ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Λάτσιο… επιστρέφει δυναμικά για τον Ιωαννίδη!
Τζο Κόουλ: «Ο Βιρτς είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Μπέλινγχαμ»!
Η Τσέλσι βρήκε τον αντικαταστάτη του Τιάγκο Σίλβα!
Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι βρήκε τον «μαέστρο» που έψαχνε!
Η Μπάγερν βρήκε τον επόμενο Ντέιβις στην Άρσεναλ!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαγκ μίλησε για όλους και για όλα στον Γκάρι Νέβιλ!
Ίντερ: Τα μεταγραφικά της πλάνα για το καλοκαίρι!
Μικρό καλάθι κρατά ο Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει κριθεί τίποτα»
Ολυμπιακός: Αποθέωση για τους θριαμβευτές του Μπέρμιγχαμ στο «Ελ. Βενιζέλος»
PODCAST: Θρυλικό έπος στο «Βίλα Παρκ» and more…
Το ερυθρόλευκο πάρτι υπό το βλέμμα των Πρίγκηπα Ουίλιαμ και Βαγγέλη Μαρινάκη (vids)
«Buzzer-beater» ο Ενζολά και προβάδισμα ενόψει τελικού η Φιορεντίνα (vid)
ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ Ολυμπιακός, ταπείνωσε τη Βίλα μες στο χωριό της και βλέπει τελικό! (vid)
Νέο… πάρτι της Λεβερκούζεν – Όλα ανοι«Χ»τά στην Μασσαλία! (vids)
Killer ο Βιρτς που «εκτέλεσε» και τη Ρόμα! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Στον θρόνο της η «Βασίλισσα» – Ο Βινίσιους διέλυσε την Μπαρτσελόνα (vid)

Πάρτι του Βινίσιους, συμμετοχή του Ροντρίγκο και η Ρεάλ Μαδρίτης με 4αρα (4-1 την Μπαρτσελόνα) κατέκτησε ακόμη μια κούπα.

Στον θρόνο της η «Βασίλισσα» – Ο Βινίσιους διέλυσε την Μπαρτσελόνα (vid)

H Ρεάλ Μαδρίτης δεν άφησε πολλά περιθώρια στην Μπαρτσελόνα. Την… τσάκισε με τέσσερα γκολ, με ηγέτη τον Βινίσιους Τζούνιορ – και συμμετοχή του Ροντρίγκο – και κατέκτησε το SuperCopa Ισπανίας. Αποκαρδιωτική η εικόνα της Μπαρτσελόνα με την ομάδα του Τσάβι να μένει από εμπνεύσεις και από… καύσιμα και να παραδίνεται στην ανωτερότητα της αντιπάλου της.

Το ματς

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα. Το ντέρμπι που περίμεναν όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι! Ο τελικός του SuperCopa Ισπανίας στο Ριάντ μας χάρισε το ζευγάρι που θέλαμε! Η «Βασίλισσα» της Ευρώπης απέναντι στους «μπλαουγκράνα». Το κοινό του Ριάντ είχε την ευκαιρία να δει από κοντά δύο από τις καλύτερες ομάδες του πλανήτη. Δύο παραδοσιακές δυνάμεις του ποδοσφαίρου.

Αμφότερες ήθελαν όσο τίποτα τη νίκη. Όσο τίποτα το τρόπαιο. Το πρώτο για το 2024. Στα του χορταριού πάντως μία ήταν η ομάδα που έδειξε από το πρώτο λεπτό πόσο ήθελε το παιχνίδι και και αυτή ήταν η Ρεάλ Μαδρίτης. Η Μπαρτσελόνα πριν καλά καλά καταλάβει που βρίσκεται βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0. Η Ρεάλ με δύο παρόμοιες φάσεις κατάφερε να παραβιάσει δις την ανύπαρκτη άμυνα των Καταλανών.

Δράστης και στα δύο γκολ ο Βινίσιους Τζούνιορ. Μία στο 7ο λεπτό και μία στο 10′. Η άμυνα της Μπαρτσελόνα έπαιξε πολύ ψηλά και το πλήρωσε! Με το 2-0 στην… πλάτη οι παίκτες του Τσάβι ήταν αναγκασμένοι να βγουν μπροστά και να ψάξουν ένα γκολ για να μπουν ξανά στη διεκδίκηση του αγώνα. Με τη συμπλήρωση του πρώτου μισαώρου ο ρυθμός του αγώνα ήρθε σε ισορροπία. Τρία λεπτά μετά (33′) η Μπαρτσελόνα βρήκε την ευκαιρία της και δεν την άφησε να πάει χαμένη. Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι είδε τη μπάλα να προσγειώνεται μπροστά του και με δυνατό σουτ στη κίνηση νίκησε τον Λούνιν κάνοντας το 2-1. Η χαρά των «μπλαουγκράνα» όμως δεν κράτησε για πολύ. Έξι λεπτά μετά ο Αραούχο έκανε πέναλτι στον Βινίσιους. Ο Βραζιλιάνος εκτέλεσε την εσχάτη των ποινών και με ψυχραιμία έκανε χατ τρικ γράφοντας το 3-1. Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μπαρτσελόνα μπήκε με διάθεση να κρατήσει περισσότερο τη μπάλα και να δημιουργήσει. Οι «μπλαουγκράνα» προσπάθησαν να πατήσουν στην αντίπαλη περιοχή. Να μειώσουν το σκορ όμως η Ρεάλ Μαδρίτης είχε κλείσει πολύ καλά τους χώρους. Η ομάδα του Αντσελότι περίμενε την στιγμή της. Περίμενε να βγει στην κόντρα για να τελειώσει το παιχνίδι. Και έτσι έγινε! Στο 64′ ο Ροντρίγκο βρήκε τον τρόπο και… ξέρανε την άμυνα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 4-1 δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της «Βασίλισσας».

Στο 71′ η σεμνή τελετή έλαβε τέλος με τον Ρόναλντ Αραούχο να παίρνει κόκκινη κάρτα. Στο 78′ η «Βασίλισσα» άγγιξε το 5-1 σε φάση διαρκείας όμως ο Κουντέ και ο Πένια έσωσαν τη Μπαρτσελόνα. Στο 80′ ο Ζοάο Φέλιξ πάτησε την περιοχή της Ρεάλ όμως το σουτ του βρήκε αντίδραση από τον Λούνιν. Στο τελευταίο μέρος ο ρυθμός έπεσε! Η Μπαρτσελόνα αποδέχθηκε την ήττα της! Τελικό σκορ, 4-1 υπέρ της Ρεάλ Μαδρίτης!
















Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ