ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
PODCAST: Θρυλικό έπος στο «Βίλα Παρκ» and more…
Το ερυθρόλευκο πάρτι υπό το βλέμμα των Πρίγκηπα Ουίλιαμ και Βαγγέλη Μαρινάκη (vids)
«Buzzer-beater» ο Ενζολά και προβάδισμα ενόψει τελικού η Φιορεντίνα (vid)
ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ Ολυμπιακός, ταπείνωσε τη Βίλα μες στο χωριό της και βλέπει τελικό! (vid)
Νέο… πάρτι της Λεβερκούζεν – Όλα ανοι«Χ»τά στην Μασσαλία! (vids)
Killer ο Βιρτς που «εκτέλεσε» και τη Ρόμα! (vid)
ΑΠΙΘΑΝΟ σουτ ο Έσε, 4-2 ο Ολυμπιακός! (vid)
Η Τσέλσι «πάτησε» την Τότεναμ στο ντέρμπι του Λονδίνου! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Ισοφάρισε ο Ντιαμπί, ΧΑΤ-ΤΡΙΚ ο Ελ Κααμπί! (vids)
Κάρλο Αντσελότι: «Ο Βινίσιους έχει… κρύο αίμα»!
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Μείωσε στις καθυστερήσεις ο Γουότκινς (vid)
Κάνει την Ευρώπη και πάλι να παραμιλάει ο Τζολάκης με αυτό που έπιασε! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Το ακυρωθέν γκολ του Μπέιλι (vid)
0-2 Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ξανά με Ελ Κααμπί! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: 0-1 με πλασεδάρα Ελ Κααμπί! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Primera División

Χιρόνα, μην σταματάς…. Κάνεις τον κόσμο να παραμιλά! (vid)

H Χιρόνα πήρε μία πολύ δύσκολη και εντυπωσιακή εντός έδρας νίκη επί της Ατλέτικο Μαδρίτης με σκορ 4-3 χάρη στο γκολ του Μαρτίν.

Χιρόνα, μην σταματάς…. Κάνεις τον κόσμο να παραμιλά! (vid)

Η Χιρόνα δεν σταματάει. Μετά την Μπαρτσελόνα και η Ατλέτικο Μαδρίτης υποκλίθηκε στο σύνολο του Μίτσελ. Ο σύλλογος από τη Βαρκελώνη επικράτησε εντός έδρας με σκορ 4-3 των «ροχιμπλάνκος» στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της La Liga.

Πράγματα και θαύματα από την επίθεση της Χιρόνα που θα μπορούσε να είχε τελειώσει το παιχνίδι στο 3-1. Όμως, απέναντί της βρέθηκε ο Άλβαρο Μοράτα, ο οποίος σημείωσε χατ- τρικ αλλά δεν κατάφερε να ζήσει ακόμη μία μεγάλη στιγμή με την ομάδα του.

Ήρωας για τη Χιρόνα ο Μαρτίν που έκανε το 4-3 στις καθυστερήσεις! Έτσι, το σύνολο του Μίτσελ παραμένει πρώτο στη βαθμολογία της La Liga μαζί με τη Ρέαλ Μαδρίτης.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η Χιρόνα από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης έδειξε τις άγριες διαθέσεις της. Μόλις στα 30 δευτερόλεπτα ο Ντόβμπικ έφτασε πολύ κοντά στο γκολ. Όμως, ό,τι δεν κατάφερε ο Ουκρανός το κατάφερε ο Βαλερί με υπέροχο πλασέ εκτός της περιοχής στο 2′. Όμως, η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν είχε σκοπό να τα παρατήσει ούτε τόσο νωρίς, ούτε τόσο απλά. Στο 14′ οι φιλοξενούμενοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσα με τον Μοράτα.

Ο Ισπανός φορ σημείωσε ακόμη ένα δύσκολο γκολ και έδειξε ότι ήταν σε πολύ καλή κατάσταση. Η Χιρόνα στη συνέχεια επιτέθηκε ακόμη περισσότερο και πίεσε πιο πολύ τους Μαδριλένους. Αυτό την βοήθησε να πετύχει και δεύτερο γκολ που ξεκίνησε από λάθος του Κόκε με τον Σάβιο στο 26′ να δίνει εκ νέου το προβάδισμα στους γηπεδούχους, οι οποίοι πανηγύρισαν και τρίτο γκολ λίγο αργότερα με τον Μπλιντ στο 39′. Ένα τέρμα που έπρεπε να μετρήσει, μετά από συμβολή του VAR, με τον Ολλανδό στόπερ να πετυχαίνει το πρώτο γκολ με τη φανέλα της Χιρόνα για φέτος.

Όλα έδειχναν να πηγαίνουν πρίμα για τους γηπεδούχους. Παρόλα αυτά η άμυνά τους είχε μεγάλο πρόβλημα με τον Μοράτα. Ο Ισπανός στράικερ μείωσε εκ νέου στο 44′ με υπέροχο τελείωμα, μετά από μία ανάλογη ντρίμπλα. Ο ίδιος παίκτης ήταν εκείνος, όπου στιγμές αργότερα έκανε το 3-3, όμως, το σώμα του ήταν λίγο πιο μπροστά από τον Μπλιντ και έτσι δεν μέτρησε ποτέ.

Αυτό, όμως, άλλαξε για τα καλά στο 54′ με τον Μοράτα να εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο τρόπο την κάθετη του Ντε Πολ και με ιδανικό πλασέ να ισοφαρίζει σε 3-3. Στο δεύτερο ημίχρονο η αλήθεια είναι ότι η Ατλέτικο Μαδρίτης είχε δέκα πολύ καλά λεπτά με τον Γκαζανίγκα να περνάει δύσκολες στιγμές και την άμυνά του να τον βοηθάει όσο περισσότερο γίνεται. Ήταν η σειρά του Όμπλακ λίγο αργότερα να φωνάξει «παρών» με πολύ δύσκολες και καθοριστικές επεμβάσεις.

Η Χιρόνα πίεζε για τέταρτο τέρμα που ήρθε στις καθυστερήσεις με τον Μαρτίν, ο οποίος πήρε κάποιες κόντρες αλλά με ένα απίθανο σουτ εντός περιοχής έκανε το 4-3 για τη Χιρόνα που πήρε μία ιστορική και σημαντική νίκη!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ