ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπαρτσελόνα: Έγραψε ιστορία ο Τερ Στέγκεν!
Γιουβέντους: Δύο σημαντικές απουσίες στον… τελικό τετράδας με τη Ρόμα!
Η Άρσεναλ βρήκε τον… απόλυτο σέντερ φορ στην Bundesliga!
Το φαβορί για τον πάγκο της Μίλαν – «Κλείνει» η συμφωνία!
Ατλέτικο Μαδρίτης: Πάει για… λίφτινγκ στην επίθεση το καλοκαίρι!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Το μεγάλο πρόβλημα με Ράσφορντ!
Η Ίντερ πήρε το πρωτάθλημα και… χαλάρωσε! (vid)
«Έκαψε» τους νησιώτες από νωρίς η Ατλέτικο! (vid)
Ξεκάθαρος ο Τσάβι: «Ας ξεχάσουμε γρήγορα τη φετινή σεζόν που ήταν σκέτη ντροπή»
Δυνάστης της Ρεάλ ο Φλορεντίνο Πέρεθ, ξεπέρασε τον αείμνηστο Σαντιάγο Μπερναμπέου!
«Τάπωσε» τον Ρόι Κιν ο Χάαλαντ με απαξιωτική ατάκα!
Μεγάλη κίνηση από την Μπαρτσελόνα: Υποκλίθηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης! (pic)
Αλ Νασρ: On fire o Κριστιάνο με το «τέλειο» χατ-τρικ! (vids)
Στη Ρεάλ Μαδρίτης πρώτα γέλασαν με τα χάλια της Μπαρτσελόνα και μετά πανηγύρισαν το πρωτάθλημα! (pic)
Διπλό δώρο* Πάσχα από την Betsson
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Ο Πάλμερ είναι και με τη… βούλα ο ηγέτης της Τσέλσι! (vid)

Το εύστοχο πέναλτι του Κόουλ Πάλμερ ήταν αρκετό για τη Τσέλσι, ώστε να επικρατήσει εντός έδρας με σκορ 1-0 της μαχητικής Φούλαμ.

Ο Πάλμερ είναι και με τη… βούλα ο ηγέτης της Τσέλσι! (vid)

H Τσέλσι φέτος έχει πολλά σκαμπανεβάσματα. Όμως, το γεγονός ότι όσο περνάει ο καιρός παίρνει ολοένα και περισσότερα θετικά αποτελέσματα, ακόμη και όταν δεν θέλγει με την εικόνα της, είναι σίγουρα κάτι! Ειδικά αν είναι εύστοχη όσο ο Κόουλ Πάλμερ από το σημείο του πέναλτι.

Οι παίκτες του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο επικράτησαν εντός έδρας με σκορ 1-0 της Φούλαμ στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Premier League. Πρωταγωνιστής ήταν και πάλι ο νεαρός στράικερ, ο οποίος με το πέμπτο εύστοχο πέναλτί του φέτος έδωσε τους τρεις βαθμούς στους «μπλε».

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η Φούλαμ έχει δείξει κόντρα σε όλους τους «μεγάλους» ότι μπορεί και βάζει δύσκολα. Οι παίκτες του Σίλβα και στο «Στάμφορντ Μπριτζ» έκαναν κατάθεση ψυχής. Δεν άφησαν σε καμία περίπτωση τους γηπεδούχους να έχουν τον έλεγχο και γενικότερα να κατεβάζουν την μπάλα με άνεση και χαλαρότητα. Οι φιλοξενούμενοι είχαν κλείσει πολύ καλά τους χώρους και σε πολλές μονομαχίες ήταν εκείνοι που βγήκαν νικητές.

Παρόλα αυτά η Τσέλσι έδειξε σε αρκετές περιπτώσεις κάτι παραπάνω από διαβασμένη και προετοιμασμένη. Ναι μεν είχε τις φάσεις, όμως, δεν μπορούσε να βρει δίχτυα εύκολα. Έπρεπε το ματς να περάσει στις καθυστερήσεις του στο πρώτο μέρος, ώστε να παραβιαστεί η εστία του Λένο. Και χρειάστηκε το πέναλτι του Πάλμερ, ώστε να συμβεί αυτό. Ο Άγγλος στράικερ ήταν και πάλι εύστοχος από τα έντεκα βήματα και έβαλε την ομάδα του σε ρόλο οδηγού στο κατάλληλο χρονικό σημείο.

Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι έπρεπε απλά να κάνουν διαχείριση. Κάτι που άλλες φορές ήταν δύσκολο για αυτούς, όμως, η Φούλαμ στο δημιουργικό κομμάτι έδειχνε ότι δεν είχε την φρεσκάδα σε ιδέες και σε εκτέλεση. Οπότε ήταν εύκολο για τους έμπειρους αμυντικούς της Τσέλσι να κερδίσει μπάλες και γενικότερα να μην αφήσει περιθώρια για κάτι παραπάνω.

Το 1-0 έμεινε ως το τέλος και η Τσέλσι πήρε μία σημαντική εντός νίκη κόντρα σε έναν αντίπαλο που έχει δείξει ότι χάνει πολύ δύσκολα!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ