ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Ζιντάν… τελείωσε δημόσια την Μπάγερν Μονάχου!
Γιουβέντους: Το σχόλιο του Αλέγκρι για το μέλλον του!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ήταν έτοιμος να φύγει και τώρα… δέχεται πρόταση ανανέωσης!
Επίσημο: Η Μπάγερν παρουσίασε την νέα της εντυπωσιακή φανέλα! (pics)
Οριστικό: Επιστρέφει στους… αγγλικούς πάγκους ο Λοπετέγκι!
Ο Αμορίμ με δυο κουβέντες έβαλε τέλος σε όλα τα σενάρια
Θύμισε χρυσές εποχές Μπενφίκα η Λεβερκούζεν, αλλά ο Αλόνσο δεν εφησυχάζεται!
Αρνητικό ρεκόρ 20ετίας η Τότεναμ!
Αποθέωση και συγκίνηση στην επιστροφή του Σβεν-Γκόραν Έρικσον στην έδρα της Σαμπντόρια! (vid)
Βάζει «λάδι στη φωτιά» ο Νούνιες, διέγραψε φωτογραφίες του με τη Λίβερπουλ στο Instagram! (pic)
Σταράτος ο μάνατζερ του Ρόκε: «Δεν φεύγει δανεικός από την Μπαρτσελόνα, άλλοι μας έδιναν τα διπλά»
Έχασε η Μπενφίκα, σήκωσε το 20ό η Σπόρτινγκ, πράσινη η Λισαβόνα! (vids)
Στην Αγγλία γράφουν για «φλερτ» Μπαρτσελόνα με Νούνιες!
Πένθος στο ποδόσφαιρο: Πέθανε ο Σέζαρ Λουίς Μενότι
Ρόμα – Γιουβέντους: Όλα μοιρασμένα στο «Ολίμπικο», κοιτάζουν πίσω τους οι Ρωμαίοι (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
feeding

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, πράξη δεύτερη! Μεγάλο ματς στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», με τους Πειραιώτες να υποδέχονται το τριφύλλι για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος (21:00) Θυμίζουμε πως το πρώτο παιχνίδι των δυο ομάδων στη Λεωφόρο έληξε ισόπαλο (1-1).

Μόνο την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος έχουν στο μυαλό τους στον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Κάρλος Καρβαλιάλ θέλει να βγάλει αντίδραση και να φτάσει σε μια μεγάλη επιτυχία. Αποφασισμένοι για απαντήσεις οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται τον Παναθηναϊκό, με μοναδικό στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Από διπλό στην Καισαριανή προέρχονται οι Πειραιώτες. Ενα διπλό που έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί των τεσσάρων αναμετρήσεων. Ο Ολυμπιακός επιβίωσε στην αναμέτρηση με την Κηφισιά και επιθυμεί να κάνει μια καινούρια αρχή στο ντέρμπι αιωνίων με τους πρασίνους. Αποστολή δεν βγήκε από τον Πορτογάλο τεχνικό, ο οποίος δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Ελ Αραμπί, του τιμωρημένου Ρέτσου ενώ εκτός είναι και ο Ελ Κααμπί. Ο Μαροκινός επιθετικός βρίσκεται στο Copa Africa. «Πιστεύω πως θα είναι ένα πολύ ισορροπημένο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο καλές, ποιοτικές ομάδες που θα έχουν μεγάλη επιθυμία για τη νίκη. Θα είναι ένα παιχνίδι με χαρακτηριστικά τελικού. Θα προσπαθήσουμε, πρώτα από όλα, να μην δεχθούμε γκολ και θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να σκοράρουμε. Θέλουμε να προκριθούμε. Αυτός είναι ο στόχος μας και πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό παιχνίδι για να τα καταφέρουμε», δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού για το αποψινό ματς με τους πρασίνους.

Στην αντίπερα όχθη, ο Τάσος Μπακασέτας είναι το πρόσωπο της ημέρας για τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Φατίχ Τερίμ τα βρήκε με την Τραμπζονσπόρ και ο Ελληνας άσος προβάρει τα πράσινα. Με την ψυχολογία στα ύψη μετά και από αυτή τη μεταγραφική κίνηση, ο Παναθηναϊκός κατηφορίζει στο Φάληρο για τη μεγάλη μάχη με τον Ολυμπιακό. Τα ντέρμπι είναι συνεχόμενα για τους φιλοξενούμενους, καθώς την περασμένη αγωνιστική κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ. Οι πράσινοι στάθηκαν όρθιοι στη Νέα Φιλαδέλφεια και παρέμειναν στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος. Αρκετά τα προβλήματα για τον Τούρκο τεχνικό, μιας και δε θα έχει στη διάθεσή του τους Μπρινιόλι, Παλάσιος, Τσέριν, Τζούριτσιτς, Ιωαννίδης, Γερεμέγεφ, Μάγκνουσον, Πάλμερ-Μπράουν. Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού: Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Μαργκόνο, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Μαντσίνι, Τσοκάι, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς, Ακαϊντίν, Φικάι, Κυριόπουλος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ