ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
PODCAST: Θρυλικό έπος στο «Βίλα Παρκ» and more…
Το ερυθρόλευκο πάρτι υπό το βλέμμα των Πρίγκηπα Ουίλιαμ και Βαγγέλη Μαρινάκη (vids)
«Buzzer-beater» ο Ενζολά και προβάδισμα ενόψει τελικού η Φιορεντίνα (vid)
ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ Ολυμπιακός, ταπείνωσε τη Βίλα μες στο χωριό της και βλέπει τελικό! (vid)
Νέο… πάρτι της Λεβερκούζεν – Όλα ανοι«Χ»τά στην Μασσαλία! (vids)
Killer ο Βιρτς που «εκτέλεσε» και τη Ρόμα! (vid)
ΑΠΙΘΑΝΟ σουτ ο Έσε, 4-2 ο Ολυμπιακός! (vid)
Η Τσέλσι «πάτησε» την Τότεναμ στο ντέρμπι του Λονδίνου! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Ισοφάρισε ο Ντιαμπί, ΧΑΤ-ΤΡΙΚ ο Ελ Κααμπί! (vids)
Κάρλο Αντσελότι: «Ο Βινίσιους έχει… κρύο αίμα»!
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Μείωσε στις καθυστερήσεις ο Γουότκινς (vid)
Κάνει την Ευρώπη και πάλι να παραμιλάει ο Τζολάκης με αυτό που έπιασε! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Το ακυρωθέν γκολ του Μπέιλι (vid)
0-2 Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ξανά με Ελ Κααμπί! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: 0-1 με πλασεδάρα Ελ Κααμπί! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ματσάρα και πρόκριση της Ρεάλ στον τελικό του Super Cup! (vids)

Η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης σε ένα καταπληκτικό ντέρμπι (3-5), με τη «Βασίλισσα» να προκρίνεται στον τελικό του Super Cup.

ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ματσάρα και πρόκριση της Ρεάλ στον τελικό του Super Cup! (vids)

Η Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξένησε τυπικά την Ατλέτικο Μαδρίτης για τον ημιτελικό του Super Cup Ισπανίας. Το παιχνίδι ήταν τρομερό, με επιθετικό ποδόσφαιρο και από τις δύο ομάδες. Η Ατλέτικο κατάφερε να προηγηθεί στον αγώνα δύο φορές αλλά τελικά η ομάδα του Αντσελότι κατάφερε να πάρει την πρόκριση, με το τελικό σκορ να φτάνει το 3-5.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο αγώνας ξεκίνησε με μία αμφισβητούμενη φάση, όταν ο Σάβιτς έριξε στο έδαφος με ένα τάκλιν τον Βινίσιους (2′) με τον διαιτητή να αφήνει το παιχνίδι να συνεχιστεί και το VAR να μην τσεκάρει καν τη φάση. Λίγο αργότερα, οι παίκτες του Τσόλο Σιμεόνε κατάφεραν να προηγηθούν. Μόλις από το 6ο λεπτό του ματς, ο Ερμόσο άνοιξε το σκορ με κεφαλιά, μετά από το κόρνερ που εκτέλεσε ο Γκριεζμάν. Στο 12′ υπήρξε νέα διαμαρτυρία για πέναλτι πάνω στον Ροντρίγκο, με τον διαιτητή και το VAR να μην εξετάζουν ούτε αυτή τη φάση. Ωστόσο, η «Βασίλισσα» απάντησε στο 20′ με τον ίδιο τρόπο, με τον Ρούντιγκερ να σκοράρει και τον Μόντριτς να δημιουργεί.

Η Ρεάλ κατάφερε να κάνει και την ολική ανατροπή, με τον Μεντί να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με τακουνάκι, μετά από το γύρισμα του Καρβαχάλ. Ωστόσο, ο Γκριεζμάν έφερε ξανά το παιχνίδι στα ίσα, αφού στο 37′ διαμόρφωσε το 2-2 του πρώτου ημιχρόνου, με ένα τρομερό σουτ, μετά από την όμορφη ενέργειά του. Η Ρεάλ θα μπορούσε να προηγηθεί ξανά στο 43′ αλλά ο Όμπλακ έκανε μία μεγάλη επέμβαση στο σουτ του Ροντρίγκο, μετά τις προσποιήσεις του Βραζιλιάνου. Ρεάλ

Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης

Η επανάληψη κύλησε με τη Ρεάλ να έχει την μπάλα στα πόδια της αλλά να μην μπορεί να γίνει απειλητική. Τελικά, στο 77ο λεπτό ο Κέπα βγήκε να μπλοκάρει την μπάλα και ο παίκτης της Ατλέτικο ήταν μπροστά του στη μικρή περιοχή. Ο Ισπανός τερματοφύλακας έτσι κατέληξε να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του, με τον ρεφ να μη θεωρεί πως υπάρχει επιθετικό φάουλ και να μετράει το 3-3.

Όλα έδειχναν πως η Ατλέτικο θα περνούσε στον τελικό του Super Cup αλλά στο 84′ ο Καρβαχάλ σκόραρε στην κενή εστία σε μία φάση διαρκείας και έστειλε το παιχνίδι στην παράταση, αφού το σουτ του Μπραχίμ Ντίας στις καθυστερήσεις πέρασε χιλιοστά δίπλα από το δοκάρι.

Στην παράταση, η Ρεάλ Μαδρίτης έδειξε μεγαλύτερη επιθυμία να πάρει το παιχνίδι και τελικά τα κατάφερε. Στο 116′ ο Σάβιτς έβαλε αυτογκόλ με το πόδι αφού δεν μπόρεσε να απομακρύνει μία σέντρα και στο 120+2′ ο Μπραχίμ Ντίας πρόλαβε τον Όμπλακ και διαμόρφωσε το τελικό 3-5, «κλειδώνοντας» και την πρόκριση της Ρεάλ.

Δείτε τις φάσεις του αγώνα:











































Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ