ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μαγική προσπάθεια από Σαλάχ: Το δοκάρι του στέρησε το γκολ της σεζόν! (vid)
Κιν εναντίον Χάαλαντ «Σαν κακομαθημένο παιδί κάνει…»
Τέρι χαλάρωσε: «Η δικιά μου Τσέλσι συγκρίνεται εύκολα με τους… αήττητους της Άρσεναλ»
Έκρυψε την μπάλα η Τσέλσι και έβγαλε… γούστα με «πεντάρα»! (vid)
Ο Τούχελ… δίκασε την Μπάγερν: «Έψαχνε εδώ και καιρό νέο προπονητή!»
Τσέλσι: «Άρρωστη» πρόταση για Όσιμεν – Δίνει τρελά χρήματα και δύο αστέρια της!
Έστησε γλέντι η Τσέλσι- Ρίχνει… τρίμπαλό από το ημίχρονο (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Το πιο μάγκικο ήταν και το πιο εύκολο!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει τον «εγκέφαλο» της Γιουβέντους!
Μπάγερν Μονάχου: Ο Τούχελ επιβεβαίωσε την απουσία κόντρα στη Ρεάλ!
Μπαρτσελόνα: Έγραψε ιστορία ο Τερ Στέγκεν!
Γιουβέντους: Δύο σημαντικές απουσίες στον… τελικό τετράδας με τη Ρόμα!
Η Άρσεναλ βρήκε τον… απόλυτο σέντερ φορ στην Bundesliga!
Το φαβορί για τον πάγκο της Μίλαν – «Κλείνει» η συμφωνία!
Ατλέτικο Μαδρίτης: Πάει για… λίφτινγκ στην επίθεση το καλοκαίρι!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Ποτσετίνο: «Παίζουμε καλά αλλά έχουμε… πιάσει πάτο»!

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο μίλησε για τη σεζόν της Τσέλσι, τονίζοντας πως ενώ οι εμφανίσεις είναι καλές, η ομάδα δεν είναι ανταγωνιστική και έχει... πιάσει πάτο.

Ποτσετίνο: «Παίζουμε καλά αλλά έχουμε… πιάσει πάτο»!

Η Τσέλσι έχει καλές εμφανίσεις απέναντι στις μεγάλες ομάδες της Αγγλίας όπως η Λίβερπουλ, η Άρσεναλ και η Μάντσεστερ Σίτι, όμως η συνολική απόδοση των «Μπλε» δεν είναι ικανοποιητική. Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο υποστήριξε πως οι εμφανίσεις της ομάδας του δεν είναι κακές αλλά τόνισε πως οι παίκτες του δεν είναι ανταγωνιστικοί στον αγωνιστικό χώρο.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Σε συνέντευξη στον επίσημο ιστότοπο της Τσέλσι, ο Ποτσετίνο δήλωσε: «Η απόδοση από την αρχή της σεζόν δεν είναι κακή. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι πολύ καλή, αλλά όσον αφορά τον ανταγωνισμό… έχουμε πιάσει πάτο. Γι’ αυτό δεν είμαστε σε καλύτερη θέση στον βαθμολογικό πίνακα. Το ποδόσφαιρο είναι θέμα κατοχής όλων των ποιοτικών και γνωστικών στοιχείων στις διατάξεις σας, τον τρόπο που πιέζετε και χτίζετε από την άμυνα, κ.λπ. Σε κάποιο σημείο κατά τη διάρκεια των 90 λεπτών, πρέπει να ανταγωνιστείτε: αυτή είναι η στιγμή που πρέπει να δείξετε ότι μπορείτε να παίξετε ένα άλλο στυλ ποδόσφαιρο. Πρέπει να βελτιωθούμε εκεί».

Η Τσέλσι έχει ξοδέψει πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε παίκτες από τότε που ο Τοντ Μπόελι πήρε τον έλεγχο το 2022, και οι οπαδοί περιμένουν τουλάχιστον να ανταγωνίζεται για τις θέσεις που οδηγούν στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Ωστόσο, αυτό δε συμβαίνει και με την πρόκριση στο Champions League να φαίνεται ήδη απίθανη για το 2023-24, φαίνεται ότι οι παίκτες του Ποτσετίνο θα περιμένουν τουλάχιστον έναν ακόμη χρόνο για την επιστροφή τους στην ελίτ, με τον Αργεντινό τεχνικό να παραδέχεται ότι δε φτάνουν καν στους στόχους τους. Ποτσετίνο

Ο Ποτσετίνο γνωρίζει πως πρέπει να βελτιωθεί η ομάδα του

«Είμαστε πολύ μακριά από τους στόχους μας», πρόσθεσε ο Ποτσετίνο. «Ο στόχος μας ήταν να είμαστε στην κορυφή, ακόμη και αν κανείς δεν το πίστευε. Τώρα παλεύουμε για διαφορετικά πράγματα. Λόγω της ιστορίας μας, η απαίτηση είναι να είμαστε στην κορυφή, αλλά προς το παρόν, είναι ρεαλιστικό, πρέπει να αυξήσουμε τον τρόπο που ανταγωνιζόμαστε αν θέλουμε να κερδίσουμε περισσότερα παιχνίδια απ’ ό,τι χάνουμε».

Η Τσέλσι υπέκυψε στην 19η ήττα της στην Premier League το 2023 απέναντι στη Γουλβς το περασμένο Σαββατοκύριακο. Η πρόοδος της ομάδας έχει επίσης περιοριστεί λόγω τραυματισμών βασικών παικτών και τιμωριών κατά τη διάρκεια της περιόδου. Μάλιστα, οι «Μπλε» έχουν λάβει τις περισσότερες κίτρινες κάρτες στο Πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης: Ποιος Όσιμεν και ποιος Γιόκερες – Η Τσέλσι… ψήνεται για τον «καυτό» Παυλίδη

«Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο, αλλά οι τραυματισμοί και οι τιμωρίες το έκαναν χειρότερο», είπε ο Ποτσετίνο. «Πάρα πολλοί σημαντικοί παίκτες έξω, πάρα πολλές συνθήκες από την αρχή της σεζόν δε είναι στα χέρια μας. Αυτό είναι το πρόβλημα. Αυτό μας κάνει απογοητευμένους αλλά είναι μια πρόκληση».




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ