ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μάρκο Ρόις, 2024
Μεντιλίμπαρ: «Δεν θέλω να ακούσω τίποτα για τελικό, δεν έχουμε προκριθεί»!
Οριστικό: Εκεί θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τιάγκο Σίλβα!
Μεγάλη στιγμή για τον Ράγια: Καπάρωσε το «χρυσό γάντι» της Premier League!
Κλοπ: «Γι’ αυτό τον λόγο πάτωσαν οι αγγλικές ομάδες στην Ευρώπη»
Θρύλος της Λίβερπουλ «έκραξε» τον Σαλάχ δίχως… αύριο: «Είναι ατομίσταρος!»
Ο Αρτέτα γελάει με τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Ζεσούς!
Ο Αρτέτα έριξε «βόμβα» πριν το ματς με την Μπόρνμουθ!
Ο Ρόις σε ένα συγκινητικό βίντεο εξήγησε γιατί αποχωρεί από την Ντόρτμουντ! (vid)
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Τέλος από την Ντόρτμουντ ο Ρόις το καλοκαίρι!
Η μεγάλη επιστροφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι γεγονός!
ΟΛΟ το Μάντσεστερ μάχεται για τα μάτια του Μανδά!
Κάνει πίσω η Μπαρτσελόνα για τον Μεσίνιο!
Ο Κλοπ ξεκαθάρισε πώς έχει η κατάσταση με τον Σαλάχ!
Τσέλσι: Οι επτά παίκτες που δε θα φορέσουν ξανά τη φανέλα της!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Primera División

Νίκησε, με… άλλα κόλπα την Αλαβές η Ρεάλ Μαδρίτης! (vid)

Η Ρεάλ Μαδρίτης δυσκολεύτηκε αρκετά στο εκτός έδρας ματς κόντρα στην Αλαβές, όμως, με γκολ του Βάσκες στο 92' επικράτησε 1-0.

Νίκησε, με… άλλα κόλπα την Αλαβές η Ρεάλ Μαδρίτης! (vid)

Μερικές φορές θέλει κόπο. Αλλά η Ρέαλ Μαδρίτης φέτος δείχνει πως έχε και τον… τρόπο. Τουλάχιστον στα πιο πολλά ματς. Τουλάχιστον μέχρι τώρα. Όπως έκανε και στο εκτός έδρας ματς κόντρα στην Αλαβές στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της La Liga.

Οι Μαδριλένοι επικράτησαν με σκορ 1-0, χάρη στο πρώτο γκολ της σεζόν από τον Λούκας Βάσκες στο 92′. Και μάλιστα με κεφαλιά! Ο Ισπανός μπακ-χαφ έγινε ο μεγάλος ήρωας της «βασίλισσας» που έφτασε τη Χιρόνα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του ισπανικού πρωταθλήματος!

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης η Αλαβές έδειχνε ικανή και πρόθυμη να βάλει δύσκολα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Η διαφορά των δύο ομάδων ήταν μεγάλη. Όχι μόνο στον βαθμολογικό πίνακα, αλλά και στο θέμα της ποιότητας που διαθέτουν! Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή της μπάλας, έλεγχαν γενικά το παιχνίδι, όμως δεν μπορούσαν σχεδόν με κανέναν τρόπο να γίνουν απειλητικοί. Ή έστω να φτάσουν με αξιώσεις μπροστά από την αντίπαλη εστία.

Όσο η ώρα περνούσε οι παίκτες της Αλαβές έπαιρναν ολοένα και περισσότερη ψυχολογία στα πόδια τους. Κάτι που φαινόταν και στον αγωνιστικό χώρο. Μιας και οι μονομαχίες που έχασαν ήταν λίγες, ενώ είχαν κλείσει πολύ καλά τους διαδρόμους με τον Μπέλιγχαμ να μην μπορεί να δείξει την κλάση του, όπως και ο Ροντρίγκο.

Το ημίχρονο έληξε με 0-0. Ωστόσο, στο δεύτερο 45λεπτο τα δεδομένα έμελλε να αλλάξουν άμεσα μιας και ο Νάτσο αποβλήθηκε στο 54′ αφήνοντας την ομάδα του με αριθμητικό μειονέκτημα. Κάτι που επηρέασε ακόμη περισσότερο την απόδοση των ποδοσφαιριστών του Αντσελότι. Οι φιλοξενούμενοι όσο και αν προσπάθησαν να φτιάξουν φάσεις έδειξαν να μην μπορούν. Και αυτό κυρίως γιατί δεν είχαν κάποιον να κατεβάσει την μπάλα και πιο γενικά έδειχναν να μην έχουν δυνάμεις και φρέσκες σκέψεις.

Η καλύτερη στιγμή της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν στο 75′ όταν μετά από ένα σλάλομ του Ροντρίγκο και πλασέ του η μπάλα πέρασε έξω. Αλλά για λίγο. Όλα έδειχναν ότι το 0-0 θα έμενε ως το τέλος. Μέχρι και το 92′ όταν ο Κρόος εκτέλεσε ακόμη ένα πολύ καλό κόρνερ από τα αριστερά με τον Βάσκες να πηδάει μόνος του και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, όντας ανενόχλητος.

Έτσι, με αυτό το γκολ έδωσε τη νίκη στην ομάδα του με σκορ 1-0 και με τους τρεις βαθμούς η «βασίλισσα» έπιασε στην κορυφή τη Χιρόνα και έκλεισε το 2023 με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ