ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σκοράρει εκτός περιοχής ο Ντε Πολ και 1-0 η Ατλέτικο την Μπιλμπάο!
Η Άστον Βίλα προηγήθηκε με το «καλημέρα» κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Δεν χάνει ούτε με…. αίτηση η Λεβερκούζεν! Γλύτωσε και από τη Στουτγκάρδη! (vid)
Ο πάγκος της Ρεάλ θυμίζει… ουρανό με τόσα «αστέρια»! (pic)
Ο Σπορτιέλο κατέβασε ρολά και έκανε την επέμβαση της σεζόν στην Ιταλία! (vid)
Σημείο… μηδέν το Τορίνο για Γιουβέντους και Μίλαν!
Ο Ναδάλ «ένωσε» Ζιντάν και Βινίσιους! (vid)
Ο Ονάνα… γκρέμισε όλα όσα έχτισε ο Άντονι! (vid)
Η Λειψία «διέλυσε» την Ντόρτμουντ με 4αρα – Την στέλνει εκτός Champions League!
Κέιν… ασταμάτητος – Νίκησε μόνος του την Άιντραχτ και «προειδοποίησε» τη Ρεάλ! (vid)
Πολλά νεύρα από τον Κλοπ… Μόνο που δεν έβρισε δημοσιογράφο που τον ρώτησε για το πρωτάθλημα!
Έξαλλος Σαλάχ: «Αν μιλήσω… έχει να γίνει χαμός! Αφήστε με» (vid)
Ο Κλοπ μίλησε για τον τσακωμό με τον Σαλάχ: «Απλά τα πράγματα, τελείωσε!» (vid)
Σάντσο, λογικά… δεν κάνεις στην Γιουνάιτεντ – ΓΚΟΛ ζωγραφιά (vid)
Κλοπ, ρεσιτάλ… αποτυχίας – Η Λίβερπουλ τα έχασε όλα σε έξι εβδομάδες! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Στο πάρτι του Σαλάχ ήταν… όλοι καλεσμένοι! (vid)

Ο Σαλάχ πανηγύρισε με τον καλύτερο τρόπο τα 151 γκολ του στην Premier League, συμβάλλοντας καθοριστικά για τη νίκη 4-2 επί της Νιούκαστλ.

Στο πάρτι του Σαλάχ ήταν… όλοι καλεσμένοι! (vid)

Πράγματα και θαύματα από τον Μοχάμεντ Σαλάχ στο πρώτο παιχνίδι της Λίβερπουλ για το 2024. Ο έμπειρος επιθετικός είχε κέφια στο εντός έδρας ματς της Λίβερπουλ κόντρα στη Νιούκαστλ στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Premier League και συνέβαλλε τα μέγιστα για να έρθει η νίκη με σκορ 4-2.

Ο Αφρικανός ακραίος επιθετικός είχε δύο γκολ και μία ασίστ, ενώ ακόμη ένα ξεκίνησε από τα πόδια του, πανηγυρίζοντας με τον καλύτερο τρόπο τα 150+1 γκολ που έφτασε στο αγγλικό πρωτάθλημα.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Το πρώτο ημίχρονο ανήκε σε μία ομάδα. Από την αρχή ως το τέλος. Και αυτή ήταν η Λίβερπουλ. Οι γηπεδούχοι από τα πρώτα λεπτά ήταν με το πόδι καρφωμένο στο γκάζι και έβαλαν δύσκολα στην άμυνα της Νιούκαστλ. Ωστόσο, όσο περνούσε η ώρα οι παίκτες του Κλοπ έκαναν τη μία φάση πίσω από την άλλη προς την εστία των φιλοξενούμενων. Όμως φαινόταν ότι ο Ντουμπράβκα ήταν σε μεγάλο βράδυ και θα έβαζε δύσκολα στους «κόκκινους».

Ο κίπερ της Νιούκαστλ έπιασε πέναλτι του Σαλάχ στο 22′. Αλλά δεν έμεινε εκεί, αφού όσες φορές χρειάστηκε φώναξε «παρών», σταματώντας και τον Νούνιες σε τετ- α τετ στο 35′.  Στο 37΄το σύνολο του Χάου βγήκε μπροστά και σημείωσε ένα γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα. Όμως, αυτό δεν μέτρησε για εκατοστά, αφού στην αρχή της φάσης ήταν σε θέση οφσάιντ ο Ίσακ. Κάτι ανάλογο είχε συμβεί μερικά λεπτά νωρίτερα σε τέρμα της Λίβερπουλ.

Το πρώτο μέρος έκλεισε όταν στο 39′ ο Άρνολντ είδε ένα απίθανο σουτ του από πολύ πλάγια θέση να βρίσκει στο δοκάρι του Ντουμπράβσκα.

Το δεύτερο 45λεπτο είχε και αυτό πολλές και καλές φάσεις. Η μπάλα πήγαινε πάνω- κάτω και ο ρυθμός του αγώνα ήταν πολύ καλός, παρά το γεγονός ότι η βροχή ήταν έντονη και δεν σταμάτησε λεπτό να πέφτει στον αγωνιστικό χώρο του «Άνφιλντ». Όμως, η μεγάλη διαφορά ήταν τα γκολ που σημειώθηκαν.

Το πρώτο εξ αυτών ήρθε από τον Σαλάχ στο 49′ με τους γηπεδούχους να αλλάζουν πολύ ωραία την μπάλα και να εκμεταλλεύονται στο απόλυτο τους χώρους που τους έδωσε η Νιούκαστλ.  Όμως, η χαρά των «κόκκινων» δεν κράτησε για πολύ, παρά πέντε λεπτά, μιας και ο Ίσακ έκανε το 1-1 με ωραίο πλασέ.

Η Λίβερπουλ δεν πτοήθηκε και συνέχισε να πιέζει για περισσότερα γκολ. Από την άλλη οι «καρακάξες» δεν μπορούσαν να κρατήσουν για πολλή ώρα την μπάλα στα πόδια τους και δεχόντουσαν αρκετή πίεση και έτσι τα λάθη ήταν ανάλογα. Το 2-1 για τη Λίβερπουλ έγινε στο 74′ με τον Τζόουνς, μετά από πάσα του Ζότα, όμως, όλα τα εύσημα πάνε στον Σαλάχ που ξεκίνησε την επίθεση με μία ωραία και έξυπνη μπαλιά. Το 3-1 έγινε από τον Χάπκο στο 78′ μετά από υπέροχη ασίστ του Σαλάχ με τον Αιγύπτιο να βάζει το κερασάκι στην τούρτα στο 86′ από το σημείο του πέναλτι για το 4-2 που έμελλε να μείνει ως το τέλος.

Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν προσωρινά σε 3-2 με τον Μπότμαν στο 81′ μετά από κόρνερ του Λόνγκσταφ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ