ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ξέσπασε ο Μαντουέκε: «Γελοίος ο διαιτητής – Μας αδίκησαν και με τη Σίτι»!
Ντι Μάρτζιο: «Σίγουρα θα φύγει ο Αλέγκρι – Αυτόν θέλει η Γιουβέντους»!
Με δύο μεγάλες επιστροφές η αποστολή της Ρεάλ για Μπάγερν! (pic)
Επίσημο: Πρωταθλήτρια Γαλλίας ξανά η Παρί Σεν Ζερμέν!
«Ζωντανή» για Ευρώπη η Λυών απέναντι στη Μονακό! (vid)
Ντόρτμουντ: Θετικά νέα για τον Τέρζιτς ενόψει του ντέρμπι με την Παρί!
Συννεφιά στο «Ντέρμπι του Ήλιου», πρώτο γκολ της σεζόν για Έιμπραχαμ! (vid)
O Γουντ έχασε αυτό που δεν… χάνεται και η Σίτι θα τον ευχαριστεί για πάντα! (vid)
Ποστέκογλου: «Πλέον οι διαιτητικές αποφάσεις παίρνονται σε αίθουσες και όχι στο γήπεδο»
Αρχόντισσα η Σίτι στο Νότιγχαμ! (vid)
Απρόοπτο στη Σίτι με Έντερσον, μπήκε ο Ορτέγκα κι ο Γκουαρντιόλα «τρώει τα νύχια του» (vid)
O Αρτέτα κάλυψε τον Ράγια: «Τυχεροί που τον έχουμε! Έκανε μεγάλες επεμβάσεις!»
Αντιεπαγγελματίας Ντούμφρις, πικάρει με τον χειρότερο τρόπο τον Τεό Ερνάντες! (pic)
Άρσεναλ: Κατοστάρης ο Αρτέτα, πιο γρήγορος από τον Βενγκέρ
Η Μπάγερν έδωσε το σύνθημα ενόψει Ρεάλ: «Όλα στα κόκκινα!» (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
feeding

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΜΟΝΑΚΟ Live Streaming

Δείτε σε live streaming την αναμέτρηση ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Μονακό.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΜΟΝΑΚΟ Live Streaming

Back to back ματς στο κλειστό του ΟΑΚΑ για τον Παναθηναϊκό, που έχει μπροστά του άλλη μια δύσκολη αποστολή. Τη Μονακό υποδέχεται η ομάδα του Εργκίν Αταμάν (21:15) για την 21 η αγωνιστική της Euroleague. Πρόσωπο της βραδιάς ο Μάικ Τζέιμς, καθώς τίθεται αντιμέτωπος με την παλιά του… αγάπη.

Τη νίκη και μόνο τη νίκη αναζητά στο αποψινό παιχνίδι με τη Μονακό ο Παναθηναϊκός του Εργκίν Αταμάν. Οι «πράσινοι» έριξαν στο καναβάτσο και την Εφές Αναντολού, φτάνοντας τα δύο διαδοχικά θετικά αποτελέσματα στην εφετινή Euroleague. Σε καλή κατάσταση η ομάδα του Εργκίν Αταμάν, κάτι που αποτυπώνεται και στον βαθμολογικό πίνακα της διοργάνωσης: Στην 4η θέση της κατάταξης το τριφύλλι με ρεκόρ 12-8. Must win το αποψινό παιχνίδι κόντρα στη Μονακό για τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να παραμείνει στα πολύ υψηλά διαζώματα. Όσον αφορά τα αγωνιστικά, ο Εργκίν Αταμάν δεν υπολογίζει φυσικά στον Λούκα Βιλντόσα, αλλά και στον Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος πάντως πλησιάζει στην επιστροφή του. «Κάθε ομάδα είναι διαφορετική. Πιστεύω πως τακτικά η Μονακό μοιάζει με την Εφές. Έχει πολύ επικίνδυνους περιφερειακούς, όπως ο Μάικ Τζέιμς, ο Τζόρνταν Λόιντ, ο Άλφα Ντιαλό. Έχει σκόρερ και δημιουργούς, ενώ και οι ψηλοί της κάνουν καλή δουλειά στα ριμπάουντ και στην άμυνα. Κανείς δεν έχει χρόνο για να προετοιμαστεί κατάλληλα. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Δίχως αμφιβολία, η Μονακό είναι πιο αθλητική από την Εφές, αλλά και καλύτερη αμυντικά. Θα είναι ένα πιο σκληρό παιχνίδι. Είναι ένα σημαντικό ματς για εμάς. Νικήσαμε στην έδρα της Μονακό με σουτ στο τελευταίο δευτερόλεπτο, αλλά μιλάμε για μια ομάδα που ανήκει στα φαβορί για το Final Four. Θα είναι κομβικό να την νικήσουμε ξανά. Αν κερδίσουμε θα πάρουμε ένα σπουδαίο
πλεονέκτημα. Θα είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας», τόνισε ο Εργκίν Αταμάν για το αποψινό παιχνίδι με τη Μονακό.

Από την άλλη, η Μονακό, επέστρεψε στις νίκες, μετά από back to back ήττες. Η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς απέδωσε εξαιρετικά κόντρα στην Μπασκόνια, φτάνοντας στο ροζ φύλλο του αγώνα. Στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Euroleague οι Μονεγάσκοι με ρεκόρ 11-9. Από πλευράς Μονακό, δεν θα αγωνιστεί ο Ελί Οκόμπο, που έχει τεθεί εκτός ομάδας μετά από παραβίαση εσωτερικού κανονισμού. Αντίθετα, έχει επιστρέψει πλέον στη δράση ο Τζόρνταν Λόιντ, που υπολογίζεται κανονικά. «Είναι καλό που έχει επιστρέψει ο Τζόρνταν, ακόμα κι αν χρειάζεται λίγο χρόνο για να πάρει πίσω τον ρυθμό του. Το σενάριο του πρώτου αγώνα με τον Παναθηναϊκό; Αυτό είναι κάτι που συμβαίνει εξαιρετικά σπάνια. Ήταν ένα ματς που ελέγχαμε για πολλή ώρα πριν κολλήσουμε στο τέλος. Θα παίξουμε με έναν άμεσο ανταγωνιστή. Είναι καλό που όλη η ομάδα είναι έτοιμη και καλά στην υγεία της. Ο Μάικ Τζέιμς μπροστά σε κοινό που γνωρίζει καλά; Θα τους χρειαστούμε όλους σε πολύ υψηλό επίπεδο, όχι μόνο τον Μάικ», δήλωσε ο κόουτς των φιλοξενούμενων για τη μάχη με τον Παναθηναϊκό.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΜΟΝΑΚΟ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή
βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ