Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Μουρίνιο σκέφτεται να «προδώσει» τη Ρεάλ – Το ακραίο σενάριο!
Μπαρτσελόνα

Ο Μουρίνιο σκέφτεται να «προδώσει» τη Ρεάλ – Το ακραίο σενάριο!

Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν θα μείνει για αρκετό καιρό «άνεργος» και τα σενάρια για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του

17.01.2024 | 17:09

Εδώ και μερικές ώρες ο Ζοσέ Μουρίνιο αποτελεί παρελθόν από τη Ρόμα, καθώς η διοίκηση των Ιταλών αποφάσισε να προχωρήσει στην απόλυση του Πορτογάλου τεχνικού, μετά τις ήττες από Λάτσιο και Μίλαν.

Αν μη τι άλλο ο Μουρίνιο δεν περίμενε αυτήν την εξέλιξη και αποχώρησε δυσαρεστημένος από τη Ρώμη, ωστόσο έχει πεισμώσει και θέλει να βρει άμεσα την νέα του προπονητική “στέγη”.

Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν για την νέα ομάδα του Πορτογάλο κόουτς και σύμφωνα με Μέσα από την Ισπανία, ο Special One είναι αυτήν την στιγμή στην κορυφή της λίστας της… Μπαρτσελόνα, καθώς θεωρείται φαβορί για να αντικαταστήσει τον Τσάβι!

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ: Ο Τσάβι ετοιμάζει την κίνηση που μπορεί να αλλάξει πολλά και μάλιστα άμεσα στην Μπαρτσελόνα!

Συγκεκριμένα, ο Μέντες, μάνατζερ του Πορτογάλου κόουτς, φαίνεται να πρότεινε τον Ζοσέ Μουρίνιο στον Ζοάν Λαπόρτα, ως αντικαταστάτη του Τσάβι. Παρόλα αυτά δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση από την διοίκηση των Καταλανών και η απομάκρυνση του Τσάβι δεν φαίνεται να έχει μεγάλες πιθανότητες την δεδομένη χρονική στιγμή…

Πάντως φαίνεται πως τα στάνταρ του Μουρίνιο παραμένουν υψηλά… και κοιτάει στους πάγκους των κορυφαίων συλλόγων της Ευρώπης.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ: Ο Τσάβι ετοιμάζει την κίνηση που μπορεί να αλλάξει πολλά και μάλιστα άμεσα στην Μπαρτσελόνα!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version