ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Νέο… πάρτι της Λβερκούζεν – Όλα ανοι«Χ»τά στην Μασσαλία! (vids)
Killer ο Βιρτς που «εκτέλεσε» και τη Ρόμα! (vid)
ΑΠΙΘΑΝΟ σουτ ο Έσε, 4-2 ο Ολυμπιακός! (vid)
Η Τσέλσι «πάτησε» την Τότεναμ στο ντέρμπι του Λονδίνου! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Ισοφάρισε ο Ντιαμπί, ΧΑΤ-ΤΡΙΚ ο Ελ Κααμπί! (vids)
Κάρλο Αντσελότι: «Ο Βινίσιους έχει… κρύο αίμα»!
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Μείωσε στις καθυστερήσεις ο Γουότκινς (vid)
Κάνει την Ευρώπη και πάλι να παραμιλάει ο Τζολάκης με αυτό που έπιασε! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Το ακυρωθέν γκολ του Μπέιλι (vid)
0-2 Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ξανά με Ελ Κααμπί! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: 0-1 με πλασεδάρα Ελ Κααμπί! (vid)
Κατά πατέρα κατά γιο: Ανανέωσε με τα τσικό της Ρεάλ ο Μαρσέλο τζούνιορ
Κεφαλιά «όνειρο» και προβάδισμα για Τσέλσι κόντρα στην Τότεναμ!
Νάπολι: Οι δύο «Μπλαουγκράνα» που θέλει για να δώσει τον Κβαρατσχέλια!
O Πάλμερ θα μείνει στην ιστορία για το γκολ που έχασε! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

ΠΑΟΚ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Live Streaming

ΠΑΟΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Live Streaming.

ΠΑΟΚ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Live Streaming

Κρίσιμο παιχνίδι στην Τούμπα έχει μπροστά του ο ΠΑΟΚ του Ραζβάν Λουτσέσκου. Τον ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξενούν οι ασπρόμαυροι για την 18η αγωνιστική της Super League (20:30).

Ματς-παγίδα το αποψινό για τον ΠΑΟΚ που θέλει πάση θυσία να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών. Ανώμαλη προσγείωση στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και πτώση από την κορυφή για τον δικέφαλο του βορρά. Αχρωμος και άνευρος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ο ΠΑΟΚ, δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το εκτός έδρας ντέρμπι με τον Άρη. Πρώτη ήττα μετά τις 30 Οκτωβρίου για τους ασπρόμαυρους, που, πλέον, συγκατοικούν με την ΑΕΚ στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super League. Θα έχει το νου της και στο αθηναϊκό ντέρμπι η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, καθώς υπό προϋποθέσεις, μπορεί να πιάσει και πάλι κορυφή. Κλείδωσε και την παρουσία της στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος και τώρα απομένει να υπερκεράσει το αποψινό εμπόδιο του ΠΑΣ Γιάννινα. Δίχως τον Αντρέ Βιεϊρίνια θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ. Ο Πορτογάλος άσος αισθάνθηκε ενοχλήσεις κι ο Ραζβάν Λουτσέσκου τον απέκλεισε, όπως και για λόγους τακτικής τους Νάσμπεργκ και Τσιγγάρα, ενώ δεν υπολογίζει τους Σαμάτα και Εκόνγκ που απουσιάζουν στο Copa Africa. Στην αποστολή για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκονται οι: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Λύρατζης, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Τζίμας.

Πάμε και στον ΠΑΣ Γιάννινα, που έχει μπροστά του μια αρκετά δύσκολη δοκιμασία στη Θεσσαλονίκη. Παρόλα αυτά, η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου θέλει να κάνει τη… ζημιά στον ΠΑΟΚ. Χαμογέλασε και μετά από μπόλικο καιρό ο Αγιαξ της Ηπείρου, καθώς την περασμένη αγωνιστική, επικράτησε με ανατροπή του Αστέρα Τρίπολης. Στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με 12 πόντους ο ΠΑΣ, δίνει μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού στη δεύτερη κατηγορία της χώρας. Χωρίς τον τραυματία Παμλίδη και τους τιμωρημένους Τσαούση και Τζίμα θα παραταχθεί ο ΠΑΣ στην Τούμπα. Αναλυτικά, η αποστολή: Κλέιμαν, Αθανασίου, Μπορταγκαράι, Λεό, Παντελάκης, Εραμούσπε, Καραχάλιος, Ναούμης, Σόρια, Κιάκος, Λιάσος, Ριένστρα, Τζίνο, Σούλης, Πανάγου, Μπακαδήμας, Κόντε, Μπάλαν, Ροσέρο, Κύρκος, Έφορντ, Μπεγκάλα.

ΠΑΟΚ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ