ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
SkySports: Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει όσο κανέναν άλλον τον Βιρτζ
Ο Τούχελ τρομάζει με την επίθεση της Ρεάλ Μαδρίτης
Η Μίλαν κατέληξε στον διάδοχο του Πιόλι – Λοπετέγκι ο εκλεκτός
«Η Σπόρτινγκ θέλει Γιόκερες και Ιωαννίδη μαζί»
Τα τέσσερα αστέρια της Μπαρτσελόνα που… ακροβατούν με την έξοδο
Μπαρτσελόνα: O παίκτης που θα κάνει ευτυχισμένο τον Τσάβι το καλοκαίρι
Rai Sport: Η Νάπολι βρήκε τον ιδανικό προπονητή για την αντεπίθεσή της
Το «Arteta ball» στο μεγαλείο του (vid)
Μπαρτσελόνα: Το μελλοντικό της 6αρι έρχεται από τη Masia
H Ίντερ απέκτησε τον… Τζέκο που της έλειπε
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ Live Streaming.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ Live Streaming

Ποδαρικό με το δεξί στο 2024 θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» αφήνουν πίσω τους το 2023, φιλοξενώντας στο ΣΕΦ την Αρμάνι Μιλάνο, για την 18η αγωνιστική της εφετινής Euroleague (21:15).

Ενας είναι ο στόχος του Ολυμπιακού στο αποψινό ματς του ΣΕΦ με την Αρμάνι: Η νίκη. Οι Πειραιώτες προέρχονται από διπλό στο Βερολίνο κόντρα στην Αλμπα και στοχεύουν στην τρίτη διαδοχική τους νίκη στην εφετινή Euroleague. Στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 9-8 ο Ολυμπιακός, δίνει μάχη για να ανέβει στην κατάταξη της διοργάνωσης. Must win το αποψινό ματς με την Αρμάνι, κάτι που άπαντες γνωρίζουν στο στρατόπεδο των «ερυθρολεύκων». Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, μοναδικό ερωτηματικό για τους Πειραιώτες είναι ο Τόμας Γουόκαπ. Ο έμπειρος γκαρντ υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα στο παιχνίδι με τον Άρη και είναι αμφίβολος για την αποψινή αναμέτρηση. «Δείχνει ότι είναι σε καλή κατάσταση, είναι μια ομάδα με μεγάλη εμπειρία, παίζει με μεγάλη ένταση στην άμυνα και έχει έναν φοβερό προπονητή. Οποιαδήποτε είδους υποτίμηση θα είναι για μας καταστροφή. Είναι ένα ματς που θέλουμε να πάρουμε με το κοινό μας και να είμαστε έτοιμοι για τα σημαντικά πράγματα, που είναι ταυτόχρονα και τα απλά: η ένταση, οι διεκδικούμενες μπάλες, τα ριμπάουντ», δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας για τον αποψινό αγώνα με τους Ιταλούς.

Πάμε και στην Αρμάνι Μιλάνο, που έρχεται με… φόρα στο ΣΕΦ: Η ομάδα του Ετόρε Μεσίνα επικράτησε της Μπασκόνια, επιστρέφοντας με αυτόν τον τρόπο στον δρόμο των επιτυχιών. Σημαντική νίκη για τους Ιταλούς, που βρίσκονται στην 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Euroleague με ρεκόρ 7-10. Απουσίες και επιστροφές μετράει ο Μεσίνα ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ο Σαμπάζ Νέιπιερ αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με την ιταλική ομάδα, ενώ στα πιτς παραμένουν οι Νίκολα Μίροτιτς, Μάοντο Λο και Σαβόν Σιλντς. «Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ physical, καλά οργανωμένη ομάδα, που αυτή τη στιγμή διαθέτει την καλύτερη άμυνα στη διοργάνωση. Για εμάς θα είναι απαραίτητο να παίξουμε με μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες, να αμυνθούμε καλά ειδικά στο μεσαίο pick and roll, σε ένταση για όλα τα 40 λεπτά», τόνισε ο κόουτς της Αρμάνι Μιλάνο για το αποψινό παιχνίδι του ΣΕΦ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ