ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Έγινε αλλαγή και…. τρελάθηκε με τον Πιόλι ο Κριστιάνο! (vid)
«Κάρφωσε» τον Ράτκλιφ ο Φερνάντες: «Δεν είναι ωραίο να ακούει κάποιος ότι είναι υπερτιμημένος»
Ο μυθικός Ραφίνια άφησε πίσω του… Τιτάνες όπως ο Κακά κι ο Νεϊμάρ! (stats)
Χούμελς: «Ρόμα, ζητάω συγγνώμη σε όλους! Τους απογοήτευσα όλους»
«Βράζουν» στη Σοσιεδάδ για τη διαιτησία κόντρα στην Γιουνάιτεντ: «Ο Διάβολος ήταν ντυμένος στα μπλε»
Αδιόρθωτος Νεϊμάρ: Πάρταρε σε φάρμα με τουλάχιστον 10 γυναίκες! (vid)
Μπαρτσελόνα: Ο φευγάτος… μένει με νέο «πλούσιο» συμβόλαιο!
Ο Αρτέτα μοιράστηκε τα πιο ευχάριστα νέα για τον Σάκα!
Ο Σλοτ έδωσε εντολή: «Θέλω να παραμείνει και του χρόνου στην Λίβερπουλ»
Ο Σαλάχ ξεπέρασε δύο μύθους κι… έπιασε άλλους δύο στην Premier League!
Ειρωνικός Γκουαρντιόλα – Η απάντηση του στις… προσβολές του Καπέλο!
Ρεάλ: Απίστευτο – Ο Αντσελότι θα κάνει προπόνηση με… τρεις παίκτες!
Το ντεκολτέ της Τζεορτζίνα Ροντρίγκεζ είναι έτοιμο… να εκραγεί (pics)
Στα ραντάρ της Ρεάλ Μαδρίτης ο στόπερ της επόμενης 15ετίας
Αμορίμ: «Πρέπει να βοηθήσουμε τον Μπρούνο να κερδίσει τίτλους»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τσέλσι

Ποτσετίνο: «Η Τσέλσι δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα – Να κερδίσουν την θέση τους»!

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο ξέσπασε μετά από ερώτηση για τη Ρομέο Λάβια, τονίζοντας πως όλοι οι παίκτες πρέπει να κερδίσουν τη συμμετοχή τους στην Τσέλσι.

Ποτσετίνο: «Η Τσέλσι δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα – Να κερδίσουν την θέση τους»!

Στην πρόσφατη συνέντευξή του, ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο ερωτήθηκε για τη διαθεσιμότητα του Ρομέο Λάβια, ο οποίος πλησιάζει στην επιστροφή του στην ομάδα μετά από έναν σοβαρό τραυματισμό. Ο προπονητής εξέφρασε την άποψή του, υπογραμμίζοντας τη σημασία της θυσίας και της σκληρής δουλειάς για την επίτευξη μιας θέσης στην Τσέλσι.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

«Όλοι οι παίκτες μετά από μια μεγάλη περίοδο είναι απελπισμένοι να συμμετάσχουν. Ακόμα και ένα μήνυμα προς τον παίκτη, δεν μπορούν να κάνουν το λάθος», δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής. «Θέλουν να συμμετάσχουν, αλλά είμαστε σε ανταγωνισμό και ο ανταγωνισμός είναι σοβαρός. Πρέπει να προπονούνται πολύ σκληρά κάθε μέρα, γιατί πρέπει να έχουν έναν αντίκτυπο κάθε φορά που βγαίνουν στο γήπεδο. Δεν είναι φιλικά προετοιμασίας.

Τσέλσι

Ο Ποτσετίνο θέλει να δει τους παίκτες της Τσέλσι να αποδίδουν

Για πολλούς είναι δικαιολογία, για πολλούς είναι: “Θέλω να παίξω, αν δεν μπορώ να παίξω, δεν μπορώ να αποδώσω”. Πρέπει να καταλάβουν οι παίκτες ότι αυτό δεν είναι φιλανθρωπία, ότι θα παίξουν… Πρέπει να κερδίσουμε. Και το περιβάλλον του παίκτη είναι απογοητευμένο… Είμαι απογοητευμένος που έχω έναν παίκτη που θα έπρεπε να είναι σημαντικός για μας και δε βοηθά την ομάδα. Ίσως μιλάω πολύ, αλλά έλα, με ενοχλεί. Όχι εσάς. Οι άνθρωποι γύρω από τον παίκτη ή ο παίκτης. Είμαι απογοητευμένος, ο σύλλογος είναι απογοητευμένος που επενδύει μεγάλα ποσά για να επιδοθεί και να σκοράρει γκολ, να πληρώνει τον μισθό κάθε μήνα, αν είσαι τραυματίας ή δεν αποδίδεις. Ποιος μας πλήγωσε, ποιος πόνεσε για εμάς, ποιος πόνεσε για τους προπονητές, για τον σύλλογο. Είναι να βρεις τη σωστή ισορροπία».

Διαβάστε επίσης: H «σακούλα» του Μπρόχα στον αστεράτο Γκιμαράες (vid)

Ο Λάβια δεν έχει κάνει ακόμα ντεμπούτο με την Τσέλσι, καθώς τραυματίστηκε στην αρχή της σεζόν. Ο Κριστόφερ Ενκουνκού, επίσης, ενσωματώνεται στην ομάδα μετά από τραυματισμό στην προετοιμασία και έκανε το ντεμπούτο του στο League Cup εναντίον της Νιούκαστλ, όπου εκτέλεσε επιτυχώς πέναλτι στην πρόκριση των «Μπλε». Φυσικά, ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο επιθυμεί να δει όλους του τους παίκτες να επιστρέφουν και σίγουρα ο Ρομέο Λάβια θα βοηθήσει αρκετά τον σύλλογο όταν βρει ρυθμό.




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ