ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μεγάλη στιγμή για τον Ράγια: Καπάρωσε το «χρυσό γάντι» της Premier League!
Κλοπ: «Γι’ αυτό τον λόγο πάτωσαν οι αγγλικές ομάδες στην Ευρώπη»
Θρύλος της Λίβερπουλ «έκραξε» τον Σαλάχ δίχως… αύριο: «Είναι ατομίσταρος!»
Ο Αρτέτα γελάει με τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Ζεσούς!
Ο Αρτέτα έριξε «βόμβα» πριν το ματς με την Μπόρνμουθ!
Ο Ρόις σε ένα συγκινητικό βίντεο εξήγησε γιατί αποχωρεί από την Ντόρτμουντ! (vid)
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Τέλος από την Ντόρτμουντ ο Ρόις το καλοκαίρι!
Η μεγάλη επιστροφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι γεγονός!
ΟΛΟ το Μάντσεστερ μάχεται για τα μάτια του Μανδά!
Κάνει πίσω η Μπαρτσελόνα για τον Μεσίνιο!
Ο Κλοπ ξεκαθάρισε πώς έχει η κατάσταση με τον Σαλάχ!
Τσέλσι: Οι επτά παίκτες που δε θα φορέσουν ξανά τη φανέλα της!
Η Λάτσιο… επιστρέφει δυναμικά για τον Ιωαννίδη!
Τζο Κόουλ: «Ο Βιρτς είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Μπέλινγχαμ»!
Η Τσέλσι βρήκε τον αντικαταστάτη του Τιάγκο Σίλβα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Άστο(ν), Βίλα… Η Γιουνάιτεντ ξέρει από ΜΕΓΑΛΕΣ ανατροπές και νίκες καλύτερα! (vid)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε εντός έδρας της Άστον Βίλα με σκορ 3-2, χάρη σε μεγάλη εμφάνιση του Γκαρνάτσο!

Άστο(ν), Βίλα… Η Γιουνάιτεντ ξέρει από ΜΕΓΑΛΕΣ ανατροπές και νίκες καλύτερα! (vid)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει στο DNA της τις ανατροπές. Ακόμα και οι παίκτες του Έρικ Τεν Χαγκ έχουν απογοητεύσει πολλάκις φέτος τους φίλους του αγγλικού συλλόγου έδειξαν ότι ξέρουν πολύ καλά να εκμεταλλεύονται τα λάθη των αντιπάλων τους, επικρατώντας εντός έδρας με σκορ 3-2 της Άστον Βίλα (ανατρέποντας το 0-2) στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Premier League.

Ανύπαρκτοι οι παίκτες του Ουνάι Έμερι από το 30′ και έπειτα, δίνοντας πολύ χώρο στους γηπεδούχους που είχαν τον Αλεχάντρο Γκαρνάτσο σε μεγάλα κέφια και σημείωσε δύο από τα τρία γκολ της ομάδας του. Το τέρμα της νίκης ήρθε από τον Ράσμους Χόιλουντ, πανηγυρίζοντας με τον καλύτερο τρόπο το πρώτο του τέρμα στην Premier League για φέτος!

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η αρχή του αγώνα δεν ήταν κάτι τρομερό. Ναι μεν η μπάλα πήγαινε πάνω- κάτω, όμως, δεν υπήρχε κάποια φάση μπροστά από τις δύο εστίες. Κυρίως, γιατί τα λάθη των δύο ομάδων -ειδικά στον χώρο της μεσαίας γραμμής- ήταν πολλά. Οπότε τα πρώτα 20 λεπτά της αναμέτρησης πέρασαν, χωρίς κάτι το αξιόλογο.

Στο 21′, όμως, ήταν η στιγμή, όπου άλλαξαν για τα καλά οι ισορροπίες. Σε εκείνο το λεπτό ο ΜακΓκιν με φάουλ από τα δεξιά επιχείρησε βαθύ γέμισμα. Οι αναμπουμπούλες και η αναποφασιστικότητα του Ονάνα δεν βοήθησαν τους γηπεδούχους με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα της εστίας του Αφρικανού κίπερ. Το 2-0 ήταν απλά θέμα χρόνου για τους φιλοξενούμενους, που πίεζαν πολύ και ψηλά την άμυνα της Γιουνάιτεντ.

Το δεύτερο τέρμα από τον Ντεντόνκερ στο 26′ με την άμυνα των γηπεδούχων απλά να είναι… καρφωμένη στο έδαφος και να βλέπει τον παίκτη της Βίλα να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 2-0. Η Γιουνάιτεντ από εκείνο το σημείο και έπειτα ανέβασε στροφές και βγήκε εκείνη μπροστά, ώστε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο και να σημειώσει ένα γρήγορο γκολ για να μπει εκ νέου στο παιχνίδι. Αυτό, ήρθε στα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου.

Μία γρήγορη αντεπίθεση των γηπεδούχων είχε ως αποδέκτη τον Ράσφορντ και αυτός με μία παράλληλη βρήκε τον Γκαρνάτσο που σκόραρε για το 2-1 στο 48′. Όμως, ήταν σε θέση οφσάιντ και δεν μέτρησε ποτέ. Ωστόσο, ο νεαρός εξτρέμ είχε όρεξη και κέφια στο δεύτερο ημίχρονο και το απέδειξε με τα δύο του τέρματα.

Το πρώτο εξ αυτών ήρθε στο 59′ μετά από νέα ασίστ του Ράσφορντ. Όλο το ματς γύρισε για τα καλά όταν ο Γκαρνάτσο στο 71′ με σουτ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε και έδωσε μία άγρια ομορφιά στο παιχνίδι που μέχρι εκείνη την ώρα έδειχνε να είναι μία εύκολη υπόθεση για την Άστον Βίλα. Η Γιουνάιτεντ πίεζε ολοένα και περισσότερο και κατάφερε να φέρει όλο το ματς τούμπα με το τέρμα του Χόιλουντ στο 82′. Ο Δανός στράικερ εκμεταλλεύτηκε το λάθος κοντρόλ του ΜακΓκιν και με πλασέ σε πρώτο χρόνο νίκησε τον Μαρτίνες για τρίτη φορά! Αυτό ήταν το πρώτο γκολ της σεζόν για τον νεαρό επιθετικό.

Η Άστον Βίλα άργησε να ξυπνήσει και να βγει μπροστά. Αυτό έμελλε να το πληρώσει πολύ ακριβά ο Έμερι και οι παίκτες του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ