ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
PODCAST: Θρυλικό έπος στο «Βίλα Παρκ» and more…
Το ερυθρόλευκο πάρτι υπό το βλέμμα των Πρίγκηπα Ουίλιαμ και Βαγγέλη Μαρινάκη (vids)
«Buzzer-beater» ο Ενζολά και προβάδισμα ενόψει τελικού η Φιορεντίνα (vid)
ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ Ολυμπιακός, ταπείνωσε τη Βίλα μες στο χωριό της και βλέπει τελικό! (vid)
Νέο… πάρτι της Λεβερκούζεν – Όλα ανοι«Χ»τά στην Μασσαλία! (vids)
Killer ο Βιρτς που «εκτέλεσε» και τη Ρόμα! (vid)
ΑΠΙΘΑΝΟ σουτ ο Έσε, 4-2 ο Ολυμπιακός! (vid)
Η Τσέλσι «πάτησε» την Τότεναμ στο ντέρμπι του Λονδίνου! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Ισοφάρισε ο Ντιαμπί, ΧΑΤ-ΤΡΙΚ ο Ελ Κααμπί! (vids)
Κάρλο Αντσελότι: «Ο Βινίσιους έχει… κρύο αίμα»!
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Μείωσε στις καθυστερήσεις ο Γουότκινς (vid)
Κάνει την Ευρώπη και πάλι να παραμιλάει ο Τζολάκης με αυτό που έπιασε! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Το ακυρωθέν γκολ του Μπέιλι (vid)
0-2 Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ξανά με Ελ Κααμπί! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: 0-1 με πλασεδάρα Ελ Κααμπί! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Τσάβι: «Δεν ήταν πέναλτι στον Βινίσιους – Ζητάω συγγνώμη στους οπαδούς»!

Ο Τσάβι μίλησε για την ήττα με 4-1 από τη Ρεάλ Μαδρίτης, τονίζοντας πως πιστεύει στο έργο της ομάδας του.

Τσάβι: «Δεν ήταν πέναλτι στον Βινίσιους – Ζητάω συγγνώμη στους οπαδούς»!

Η Μπαρτσελόνα βρέθηκε πίσω με δύο γκολ στα πρώτα 10 λεπτά στο Στάδιο Αλ-Αουάλ καθώς ο Βινίσιους Τζούνιορ έκανε τη διαφορά για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ωστόσο, οι «Μπλαουγκράνα» κατάφεραν να μειώσουν με το όμορφο σουτ του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Στη συνέχεια, ο Βινίσιους στη συνέχεια ολοκλήρωσε το χατ-τρικ του 39′, με τον Ροντρίγκο να διαμορφώνει το τελικό 4-1.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Στις δηλώσεις του, ο Τσάβι ήταν έξαλλος με τον τρόπο που ξεκίνησε τον αγώνα η ομάδα του. «Δεν μπορούμε να μπούμε σε ένα τελικό έτσι. Ήμασταν απαράδεκτοι στην άμυνα και στο ψηλό πρέσινγκ», δήλωσε ο προπονητής της Μπαρτσελόνα στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα.  «Απλά δεν μπορείς να ξεκινήσεις έναν τελικό χάνοντας 2-0. Μετά επιστρέψαμε λίγο με το γκολ του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, αλλά το πέναλτι, που κατά τη γνώμη μου δεν ήταν πέναλτι, μας έκανε πάλι να χαθούμε. Μετά το δεύτερο μισό ήταν πραγματικά κακό. Στην άμυνα δε σταματήσαμε τα τρεξίματά τους. Δεν κάναμε φάουλ. Ζουν γι’ αυτό, από εκεί προήλθαν τα δύο πρώτα γκολ. Το ξέραμε και δουλεύαμε γι’ αυτό στην προπόνηση, αλλά δε δούλεψε. Όχι μόνο ως προπονητής της Μπαρτσελόνα, αλλά και ως οπαδός της, είμαι πολύ λυπημένος. Αυτό είναι όλο όσο μπορώ να πω. Ζητάω συγγνώμη στους οπαδούς μας, αλλά θα επανέλθουμε».

Το τελικό αποτέλεσμα ασκεί περισσότερη πίεση στον Τσάβι, με την Μπαρτσελόνα να είναι επίσης οκτώ βαθμούς πίσω από τη Ρεάλ Μαδρίτης στη μάχη για την La Liga και να αντιμετωπίζει προβλήματα στη συνέπεια σε όλες τις διοργανώσεις. Έχει υποδειχθεί ότι ο Ισπανός βρίσκεται σε δύσκολη θέση στον πάγκο του Καμπ Νου, αλλά επιμένει ότι όλοι στα αποδυτήρια κατευθύνονται προς την ίδια κατεύθυνση και έχει πλήρη εμπιστοσύνη ότι μπορεί ακόμα να ανατρέψει τα πράγματα. Τσάβι

Ο Τσάβι συνεχίζει να πιστεύει στους παίκτες του

«Είμαι έτοιμος να δεχτώ όλη την κριτική που θα έρθει. Κανένα πρόβλημα. Πιστεύω σε αυτό το έργο, σε εμένα, στους ποδοσφαιριστές», είπε ο Τσάβι. «Νομίζω ότι μπορούμε να ανατρέψουμε αυτήν την κατάσταση. Υπάρχουν τρία τρόπαια που παραμένουν. Είναι ένα δύσκολο πλήγμα, αλλά αυτό γίνεται στον αθλητισμό. Εξακολουθώ να έχω εμπιστοσύνη και να νιώθω δυνατός. Τι μπορώ να κάνω για να πείσω τους οπαδούς; Μπορούμε να κοιτάξουμε πίσω και να δούμε ότι, με εμένα στον σύλλογο, έχουμε κερδίσει τρόπαια. Το έχουμε ήδη κάνει. Κάναμε τα πάντα πέρσι για να πιστέψουμε ότι η Μπαρτσελόνα ξεκινούσε μια νέα εποχή. Τώρα είναι η στιγμή να κρατηθούμε, να επαναφέρουμε τα πράγματα στη σωστή τροχιά και να αγωνιστούμε για τα τρόπαια».

Διαβάστε επίσης: Μπαρτσελόνα: Χάνει την πίστη της στον Τσάβι και στο… μπαμ του καλοκαιριού!

Ο Τσάβι θα πρέπει τώρα να ξαναφέρει τους παίκτες του σε καλή κατάσταση ενόψει του κρίσιμου παιχνιδιού στο Κύπελλο για τους «16», το βράδυ της Πέμπτης, ενώ στο Πρωτάθλημα θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μπέτις.




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ