Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Λούτον έδειξε τι πάει να πει ΟΜΑΔΑ και το αφιέρωσε στον αρχηγό της! (pic)
Φώτο Ημέρας

Η Λούτον έδειξε τι πάει να πει ΟΜΑΔΑ και το αφιέρωσε στον αρχηγό της! (pic)

Οι παίκτες της Λούτον έδειξαν με πράξεις και όχι με λόγια πόσο σημαντικός είναι για εκείνους ο αρχηγός τους και πόσα πολλά συμβολίζει.

23.12.2023 | 18:47

Η Λούτον έχει γνωρίσει πολλές ήττες για την ώρα μέσα στη σεζόν. Ειδικά στην έδρα της. Ωστόσο, οι Λονδρέζοι δείχνουν συχνά ότι μόνο εύκολος αντίπαλος δεν είναι για τους αντιπάλους τους. Ακόμη και εκείνους που έχουν πολλά παραπάνω χρήματα από εκείνους και μεγαλύτερη εμπειρία στην Premier League.

Πριν από μερικές ημέρες, όμως, όλα πέρασαν σε δεύτερη μοίρα. Όταν ο αρχηγός της ομάδας, Τομ Λόκιερ, κατέρρευσε κατά τη διάρκεια αγώνα, με τον έμπειρο παίκτη να παθαίνει καρδιακή προσβολή. Όμως, στο τέλος όλα πήγαν καλά, αφού οι γιατροί του πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες και έτσι η ζωή του δεν είχε κάποιον άλλον κίνδυνο.

Η Λούτον και οι παίκτες της στο εντός έδρας ματς κόντρα στη Νιούκαστλ δεν ξέχασαν τον αρχηγό τους. Γι’ αυτό τον λόγο και μετά το τέρμα του Τάουνσεντ έβγαλαν μια φανέλα με το όνομα του Λόκιερ και του αφιέρωσαν το εν λόγω τέρμα! Μία κίνηση που πραγματικά δείχνει πόσο γερά θεμέλια έχει αυτή η ομάδα, παρά το γεγονός ότι είναι πολύ χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα της Premier League.

Ιδού η όμορφη κίνηση των ποδοσφαιριστών της Λούτον:

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version