ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Μαρκίνιος έγινε… Μαλντίνι και έκανε το τάκλιν της ζωής του! (vid)
Η Ρεάλ έκανε πραγματικότητα τον… εφιάλτη του Τούχελ! (pic & vid)
Η Ίντερ θέλει να κάνει δικό της το «διαμάντι» της Σκωτίας!
Επική «σακούλα» του Σάντσο, αλλά ο Φούλκρουγκ έστειλε την μπάλα στα… πουλιά! (vid)
Ρεσιτάλ αστοχίας η Παρί, με βραχεία κεφαλή η Ντόρτμουντ για τελικό! (vids)
Μίλαν: Οι πέντε κανόνες που πρέπει να ακολουθήσει ο νέος προπονητής!
Φοβερή και τρομερή πρόταση για τον Φαν Ντάικ από τη Σαουδική Αραβία!
«Παίκτης της Ρεάλ έχει συμφωνήσει με την Ατλέτικο»!
Ντόρτμουντ – Παρί: ΔΥΟ δοκάρια σε λίγα δευτερόλεπτα από Μπαπέ και Χακίμι! (vid)
Η Ρεάλ ήδη ετοιμάζει φιέστα στη Μαδρίτη για το πρωτάθλημα πριν την Μπάγερν!
Το πρώτο μεγάλο stop του Ντοναρούμα κόντρα στην Ντόρτμουντ! (vid)
Ντόρτμουντ – Παρί: Θύμισε Χάαλαντ η γκολάρα του Φύλκρουγκ! (vid)
Ο κόσμος της Ντόρτμουντ έδωσε… ρέστα στο ματς με την Παρί! (vid)
O Κόντε θέλει την μεγάλη επιστροφή στην Τσέλσι!
Μαρτύρησε τον Ζιρού ο προπονητής του: «Φεύγει για MLS»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
feeding

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΠΑΟΚ Live Streaming.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming

Δοκιμασία στις Σέρρες για τον ΠΑΟΚ. Πρώτο ματς για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, με την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου να φιλοξενείται από τον Πανσερραϊκό (17:00).

Άλλη μια δύσκολη αποστολή για τον ΠΑΟΚ, που καλείται να αποδράσει αλώβητος από τις Σέρρες. Οι ασπρόμαυροι θέλουν να θέσουν γερές βάσεις πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Μόνο εύκολη δε θα είναι η σημερινή αποστολή για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, με τον Πανσερραϊκό να διψάει για διάκριση στη διοργάνωση. Μετά και την ήττα από τον Άρη, ο ΠΑΟΚ βρήκε ξανά τη φόρμα του. Ο δικέφαλος του βορρά απέκλεισε με συνοπτικές διαδικασίες τον Βόλο και εν συνεχεία, έστησε πάρτι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα παρέα με τον Παναθηναϊκό βρίσκονται οι φιλοξενούμενοι, που έχουν ως μεγάλο στόχο και το Κύπελλο. Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Βιεϊρίνια, Κοτάρσκι, Λύρατζης, ενώ επέστρεψαν οι Τσιγγάρας και Νάσμπεργκ. Η αποστολή: Ζ. Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Μπαλωμένος, Σάστρε, Κεντζιόρα, Νάσμπεργκ, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Τζίμας.

Πάμε και στον Πανσερραϊκό που κυνηγάει με νύχια και με δόντια τη διάκριση στο εφετινό Κύπελλο Ελλάδος. Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία απέκλεισε τον Αστέρα Τρίπολης και έχει μπροστά της τη μεγάλη εντός έδρας πρόκληση με τον ΠΑΟΚ. Είναι και μια ευκαιρία για τον Ουρουγουανό κόουτς να αποδείξει πράγματα κόντρα στην πρώην του ομάδα. Στο πρωτάθλημα, ο Πανσερραϊκός προέρχεται από καλή εμφάνιση και εκτός έδρας νίκη επί της Λαμίας. Ο Πάμπλο Γκαρσία έκανε γνωστή την αποστολή για τον αγώνα με τους «ασπρόμαυρους», εκεί όπου τέθηκαν εκτός οι Γκοτζαμανίδης, Χόβαν, Δεληγιαννίδης, Άλεξιτς, Ανάκογλου, ο τραυματίας Χατζηστραβος που έχει υποστεί θλάση, αλλά και οι διεθνείς Μασαρίποφ και Ουεντραόγκο. Αναλυτικά, η αποστολή: Κατσίκας, Τσομπανίδης, Μπεργκστρέμ, Αυλωνίτης, Διαμαντής, Πεταυράκης, Πηλέας, Ντάνκερλουι, Θυμιάνης, Μορέϊρα, Οικονόμου, Στάικος, Σοφιανός, Μούργος, Τομάς, Ουάρντα, Γούλερι, Χεφτέ, Μασκανάκης, Παπαβασιλείου, Μπαϊροβιτς.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ