ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
O Μπρούνο Γκιμαράες και η υπέροχη συλλογή εμφανίσεων – Ανάμεσά τους και μια ελληνική (pic)
Μπαρτσελόνα: Προανήγγειλε το τέλος του ο Ζοάν Λαπόρτα
Κιλιάν Μπαπέ: Ό,τι πιο «καυτό» κυκλοφορεί στο άθλημα (vid)
Άτυχος ο Στέφανος Τζίμας: «Τον χάνει για μήνες η Μπράιτον»
Παρέλαση μεγαθηρίων για Μουζακίτη – Όλη η ελίτ στα πόδια του μικρού
Λίβερπουλ: Άνοιξε η πόρτα της εξόδου για Σαλάχ – Ο πιθανότερος προορισμός
Λαπόρτα: «Μπορούμε να αγοράσουμε top class παίκτη αλλά…»
Οι κορυφαίοι Γερμανοί φορ που έγραψαν ιστορία στην Premier League!
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
Ο πιο hot στόπερ: Οι οκτώ ομάδες που «μάχονται» για πάρτη του
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τσέλσι

Ποτσετίνο: «Δεν έχουμε θέμα πειθαρχίας στην Τσέλσι – Οι παίκτες θέλουν μόνο νίκες»!

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο μίλησε για τους παίκτες του, τονίζοντας πως δεν έχουν έλλειψη πειθαρχίας και πως κάνουν ό,τι μπορούν για να παίρνουν νίκες.

Ποτσετίνο: «Δεν έχουμε θέμα πειθαρχίας στην Τσέλσι – Οι παίκτες θέλουν μόνο νίκες»!

Παρά τη συγκέντρωση του μεγαλύτερου αριθμού κίτρινων καρτών στην Premier League φέτος και τις απουσίες των σημαντικών παικτών, όπως ο Ραχίμ Στέρλινγκ και ο Κόουλ Πάλμερ λόγω τιμωρίας, για τον αγώνα με τη Κρίσταλ Πάλας, ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο παρέμεινε ανυποχώρητος στη θέση του ότι η Τσέλσι δε χρειάζεται να ελεγχθεί στον αγωνιστικό χώρο. Στο πρόσφατο παιχνίδι με τη Γουλβς, πέντε παίκτες των «Μπλε» έλαβαν κίτρινες κάρτες, καθώς και ο ίδιος ο Ποτσετίνο. Ο Στέρλινγκ είδε την κίτρινη κάρτα για θέατρο, ο Πάλμερ, ο Γκουστό και ο Τζάκσον τη δέχθηκαν λόγω διαμαρτυριών.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο Ποτσετίνο δήλωσε: «Όχι, δεν υπάρχει πρόβλημα πειθαρχίας, αντιπροσωπεύει το γεγονός ότι παίζουμε για την Τσέλσι, είμαστε μια μεγάλη ομάδα και αισθάνεσαι την πίεση. Όταν είσαι απογοητευμένος και λείπει η πείρα, είναι κάτι που μπορούμε να βελτιώσουμε. Είναι η πρώτη σεζόν του Πάλμερ  στην Premier League και είναι φυσιολογικό. Παίζει για την Τσέλσι. Φυσικά, είναι εκνευριστικό. Αλλά οι παίκτες ενδιαφέρονται, θέλουν να κερδίσουν. Δεν πρόκειται για έλλειψη πειθαρχίας, αλλά για την ικανότητα να διαβάζεις την κατάσταση του παιχνιδιού».

Τσέλσι

Η Τσέλσι δεν έχει πρόβλημα πειθαρχίας σύμφωνα με τον Ποτσετίνο

Εκτός από τις απουσίες, η Τσέλσι έχει πληγεί και από τραυματισμούς που έχουν εμποδίσει την πρόοδό της στον αγωνιστικό χώρο. Παρά τα εμπόδια, ο Αργεντινός προπονητής παραμένει αισιόδοξος για την εύρεση της σωστής ισορροπίας στο σύνολο. «Όταν όλοι οι παίκτες είναι σε καλή κατάσταση, τότε θα βρούμε τη σωστή ισορροπία», δήλωσε ο τεχνικός. «Προς το παρόν προσπαθούμε να αντισταθούμε επειδή πάντα έχουμε οκτώ, δέκα, δώδεκα παίκτες έξω, οπότε πρέπει να προσαρμοστούμε για να βρούμε την ισορροπία και λύσεις».

Η ήττα της Τσέλσι από τη Γουλβς το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ήταν η 19η ήττα της στο Πρωτάθλημα το 2023, οι περισσότερες στην πρώτη κατηγορία της Αγγλίας. Η Τσέλσι έχει χάσει τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια εκτός έδρας, πράγμα που αποτελεί μαρτυρία της κακής της περιόδου.

Διαβάστε επίσης: Εσωτερική μεταγραφή για την Τσέλσι πάνω στην ώρα!

Η Τσέλσι αντιμετωπίζει την Τετάρτη την Κρίσταλ Πάλας, ενώ στις 30 Δεκεμβρίου θα αγωνιστεί εκτός έδρας με τη Λούτον Τάουν.




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ