ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
O Μπρούνο Γκιμαράες και η υπέροχη συλλογή εμφανίσεων – Ανάμεσά τους και μια ελληνική (pic)
Μπαρτσελόνα: Προανήγγειλε το τέλος του ο Ζοάν Λαπόρτα
Κιλιάν Μπαπέ: Ό,τι πιο «καυτό» κυκλοφορεί στο άθλημα (vid)
Άτυχος ο Στέφανος Τζίμας: «Τον χάνει για μήνες η Μπράιτον»
Παρέλαση μεγαθηρίων για Μουζακίτη – Όλη η ελίτ στα πόδια του μικρού
Λίβερπουλ: Άνοιξε η πόρτα της εξόδου για Σαλάχ – Ο πιθανότερος προορισμός
Λαπόρτα: «Μπορούμε να αγοράσουμε top class παίκτη αλλά…»
Οι κορυφαίοι Γερμανοί φορ που έγραψαν ιστορία στην Premier League!
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
Ο πιο hot στόπερ: Οι οκτώ ομάδες που «μάχονται» για πάρτη του
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Topics

Η βασίλισσα Σίτι και το απόρθητο κάστρο της!

Η Μάντσεστερ Σίτι έγραψε ιστορία μέσα στο 2023 κατακτώντας τα πάντα σχεδόν και κρατώντας απόρθητο το «σπίτι» της.

Η βασίλισσα Σίτι και το απόρθητο κάστρο της!

«This is my house, I have to defend it» (μτφ. αυτό είναι το σπίτι μου, πρέπει να αμυνθώ), είχε πει ο Μακόλεϊ Κάλκιν στην πρώτη ταινία «Home Alone» ως Κέβιν ΜακΆλιστερ προτού οι κλέφτες τον επισκεφτούν στο σπίτι του. Μέρες που είναι τραβιούνται τέτοιες ταινίες. Κάπως έτσι ενήργησε η Μάντσεστερ Σίτι τη χρονιά που φτάνει στο τέλος της.

Οι «πολίτες» τα σάρωσαν όλα μέσα στο 2023. Κατέκτησαν πρωτάθλημα και κύπελλο εντός αγγλικών συνόρων. Νταμπλ δηλαδή σαν να λέμε. Εκτός αυτών, σήκωσαν το πρώτο τους Champions League με το 1-0 της Πόλης επί της Ίντερ. Ενώ πριν μια βδομάδα περίπου συνέτριψαν τη Φλουμινένσε στη Σαουδική Αραβία με 4-0 για να κατακτήσουν επίσης το πρώτο τους Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Απόρθητο το «Έτιχαντ» της Μάντσεστερ Σίτι

Μέσα σε όλα αυτά, η Μάντσεστερ Σίτι είχε ένα ατού που της έδωσε το δικαίωμα να σαρώσει τα πάντα σχεδόν στο διάβα της φέτος. Αυτό δεν είναι άλλο από το γήπεδό της. Το «Έτιχαντ» δεν γνώρισε ήττα στην Premier League τόσο στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν, όσο και στο πρώτο μισό της φετινής.

Συν τοις άλλοις, η Σίτι του Γκουαρντιόλα μέτρησε τα περισσότερα γκολ (95), τους περισσότερους πόντους (93), τις περισσότερες νίκες (29) και τα λιγότερα δεχόμενα γκολ (38) συγκριτικά με όλες τις άλλες ομάδες του αγγλικού πρωταθλήματος. Το επιστέγασμα αυτής της προσπάθειας ήταν όλα αυτά τα κερδισμένα τρόπαια με τον Γκουαρντιόλα στην άκρη του πάγκου της.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ