ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
Ο πιο hot στόπερ: Οι οκτώ ομάδες που «μάχονται» για πάρτη του
Μέσι: «Τα πέντε φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ» (vid)
Επίσημο: Η Άρσεναλ ανακοίνωσε τα… «δίδυμα» αστέρια της Ν. Αμερικής (pic)
Η ατάκα-φωτιά του Μέσι: «Μπορούμε να το πάρουμε… ξανά!»
Ανατροπή με Νεϊμάρ: Απόφαση έκπληξη για το μέλλον του
Ράγισε ο Μαρσέλο: «Με έλεγαν υπέρβαρο – Εγώ ο… παχουλός όμως τα σάρωσα όλα!»
Ύμνοι για το επόμενο «Golden Βoy» του ελληνικού ποδοσφαίρου – Τρέλα για Καλοσκάμη (pic)
Μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης και νέο «άκυρο» στον Κονατέ
Σοκ στη Ρεάλ Μαδρίτης – Σοβαρός τραυματισμός για τον Αλεξάντερ Άρνολντ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Home Page

H υπέροχη χειρονομία της διοίκησης της Αλαβές σε 20.000 οπαδούς της (vid)

Η διοίκηση της Αλαβές προχώρησε σε μια κίνηση που δε συνηθίζεται! Είπε με τον τρόπο της ένα ευχαριστώ στους 20.000 οπαδούς της που βρέθηκαν στο γήπεδο.

H υπέροχη χειρονομία της διοίκησης της Αλαβές σε 20.000 οπαδούς της (vid)

Σε άλλα μέρη δεν υπάρχουν κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδια! Σε άλλα μέρη μπορούν οι οπαδοί των δύο ομάδων να δουν στο ίδιο γήπεδο την προσπάθεια των ομάδων τους. Σε άλλα γήπεδα οι διοικούντες σέβονται τον οπαδό – πελάτη και προσπαθούν να του προσφέρουν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Να τον κάνουν να βλέπει τον αγώνα και να απολαμβάνει το δίωρό του στο γήπεδο.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Όχι πολύ μακριά από τη χώρα μας! Εντός Μεσογείου παραδείγματος χάρη! Πιο συγκεκριμένα, στην Ισπανία. Χθες βράδυ η Αλαβές φιλοξένησε την πανίσχυρη Ρεάλ Μαδρίτης στο σπίτι της, στο κλείσιμο του ποδοσφαιρικού 2023. Οι γηπεδούχοι υποδέχθηκαν τη «Βασίλισσα» της Ευρώπης γεμίζοντας το γήπεδό τους δημιουργώντας εξαιρετική ατμόσφαιρα. Αγωνιστικά, λίγο έλειψε οι Μαδριλένοι να απωλέσουν δύο πολύτιμους βαθμούς όμως το τέρμα του Βάσκεθ στο 90+2′ τους χάρισε το «τρίποντο» και την επιστροφή στη κορυφή της La Liga.

Διάβασε επίσης: Αντσελότι: «Η European Super League έχει μόνο καλά να φέρει στο ποδόσφαιρο»

Η διοίκηση της Αλαβές προχώρησε σε μια υπέροχη χειρονομία! Υποδέχθηκε τους 20.000 οπαδούς της στο γήπεδο προσφέροντας στον καθένα από αυτούς από ένα σάντουιτς. Ένα σάντουιτς τοποθετημένο σε κάθε κάθισμα. Τι πιο απλό αλλά ταυτόχρονα τι πιο γενναιόδωρο. Μια απλή κίνηση που κόστισε κάτι παραπάνω αλλά σίγουρα μέτρησε!

Η διοίκηση της Αλαβές τοποθέτησε σε κάθε κάθισμα του γηπέδου της από ένα σάντουιτς

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ