ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Το πιο μάγκικο ήταν και το πιο εύκολο!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει τον «εγκέφαλο» της Γιουβέντους!
Μπάγερν Μονάχου: Ο Τούχελ επιβεβαίωσε την απουσία κόντρα στη Ρεάλ!
Μπαρτσελόνα: Έγραψε ιστορία ο Τερ Στέγκεν!
Γιουβέντους: Δύο σημαντικές απουσίες στον… τελικό τετράδας με τη Ρόμα!
Η Άρσεναλ βρήκε τον… απόλυτο σέντερ φορ στην Bundesliga!
Το φαβορί για τον πάγκο της Μίλαν – «Κλείνει» η συμφωνία!
Ατλέτικο Μαδρίτης: Πάει για… λίφτινγκ στην επίθεση το καλοκαίρι!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Το μεγάλο πρόβλημα με Ράσφορντ!
Η Ίντερ πήρε το πρωτάθλημα και… χαλάρωσε! (vid)
«Έκαψε» τους νησιώτες από νωρίς η Ατλέτικο! (vid)
Ξεκάθαρος ο Τσάβι: «Ας ξεχάσουμε γρήγορα τη φετινή σεζόν που ήταν σκέτη ντροπή»
Δυνάστης της Ρεάλ ο Φλορεντίνο Πέρεθ, ξεπέρασε τον αείμνηστο Σαντιάγο Μπερναμπέου!
«Τάπωσε» τον Ρόι Κιν ο Χάαλαντ με απαξιωτική ατάκα!
Μεγάλη κίνηση από την Μπαρτσελόνα: Υποκλίθηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αγγλία

Όλα στο κόκκινο! Όλα για τη Λίβερπουλ! (vids)

Η Λίβερπουλ πήρε ακόμη μία σπουδαία εντός έδρας νίκη -και με ανατροπή- με σκορ 2-1 στον πρώτο ημιτελικό του League Cup με τη Φούλαμ.

Όλα στο κόκκινο! Όλα για τη Λίβερπουλ! (vids)

Τη Λίβερπουλ φέτος δεν μπορεί να τη σταματήσει κανείς. Και τίποτα. Ούτε ακόμα και οι πολλαπλοί τραυματισμοί της. Οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ έκαναν και στο εντός έδρας ματς κόντρα στη Φούλαμ (πρώτος ημιτελικός του League Cup), κατάθεση ψυχής. Έπαιξαν στο… κόκκινο και δικαιώθηκαν, αφού επικράτησαν με σκορ 2-1.

Μάλιστα, αυτή η νίκη ήρθε με ανατροπή, μιας και οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 19′ με τον Γουίλιαν. Πλέον οι «κόκκινοι» έχουν τον πρώτο λόγο για να περάσουν στον τελικό του θεσμού, με τη ρεβάνς να γίνεται σε δύο εβδομάδες στην έδρα της Φούλαμ.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η Λίβερπουλ από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ήθελε να δείξει ότι θα έχει τον πλήρη έλεγχο του αγώνα. Ο Κλοπ, είχε μερικές αλλαγές στη βασική 11αδα του, όμως, οι περισσότεροι παίκτες εκτός από έμπειροι γνωρίζουν πολύ καλά πως να κάνουν όλα όσα τους ζητάει ο Γερμανός τεχνικός. Παρόλα αυτά οι γηπεδούχοι στο 19′ πλήρωσαν ένα λάθος της άμυνάς τους με τον Φαν Ντάικ να μην χειρίζεται σωστά την κατάσταση.

Ο Γουίλιαν χώθηκε και το εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Έτσι, η Φούλαμ από νωρίς έκανε το 1-0 και πήρε το προβάδισμα και είχε τις φάσεις για να σημειώσει και κάποιο δεύτερο τέρμα, ώστε να κάνει ακόμη πιο δύσκολη τη ζωή των γηπεδούχων. Όμως, όλα έμελλε να αλλάξουν στο δεύτερο ημίχρονο.

Η Λίβερπουλ μπήκε πιο δυνατά και πιο αποφασιστικά. Οι γηπεδούχοι με όπλο το πάθος και τη δύναμή τους πήραν τις περισσότερες από τις μονομαχίες στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Μάλιστα, οι παίκτες του Κλοπ έφταναν εύκολα και γρήγορα μέχρι την εστία του Λένο, όμως, η τελική τους απόφαση τις πιο πολλές φορές ήταν λάθος. Ή ο Λένο ήταν σε ετοιμότα.

Οι παίκτες του Σίλβα είχαν κλείσει πολύ καλά τους χώρους και για τη Λίβερπουλ δεν ήταν τόσο εύκολο να παίξει κάθετα. Από την πλευρά της η Φούλαμ είχε αρκετό χώρο για να σημειώσει δεύτερο γκολ. Ωστόσο, αυτό δεν συνέβη παρά τις καλές στιγμές που είχαν οι Λονδρέζοι. Η Λίβερπουλ δεν το άφησε έτσι και τιμώρησε τη Φούλαμ. Αρχικά με τον Τζόουνς, ο οποίος είδε το σουτ του να καταλήγει στα δίχτυα του Λένο, αφού πρώτα είχε βρει στην πλάτη του Τόσιν. Έτσι, έγινε στο 68′. Το μομέντουμ ήταν με τους γηπεδούχους που έφεραν την πλήρη ανατροπή στο 71΄με τον Νούνιες να σερβίρει και τον Χάπκο να εκτελεί από κοντά τον Λένο για το 2-1.

Η αλήθεια είναι ότι οι ισορροπίες άλλαξαν από την ώρα και τη στιγμή, όπου ο Κλοπ πέρασε στο ματς τους Νούνιες και Χάπκο. Μία κίνηση που έμελλε να φέρει τη νίκη για τη Λίβερπουλ που από εκείνο το σημείο και μετά δεν απειλήθηκε περαιτέρω, αφού κράτησε την μπάλα στα πόδια της πολύ έξυπνα με το 2-1 να μένει ως το τελευταίο σφύριγμα.







Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ