ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Οι κορυφαίοι Γερμανοί φορ που έγραψαν ιστορία στην Premier League!
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
Ο πιο hot στόπερ: Οι οκτώ ομάδες που «μάχονται» για πάρτη του
Μέσι: «Τα πέντε φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ» (vid)
Επίσημο: Η Άρσεναλ ανακοίνωσε τα… «δίδυμα» αστέρια της Ν. Αμερικής (pic)
Η ατάκα-φωτιά του Μέσι: «Μπορούμε να το πάρουμε… ξανά!»
Ανατροπή με Νεϊμάρ: Απόφαση έκπληξη για το μέλλον του
Ράγισε ο Μαρσέλο: «Με έλεγαν υπέρβαρο – Εγώ ο… παχουλός όμως τα σάρωσα όλα!»
Ύμνοι για το επόμενο «Golden Βoy» του ελληνικού ποδοσφαίρου – Τρέλα για Καλοσκάμη (pic)
Μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης και νέο «άκυρο» στον Κονατέ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μίλαν

Μίλαν: «Η αναίρεση του “νόμου Μπέκαμ” θα καταστρέψει το ιταλικό ποδόσφαιρο»!

Η Μίλαν φοβάται πως πλέον που δεν υπάρχει ο «νόμος Μπέκαμ» στην Ιταλία, θα πέσει το επίπεδο της Serie A.

Μίλαν: «Η αναίρεση του “νόμου Μπέκαμ” θα καταστρέψει το ιταλικό ποδόσφαιρο»!

O νόμος, επίσημα γνωστός ως «Crescita», παρέχει σε εργαζομένους με υψηλό εισόδημα από ξένες χώρες μία έκπτωση ύψους 50% στον φόρο τους. Χρησιμοποιείται ως μέσο για να προσελκύσει ξένους παίκτες στη Serie A και να αυξήσει την ανταγωνιστικότητα στο Πρωτάθλημα. Ο νόμος «Crescita» είναι εξαιρετικά παρόμοιος με τον «νόμο Μπέκαμ» στην Ισπανία, που επιτρέπει σε ξένους με υψηλά εισοδήματα να πληρώνουν μόλις 24% φόρο εισοδήματος για τα πρώτα έξι χρόνια τους στη χώρα.

🎄Πρωτοχρονιάτικο δώρο από τη Betsson! Ποντάρισμα με 5 💵 για στοίχημα, 50 🍒και 5 μάρκες χρυσές ΔΩΡΕΑΝ! ΔΕΝ ΤΟ ΧΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ!🎁

Η απόφαση ονομάστηκε «νόμος Μπέκαμ» μετά την άφιξη του Ντέιβιντ Μπέκαμ στη Ρεάλ Μαδρίτης το 2003. Ωστόσο, ο ιταλικός νόμος δε θα ισχύιε πλέον, καθώς οι συζητήσεις στο Ιταλικό Υπουργικό Συμβούλιο κατέληξαν ότι ο κανονισμός θα πρέπει να αποσυρθεί. Αυτή η αλλαγή θα είναι έκπληξη για πολλούς συλλόγους της Serie A που εξαρτώνται από τον κανονισμό για να προσελκύσουν παίκτες.

Τον Νοέμβριο, ο CEO της Μίλαν, Τζιόρτζιο Φουρλάνι, δήλωσε μέσω της «Sun»: «Η διακοπή των πλεονεκτημάτων του Νόμου Crescita θα είναι η καταστροφή του ιταλικού ποδοσφαίρου». Μίλαν

Τεράστια απόφαση που θα επηρεάσει το μέλλον του ιταλικού ποδοσφαίρου σύμφωνα με τη Μίλαν

Εν τω μεταξύ, ο πρόεδρος της Λάτσιο, Κλαούντιο Λοτίτο, υποστήριξε ότι ο κανονισμός μπορεί να καταστρέψει μερικούς από τους «γίγαντες» του ιταλικού ποδοσφαίρου. Ο Λοτίτο, δήλωσε στο «Notizie»: «Θα συνειδητοποιήσουν το λάθος τους. Το κράτος δε θα λάβει χρήματα επίσης. Εάν προσελκύσετε έναν ξένο που πληρώνει φόρους στην Ιταλία, θα είναι καλύτερος από έναν που δεν έρχεται και δεν πληρώνει τίποτα, σωστά; Η Λίγκα μας θα χάσει την ανταγωνιστικότητά της».

Διαβάστε επίσης: Η Serie A… τελειώνει τις ομάδες που θα πάνε στην European Super League!

Ακόμη, προσέθεσε: «Το περασμένο έτος υπήρχαν τρεις ιταλικές ομάδες σε ευρωπαϊκούς τελικούς, τώρα θα δούμε. Οι επόμενες ομάδες θα αποφασιστούν από τον Σύνδεσμο Ποδοσφαιριστών, αφού έκαναν ό,τι ήταν δυνατόν για να ακυρώσουν τον κανόνα. Κάποιοι σύλλογοι θα καταστραφούν, και στη μέση βρίσκονται οι Μίλαν, Γιουβέντους και Ρόμα».




🎄Πρωτοχρονιάτικο δώρο από τη Betsson! Ποντάρισμα με 5 💵 για στοίχημα, 50 🍒και 5 μάρκες χρυσές ΔΩΡΕΑΝ! ΔΕΝ ΤΟ ΧΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ!🎁

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ