ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Τέλος από την Ντόρτμουντ ο Ρόις το καλοκαίρι!
Η μεγάλη επιστροφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι γεγονός!
ΟΛΟ το Μάντσεστερ μάχεται για τα μάτια του Μανδά!
Κάνει πίσω η Μπαρτσελόνα για τον Μεσίνιο!
Ο Κλοπ ξεκαθάρισε πώς έχει η κατάσταση με τον Σαλάχ!
Τσέλσι: Οι επτά παίκτες που δε θα φορέσουν ξανά τη φανέλα της!
Η Λάτσιο… επιστρέφει δυναμικά για τον Ιωαννίδη!
Τζο Κόουλ: «Ο Βιρτς είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Μπέλινγχαμ»!
Η Τσέλσι βρήκε τον αντικαταστάτη του Τιάγκο Σίλβα!
Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι βρήκε τον «μαέστρο» που έψαχνε!
Η Μπάγερν βρήκε τον επόμενο Ντέιβις στην Άρσεναλ!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαγκ μίλησε για όλους και για όλα στον Γκάρι Νέβιλ!
Ίντερ: Τα μεταγραφικά της πλάνα για το καλοκαίρι!
Μικρό καλάθι κρατά ο Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει κριθεί τίποτα»
Ολυμπιακός: Αποθέωση για τους θριαμβευτές του Μπέρμιγχαμ στο «Ελ. Βενιζέλος»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τότεναμ

Σον: «Η Τότεναμ πρέπει να… ζήσει και χωρίς εμένα»!

Ο Σον θα απουσιάσει για ένα διάστημα από τα παιχνίδια της Τότεναμ, και θέλει να δει τους συμπαίκτες του να ανεβάζουν το επίπεδό τους όσο θα λείπει.

Σον: «Η Τότεναμ πρέπει να… ζήσει και χωρίς εμένα»!

Ο Σον έχει ξεχωρίσει στην Τότεναμ μετά την αποχώρηση του Χάρι Κέιν για την Μπάγερν Μονάχου, έχοντας σκοράρει 12 γκολ και έχοντας δώσει 5 ασίστ στην Premier League. Όμως, η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου πρέπει να μάθει να επιβιώνει και χωρίς τον ηγέτη της, αφού θα συμμετέχε στο Ασιατικό Κύπελλο με τη φανέλα της Νότιας Κορέας. Ο αρχηγός των «Πετεινών» δήλωσε πως έγινε καλύτερος μετά την αποχώρηση του Άγγλου επιθετικού και θέλει να δει τους συμπαίκτες του να κάνουν το ίδιο για όσο θα λείπει.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Σον δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Ελπίζω πως οι συμπαίκτες μου θα κάνουν το κάτι παραπάνω όταν λείπω. Είναι η οικογένειά μου και οι συμπαίκτες μου. Ελπίζω ότι μπορούν να σκοράρουν όσα περισσότερα γκολ γίνεται. Ένιωσα ότι, όταν ο Κέιν έλειπε λόγω τραυματισμών, έπρεπε να βγω μπροστά τα προηγούμενα χρόνια. Ελπίζω οι παίκτες μας να αισθάνονται το ίδιο τώρα, ότι πρέπει να βγουν μπροστά σε αυτή την κατάσταση. Σε αυτήν την κατάσταση, αναπτύσσεσαι ως παίκτης και ως άνθρωπος. Ο Ριτσάρλισον κάνει μια φανταστική δουλειά, ελπίζω να είναι πεινασμένος για περισσότερα γκολ, επίσης ο Κουλουσέφσκι και ο Τζόνσον. Ελπίζω όλοι όσοι παίζουν σε επιθετικές θέσεις να σκοράρουν όσα περισσότερα γκολ γίνεται και να μας φέρουν σε καλύτερη θέση. Το εύχομαι περισσότερο από οτιδήποτε άλλο». Σον

Ο Σον θέλει να δει την Τότεναμ να τα καταφέρνει και χωρίς αυτόν

Ο Σον μπορεί να χάσει έως και πέντε παιχνίδια της Τότεναμ λόγω του Ασιατικού Κυπέλλου. Η Νότια Κορέα αντιμετωπίζει το Μπαχρέιν, την Ιορδανία και τη Μαλαισία στους ομίλους και αναμένεται να προκριθεί στα προημιτελικά. Το τουρνουά διαρκεί έως τον τελικό στις 10 Φεβρουαρίου. Ο Σον θα χάσει σίγουρα τον τρίτο γύρο του Κυπέλλου κόντρα στην Μπέρνλι την Παρασκευή, καθώς και έναν αγώνα της Premier League κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο επιθετικός θα μπορούσε επίσης να απουσιάσει από τους αγώνες του Πρωταθλήματος κόντρα σε Μπρέντφορντ, Έβερτον και Μπράιτον, εάν η Νότια Κορέα φτάσει μακριά.

Διαβάστε επίσης: Χορεύει στη βροχή η Τότεναμ! (vid)

Με 12 γκολ και πέντε ασίστ στο ενεργητικό του για το 2023-24, ο Σον έχει ήδη ξεπεράσει τον αριθμό των γκολ που είχε στην περασμένη σεζόν στην Premier League (10 γκολ και έξι ασίστ σε 36 συμμετοχές).




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ