ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Ζιντάν… τελείωσε δημόσια την Μπάγερν Μονάχου!
Γιουβέντους: Το σχόλιο του Αλέγκρι για το μέλλον του!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ήταν έτοιμος να φύγει και τώρα… δέχεται πρόταση ανανέωσης!
Επίσημο: Η Μπάγερν παρουσίασε την νέα της εντυπωσιακή φανέλα! (pics)
Οριστικό: Επιστρέφει στους… αγγλικούς πάγκους ο Λοπετέγκι!
Ο Αμορίμ με δυο κουβέντες έβαλε τέλος σε όλα τα σενάρια
Θύμισε χρυσές εποχές Μπενφίκα η Λεβερκούζεν, αλλά ο Αλόνσο δεν εφησυχάζεται!
Αρνητικό ρεκόρ 20ετίας η Τότεναμ!
Αποθέωση και συγκίνηση στην επιστροφή του Σβεν-Γκόραν Έρικσον στην έδρα της Σαμπντόρια! (vid)
Βάζει «λάδι στη φωτιά» ο Νούνιες, διέγραψε φωτογραφίες του με τη Λίβερπουλ στο Instagram! (pic)
Σταράτος ο μάνατζερ του Ρόκε: «Δεν φεύγει δανεικός από την Μπαρτσελόνα, άλλοι μας έδιναν τα διπλά»
Έχασε η Μπενφίκα, σήκωσε το 20ό η Σπόρτινγκ, πράσινη η Λισαβόνα! (vids)
Στην Αγγλία γράφουν για «φλερτ» Μπαρτσελόνα με Νούνιες!
Πένθος στο ποδόσφαιρο: Πέθανε ο Σέζαρ Λουίς Μενότι
Ρόμα – Γιουβέντους: Όλα μοιρασμένα στο «Ολίμπικο», κοιτάζουν πίσω τους οι Ρωμαίοι (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Φροζινόνε – Γιουβέντους: Το «τρίποντο» στη Κυρία από τον Βλάχοβιτς (vid)

Η απόδραση από το Φροζινόνε! Η Γιουβέντους κόπιασε και στο τέλος πήρε το «τρίποντο» με 2-1 χάρις τον Ντούσαν Βλάχοβιτς.

Φροζινόνε – Γιουβέντους: Το «τρίποντο» στη Κυρία από τον Βλάχοβιτς (vid)

Η Γιουβέντους παραλίγο να ζήσει μέσα σε λίγες ημέρες το ίδιο έργο! Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς είχε όμως άλλα σχέδια. Ο Σέρβος φορ βγήκε μπροστά όταν η μπάλα… έκαιγε και με το γκολ του χάρισε τη νίκη (2-1) στην «Μεγάλη Κυρία» στην έδρα της σκληροτράχηλης Φροζινόνε.

Το ματς

H 17η στροφή του φετινού ιταλικού πρωταθλήματος έφερε αντιμέτωπες Φροζινόνε και Γιουβέντους. Η «Μεγάλη Κυρία» μετά την ισοπαλία στη Γένοβα (1-1 με Τζένοα) ήθελε να επιστρέψει στις νίκες και να πλησιάσει την κορυφή της βαθμολογίας και την πρωτοπόρο Ίντερ. Απέναντί της το μεσημέρι του Σαββάτου η σκληροτράχηλη Φροζινόνε, μια ομάδα που φέτος έχει καταφέρει να κάνει αρκετές ζημιές.

Από πλευράς Γιουβέντους, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ανακάτεψε την τράπουλα ρίχνοντας στην ενδεκάδα αρκετά φρέσκα πρόσωπα. Μεταξύ των οποίων και ο νεαρός Κενάν Γιλντίζ, με τον Τούρκο να κάνει το ντεμπούτο του με τη «Μεγάλη Κυρία». Ο νεαρός μάλιστα φρόντισε να μπει «καυτός» στην πρώτη του συμμετοχή βάζοντας μόλις στο 12′ τη σφραγίδα του στον αγώνα. Η Γιουβέντους μπήκε δυνατά στον αγώνα και κατάφερε να ανοίξει το σκορ χάρις τον χαρισματικό Γιλντίζ. Ο Τούρκος πέρασε τρεις αντιπάλους του, πάτησε στην μεγάλη περιοχή και με δυνατό σουτ να γράψει το 1-0. Στο πρώτο ημίχρονο η Γιουβέντους ήταν καλύτερη από την αντίπαλό της. Η Φροζινόνε προσπάθησε να ισορροπήσει, να πάρει κατοχές και να απειλήσει. Το αποτέλεσμα του ημιχρόνου ωστόσο βρήκε τους γηπεδούχους πίσω στο σκορ.

 


Στο δεύτερο μέρος, η Γιουβέντους έδειχνε να έχει τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα. Ο Γιλντίζ έφθασε κοντά στο 2-0, ο Ραμπιό επίσης όμως η μπάλα δεν τους έκανε το χατίρι. Και όταν χάνεις ευκαιρίες είναι μαθηματικά βέβαιο πως θα το λουστείς. Η Φροζινόνε στο 51′ βρήκε τη φάση της και εκτέλεσε την εστία της Γιουβέντους. Ο Μπαέζ εκμεταλλεύτηκε άριστα την ασίστ του Μοντερίσι, έκανε 1-1 και έδωσε νέο ενδιαφέρον στον αγώνα.

Μοιραία στη συνέχεια το παιχνίδι άνοιξε με τη Γιουβέντους να κυνηγά με όλες τις δυνάμεις της το τέρμα που θα έδινε ουσιαστικά τη νίκη. Ο Αλέγκρι προχώρησε σε αλλαγές. Μεταξύ αυτών και η είσοδος του Ντούσαν Βλάχοβιτς στον αγωνιστικό χώρο στη θέση του Γιλντίζ. Ο Σέρβος φορ απομάκρυνε το άγχος από τους «μπιανκονέρι» δίνοντας τελικά τη λύση στο 81′. Ο Σέρβος βρέθηκε στη κατάλληλη θέση τη κατάλληλη στιγμή και με πανέμορφη κεφαλιά έγραψε το 2-1 χαρίζοντας το προβάδισμα στην ομάδα του. Οι δύο ομάδες μέχρι το τέλος πάλεψαν και για άλλα τέρματα αλλά… Τελικό αποτέλεσμα 1-2!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ