ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Ονάνα… γκρέμισε όλα όσα έχτισε ο Άντονι! (vid)
Η Λειψία «διέλυσε» την Ντόρτμουντ με 4αρα – Την στέλνει εκτός Champions League!
Κέιν… ασταμάτητος – Νίκησε μόνος του την Άιντραχτ και «προειδοποίησε» τη Ρεάλ! (vid)
Πολλά νεύρα από τον Κλοπ… Μόνο που δεν έβρισε δημοσιογράφο που τον ρώτησε για το πρωτάθλημα!
Έξαλλος Σαλάχ: «Αν μιλήσω… έχει να γίνει χαμός! Αφήστε με» (vid)
Ο Κλοπ μίλησε για τον τσακωμό με τον Σαλάχ: «Απλά τα πράγματα, τελείωσε!» (vid)
Σάντσο, λογικά… δεν κάνεις στην Γιουνάιτεντ – ΓΚΟΛ ζωγραφιά (vid)
Κλοπ, ρεσιτάλ… αποτυχίας – Η Λίβερπουλ τα έχασε όλα σε έξι εβδομάδες! (pic)
O καλύτερος 16χρονος του κόσμου ανήκει στην Άρσεναλ: Έχει βάλει 24 γκολ σε 7 ματς!
Σαλάχ και Κλοπ πήγαν να παίξουν «μπουνιές» – Παραπαίει η Λίβερπουλ! (vid)
Ο Αντόνιο έβαλε ταφόπλακα στα – όποια – όνειρα της Λίβερπουλ (vid)
Αφοπλιστικός Τεν Χαγκ: «ΟΥΤΕ του χρόνου πάμε για πρωτάθλημα!»
Μπάγερν «μίκρυνες» απότομα – Δεν σε θέλει ούτε ο… άνεργος!
Τουμπάρει τη κατάσταση η Λίβερπουλ μέσα στο Λονδίνο (vid)
Το πρόσωπο του Κλοπ τα λέει όλα για την αγωνιστική κατάρρευση της Λίβερπουλ! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Δευτέρα (8/1)

Αυτές είναι οι σημερινές στοιχηματικές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του Stoiximaview.

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Δευτέρα (8/1)

Ανάλυση και προγνωστικά

Τετάρτη σήμερα και οι επιλογές στο στοιχηματικό κουπόνι είναι αρκετές. Η ομάδα του Stoiximaview ξεχώρισε τις δύο πιο hot αναμετρήσεις. Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις, αλλά και τις προτάσεις μας για το Over,το Goal / Goal και το σημείο της ημέρας.

ΟΦΗ – ΛΑΜΙΑ (20:00): Και η πίεση μεγαλώνει για τον ΟΦΗ, καθώς μετά την απομάκρυνση του Νταμπράουσκας τίποτε δεν έχει αλλάξει. Με τον Πέπε Μελ στο τιμόνι, η ομάδα της Κρήτης μετράει τρεις σερί ήττες δίχως να σκοράρει έστω ένα γκολ! Μετά τον Άρη και τον Αστέρα, ο ΟΦΗ γνώρισε ήττα και στην Τούμπα καθώς δεν βρήκε κανέναν τρόπο να ματσάρει τον ΠΑΟΚ. Επέτρεψε στον «Δικέφαλο» 4.88(!) xG, έτσι το 4-0 μοιάζει μικρό αφού ο ΠΑΟΚ έχασε και δύο πέναλτι! Εννέα ματς πρωταθλήματος χωρίς νίκη ο ΟΦΗ πλέον, διάστημα στο οποίο έχει έξι ήττες καθώς και τρεις ισοπαλίες… Ξεκίνησε τη σεζόν με στόχο τα playoffs, έτσι όπως το πάει ωστόσο κινδυνεύει να μπλέξει με την ουρά. Δεν ανακοίνωσε αποστολή ενόψει Λαμίας ο Πέπε Μελ, ωστόσο Καρώ και Χριστογεώργος δεν προλαβαίνουν το ματς.

Δείτε το σημερινό κουπόνι

ΟΦΗ – ΛΑΜΙΑ (20:00): Με άριστη τακτική και εξαιρετικό διάβασμα από τον Βόκολο, η Λαμία έκανε την έκπληξη απέναντι στον Ολυμπιακό. Πήρε προβάδισμα μόλις στο 4' με τον Σλίβκα, έπαιξε άριστα πίσω από τη μπάλα και κράτησε το τελικό υπέρ της 1-0 ως το φινάλε! Τεράστιο τρίποντο, που την κρατά στο κόλπο για την 6άδα και δίνει ψυχολογία για τη συνέχεια. Άλλωστε η Λαμία είχε μείνει έξι ματς μακριά από τη νίκη στο πρωτάθλημα. Με τον βαθμό ωστόσο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και τη νίκη επί του Ολυμπιακού, δείχνει να ξυπνά από τον λήθαργο. Χάνει ωστόσο μέρος της δυναμικής της εκτός έδρας, όπου μέχρι στιγμής μετρά 1Ν-3Ι-4Η και γκολ 6-17. Ξανά εκτός μάχης ο Καρλίτος, ωστόσο ο Βόκολος δεν αντιμετωπίζει άλλο σοβαρό πρόβλημα ενόψει της αναμέτρησης στο «Γεντί Κουλέ».

Η εκτίμηση του αγώνα

ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ – ΑΕ ΖΑΚΑΚΙΟΥ (19:00): Γκέλα με το… καλημέρα στο 2024 για την ΑΕΚ Λάρνακας. Μόνη της έπαιζε στο εκτός έδρας ματς με τον Οθελλό και τελικά, κατάφερε να μη φτάσει στο τρίποντο. Αμέτρητες οι κλασικές ευκαιρίες που σπατάλησαν οι παίκτες της ΑΕΚ, με την μπίλια να κάθεται στο μηδέν. Εχασε την ευκαιρία να πανηγυρίσει την τέταρτη διαδοχική της νίκη στο εφετινό κυπριακό πρωτάθλημα η ομάδα της Λάρνακας. Κάπως έτσι, παραμένει στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 30 πόντους σε 17 αγωνιστικές. Αυτό ήταν το δεύτερο από τα πέντε τελευταία παιχνίδια όπου έμεινε… άσφαιρη η ΑΕΚ. Το προηγούμενο ήταν κόντρα στην Ανόρθωση. Δίχως τον τιμωρημένο Ρομπέρζ θα παραταχθεί στην εντός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΖ Ζακακίου η ΑΕΚ Λάρνακας. «Πήραμε ένα κακό αποτέλεσμα, αλλά κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Πρέπει να συνεχίσετε να πιστεύετε σε αυτή την ομάδα γιατί παίζουμε καλά και αυτός ο τρόπος θα μας οδηγήσει σε πολλές νίκες. Οι παίκτες είναι έτοιμοι, γνωρίζουν την πρόκληση και ελπίζουμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι», δήλωσε για το σημερινό παιχνίδι ο κόουτς των γηπεδούχων.

Πως να κερδίσεις στο πόκερ 

ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ – ΑΕ ΖΑΚΑΚΙΟΥ (19:00): Μεγάλη ευκαιρία πέταξε και η ΑΕΖ Ζακακίου. Παρόλο που ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Δόξας Κατωκοπιάς. Το τελικό 1-1 αδικεί την ομάδα του Λιάσου Λούκα, που είχε και πάλι πρόβλημα στην τελική προσπάθεια. Δίχως νίκη από τις 22 Σεπτεμβρίου η ΑΕΖ Ζακακίου, ψάχνει απεγνωσμένα μια σανίδα σωτηρίας. Αλλη μια πρόκληση έχει μπροστά της, καθώς φιλοξενείται από την ΑΕΚ στη Λάρνακα. Πάντα στην 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα του κυπριακού πρωταθλήματος οι φιλοξενούμενοι, έχοντας συγκεντρώσει 12 πόντους σε 17 αγωνιστικές. Πολλά τα μαύρα σύννεφα πάνω από το στρατόπεδο της ΑΕΖ και δεν αποκλείεται, σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις. Κάτι παραπάνω από τραγική η κατάσταση στα μετόπισθεν, με την ΑΕΖ να έχει δεχθεί 41 γκολ.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το   StoiximaView  σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ