το Μάντσεστερ μάχεται για τα μάτια του Μανδά!
Κάνει πίσω η Μπαρτσελόνα για τον Μεσίνιο!
Ο Κλοπ ξεκαθάρισε πώς έχει η κατάσταση με τον Σαλάχ!
Τσέλσι: Οι επτά παίκτες που δε θα φορέσουν ξανά τη φανέλα της!
Η Λάτσιο… επιστρέφει δυναμικά για τον Ιωαννίδη!
Τζο Κόουλ: «Ο Βιρτς είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Μπέλινγχαμ»!
Η Τσέλσι βρήκε τον αντικαταστάτη του Τιάγκο Σίλβα!
Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι βρήκε τον «μαέστρο» που έψαχνε!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Η Μπρέντφορντ φοβερίζει τις «μεγάλες» με όσα ζητάει για Τόνεϊ!

Ο Ιβάν Τόνεϊ ήταν και παραμένει πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα της Άρσεναλ με τη Τσέλσι να παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις.

Η Μπρέντφορντ φοβερίζει τις «μεγάλες» με όσα ζητάει για Τόνεϊ!

O Ιβάν Τόνεϊ έχει καιρό να παίξει σε επίσημο ματς. Πιο συγκεκριμένα ο Άγγλος φορ κοντεύει έναν χρόνο απραξίας, μετά την τιμωρία του, εξαιτίας του παράνομου στοιχηματισμού.

Παρόλα αυτά ακόμα και τώρα έχει ζήτηση. Γι’ αυτό και γίνεται συζήτηση γύρω από το όνομά του. Ειδικά από τις αγγλικές ομάδες. Η Άρσεναλ είναι μία από αυτές που έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Όμως, όσο περνούν οι ημέρες και φτάνουμε ολοένα και πιο κοντά στον Ιανουάριο και τη μεταγραφική του περίοδο φαίνεται ότι δεν είναι η μόνη.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ: Αυτή την ατάκα είχε να πει για τον Λεάο ο Ροναλντίνιο!

Ο Ιβάν Τόνεϊ ενδιαφέρει και τη Τσέλσι. Το σύνολο του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο είναι από… απόσταση και παρακολουθεί διακριτικά όλα όσα συμβαίνουν με τον σούπερ σταρ του συλλόγου. Η Μπρέντφορντ γνωρίζει ότι είναι το πιο πολύτιμο «διαμάντι» της. Έτσι, έχει ήδη γνωστό στις «μεγάλες» του Λονδίνου ότι δεν έχει πρόβλημα να τον πουλήσει.

Αρκεί αυτό να γίνει με το κατάλληλο χρηματικό αντίτιμο. Κάτι που σημαίνει ότι τόσο η Άρσεναλ, όσο και η Τσέλσι για να πείσουν τους ανθρώπους του συλλόγου θα πρέπει να βάλουν πολύ βαθιά το χέρι στη τσέπη. Μιας και δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο χρηματικό ποσό για την εξαγορά του. Ωστόσο, αυτό δεν αποκλείεται να φτάσει μέχρι και τα 70 η και 80 εκατομμύρια λίρες. Ιβάν Τόνεϊ: Θέλει να φύγει. Αλλά με τις κατάλληλες προϋποθέσεις! 

Ιβάν Τόνεϊ: Θέλει να φύγει. Αλλά με τις κατάλληλες προϋποθέσεις!

Η σχέση του Ιβάν Τόνεϊ με τη διοίκηση της Μπρέντφορντ ήταν και παραμένει πολύ καλή. Ο Άγγλος στράικερ δέχτηκε στήριξη και αγάπη από τους ανθρώπους του συλλόγου ακόμη και στη πιο δύσκολη φάση της ζωής του. Όμως, νιώθει ότι έχει έρθει η ώρα για να αποχωρήσει. Αλλά θέλει να το κάνει με τις κατάλληλες προϋποθέσεις.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι δεν θα πιέσει την ομάδα να πάρει λιγότερα χρήματα για εκείνον ή να προβεί σε κάποια ακραία ενέργεια. Μιας και θέλει να βοηθήσει την Μπρέντφορντ στο οικονομικό κομμάτι όσο πιο πολύ γίνεται.

Από την άλλη η Άρσεναλ θα κληθεί να πάρει μία δύσκολη απόφαση, αφού δεν μπορεί να βγάλει πολλά χρήματα από τα ταμεία της λόγω του FFP, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ