ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Μαρκίνιος έγινε… Μαλντίνι και έκανε το τάκλιν της ζωής του! (vid)
Η Ρεάλ έκανε πραγματικότητα τον… εφιάλτη του Τούχελ! (pic & vid)
Η Ίντερ θέλει να κάνει δικό της το «διαμάντι» της Σκωτίας!
Επική «σακούλα» του Σάντσο, αλλά ο Φούλκρουγκ έστειλε την μπάλα στα… πουλιά! (vid)
Ρεσιτάλ αστοχίας η Παρί, με βραχεία κεφαλή η Ντόρτμουντ για τελικό! (vids)
Μίλαν: Οι πέντε κανόνες που πρέπει να ακολουθήσει ο νέος προπονητής!
Φοβερή και τρομερή πρόταση για τον Φαν Ντάικ από τη Σαουδική Αραβία!
«Παίκτης της Ρεάλ έχει συμφωνήσει με την Ατλέτικο»!
Ντόρτμουντ – Παρί: ΔΥΟ δοκάρια σε λίγα δευτερόλεπτα από Μπαπέ και Χακίμι! (vid)
Η Ρεάλ ήδη ετοιμάζει φιέστα στη Μαδρίτη για το πρωτάθλημα πριν την Μπάγερν!
Το πρώτο μεγάλο stop του Ντοναρούμα κόντρα στην Ντόρτμουντ! (vid)
Ντόρτμουντ – Παρί: Θύμισε Χάαλαντ η γκολάρα του Φύλκρουγκ! (vid)
Ο κόσμος της Ντόρτμουντ έδωσε… ρέστα στο ματς με την Παρί! (vid)
O Κόντε θέλει την μεγάλη επιστροφή στην Τσέλσι!
Μαρτύρησε τον Ζιρού ο προπονητής του: «Φεύγει για MLS»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Κυριακή (14/1)

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Κυριακή (14/1).

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Κυριακή (14/1)

Ανάλυση και προγνωστικά

Κυριακή σήμερα και οι επιλογές στο στοιχηματικό κουπόνι είναι αρκετές. Η ομάδα του Stoiximaview ξεχώρισε τις δύο πιο hot αναμετρήσεις. Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις, αλλά και τις προτάσεις μας για το Over,το Goal / Goal και το σημείο της ημέρας.

ΑΕΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (20:30): Έδειξε τα δόντια της η ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, καθώς έφυγε με το τρίποντο από το Φάληρο. Μπορεί να ήταν τυχερή με τα λάθη του διαιτητή, που απέτρεψαν την ισοφάριση, ωστόσο ήταν καλά διαβασμένη σε ένα ακόμη μεγάλο ματς. Πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων, πριν ο Μασούρας μειώσει στην εκπνοή του ημιχρόνου για το τελικό 1-2. Θα μπορούσε να βρει και τρίτο τέρμα, εντούτοις ήταν επιπόλαιη στην τελική προσπάθεια. Και γλίτωσε το 2-2 στο φινάλε. Είναι η μόνη ομάδα της κατηγορίας με μόλις μια ήττα, αυτή από τον ΟΦΗ. Και τρέχει αήττητο 11 αγώνων στο πρωτάθλημα, με απολογισμό οκτώ νίκες καθώς και τρεις ισοπαλίες. Στο -2 από την κορυφή, έχει πλέον την ευκαιρία για προσπέραση. Ζόρισε λίγο η υπόθεση του Κυπέλλου μετά το 0-0 με τον Άρη στο πρώτο ματς εντός, για την φάση των 16 της διοργάνωσης. Δεν ανακοίνωσε αποστολή ο Αλμέιδα. Με την εθνική του Ιράν οι Χατζισαφί, Μοχαμάντι. Προπονήθηκε και είναι διαθέσιμος ωστόσο ο Σιντιμπέ.

Δείτε το σημερινό κουπόνι

ΑΕΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (20:30): Μετά τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Παναθηναϊκός κέρδισε και τον Παναιτωλικό. Έτσι έκανε το 2/2 με τον Τερίμ στον πάγκο. Δεν ικανοποίησε απόλυτα με την απόδοση του, εντούτοις οι γρήγορες αλλαγές του Τούρκου τεχνικού έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο Σπόραρ έδωσε τις λύσεις, καθώς πέρασε αλλαγή στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους και σκόραρε δις για το τελικό 2-1 υπέρ της ομάδας του. Οδηγεί την κούρσα του τίτλου ο Παναθηναϊκός, ωστόσο ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ακολουθούν σε απόσταση βολής, έτσι υπάρχει πίεση. Δεν τσούλησε καλά το έργο στο πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό στην φάση του 16 του Κυπέλλου, καθώς το 1-1 της Λεωφόρου δεν είναι ιδανικό ενόψει της ρεβάνς στο Φάληρο. Ο Ιωαννίδης από αέρος ισοφάρισε και έβγαλε τον Παναθηναϊκό από ακόμη πιο δύσκολη θέση. Εκτός πλάνων ο Μπρινιόλι, ενοχλήσεις ο Γερεμέγεφ. Κανονικά διάθεσιμοι ωστόσο οι Σένκεφελντ και Τσέριν.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (21:00): Πήρε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Σούπερ Καπ, σε ένα παιχνίδι γεμάτο ένταση και πολλές εναλλαγές συναισθημάτων. Ακατάλληλο δηλαδή για καρδιακούς. Η Ρεάλ Μαδρίτης υπέταξε με 5-3 στην παράταση (3-3 η κανονική διάρκεια) την Ατλέτικο Μαδρίτης, στο Ριάντ, την Τετάρτη, παρότι βρέθηκε να χάνει δύο φορές. Οι «μερένχες» αιφνιδιάστηκαν στο 6’, αλλά γύρισαν τούμπα το παιχνίδι με Ρούντιγκερ στο 20’ και Μεντί στο 29’. Η συνέχεια όμως δεν ήταν η ανάλογη, καθώς δέχθηκαν άλλα δύο γκολ και βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 78’. Ο Καρβαχάλ διαμόρφωσε το 3-3 στο 85’ και έστειλε το ματς στην παράταση. Εκεί όπου οι Χοσέλου και Μπραχίμ Ντίας χάρισαν την πρόκριση στη «βασίλισσα», χάρη σε δύο γκολ στο 116’ και στο 120’ αντίστοιχα. Με αυτό τον τρόπο, η Ρεάλ έφτασε τα 20 ματς χωρίς ήττα (16-4-0) σε όλες τις διοργανώσεις. Σερί το οποίο κρατά από τις 27 Σεπτεμβρίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι σκοράρει με χαρακτηριστική ευκολία το τελευταίο διάστημα. Βέβαια, στα τρία από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της δέχθηκε πέντε γκολ.

«Το Σούπερ Καπ είναι ένας σημαντικός τίτλος για την εικόνα του συλλόγου. Η Ρεάλ μπορεί να είναι λίγο καλύτερη, ωστόσο όλα εξισορροπούνται σε ένα el clasico. Σεβόμαστε την Μπαρτσελόνα, που μας κέρδισε στον περσινό τελικό (3-1), αλλά η πείνα είναι πάντα η ίδια», τόνισε ο Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος ανέφερε ότι έχει αποφασίσει ποιον τερματοφύλακα θα χρησιμοποιήσει, δίχως ωστόσο να τον κατονομάσει. Στο αγωνιστικό κομμάτι, δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Κουρτουά (γκολκίπερ), Αλάμπα (στόπερ), Μιλιτάο (στόπερ) και Βάθκεθ (δεξιός μπακ).

Πως παίζεται η ρουλέτα

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (21:00): Έκανε το καθήκον της και προκρίθηκε σχετικά εύκολα στον τελικό του Σούπερ Καπ. Η Μπαρτσελόνα ξεπέρασε το «εμπόδιο της Οσασούνα (2-0) στον δεύτερο ημιτελικό του θεσμού, αν και απειλήθηκε σοβαρά σε 2-3 περιπτώσεις στο πρώτο ημίχρονο. Βέβαια, η ομάδα του Τσάβι που είχε τις δικές της ευκαιρίες, άνοιξε το σκορ με τον Λεβαντόφσκι στο 59’ και διπλασίασε το προβάδισμά της με τον Γιαμάλ στο 90’+3’. Κάπως έτσι, οι «μπλαουγκράνα» πήραν την πρώτη τους νίκη με πάνω από ένα γκολ από διαφορά μετά τις 19 Σεπτεμβρίου και τη νίκη (5-0) επί της Αντβέρπ στους ομίλους του Champions League. Την ίδια ώρα, κράτησαν το «μηδέν» πίσω μετά από έξι διαδοχικά παιχνίδια στα οποία είχε παραβιαστεί η εστία του Ινιάκι Πένια. Κάτι το οποίο είχε να συμβεί από τις 3 Δεκεμβρίου και τη νίκη με 1-0 επί της Ατλέτικο Μαδρίτης.

«Η ομάδα έχει κίνητρο και ενθουσιασμό. Είναι το πιο ιδανικό σενάριο για έναν ποδοσφαιριστή, να παίζει έναν τίτλο απέναντι στη Ρεάλ. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Εχουμε το παράδειγμα της περσινής χρονιάς που ήταν εξαιρετικό για εμάς. Η αλήθεια είναι πως είμαστε σε χειρότερη φόρμα από τη Ρεάλ, ωστόσο όταν η μπάλα αρχίσει να κυλάει όλα είναι στο 50-50», ανέφερε ο Τσάβι στις δηλώσεις του. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ραφίνια (εξτρέμ) τέθηκε νοκ άουτ, ενώ στον πάγκο αναμένεται να βρίσκεται ο Κανσέλο (αριστερός μπακ). Παραμένουν εκτός οι Τερ Στέγκεν (γκολκίπερ), Ινίγκο Μαρτίνεθ (στόπερ), Μάρκος Αλόνσο (δεξιός μπακ) και Γκάβι (μέσος).

Η εκτίμηση του αγώνα

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ