ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ίντερ πήρε το πρωτάθλημα και… χαλάρωσε! (vid)
«Έκαψε» τους νησιώτες από νωρίς η Ατλέτικο! (vid)
Ξεκάθαρος ο Τσάβι: «Ας ξεχάσουμε γρήγορα τη φετινή σεζόν που ήταν σκέτη ντροπή»
Δυνάστης της Ρεάλ ο Φλορεντίνο Πέρεθ, ξεπέρασε τον αείμνηστο Σαντιάγο Μπερναμπέου!
«Τάπωσε» τον Ρόι Κιν ο Χάαλαντ με απαξιωτική ατάκα!
Μεγάλη κίνηση από την Μπαρτσελόνα: Υποκλίθηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης! (pic)
Αλ Νασρ: On fire o Κριστιάνο με το «τέλειο» χατ-τρικ! (vids)
Στη Ρεάλ Μαδρίτης πρώτα γέλασαν με τα χάλια της Μπαρτσελόνα και μετά πανηγύρισαν το πρωτάθλημα! (pic)
Διπλό δώρο* Πάσχα από την Betsson
Με «ντόρτια» στην Μπαρτσελόνα έστεψε πρωταθλήτρια τη Ρεάλ η Χιρόνα και πέρασε στο Champions League! (vid)
Ο Χάαλαντ ΓΛΕΝΤΗΣΕ τη Γουλβς και «βλέπει» το Πρωτάθλημα! (vid)
Χιρόνα – Μπαρτσελόνα: Μαγικός Πόρτου και η Ρεάλ ήδη πανηγυρίζει! (vids)
Στην Premier League η Ίπσουιτς μετά από 22 χρόνια!
Χατ-τρικ στο ημίχρονο από τον Χάαλαντ και «καθαρίζει» η Σίτι τη Γουλβς! (vids)
Και ποιος δεν δάκρυσε με τη χειρονομία του Ρόις στο τέλος! (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ισπανία

H Ατλέτικο Μαδρίτης προσγείωσε… ανώμαλα τη Ρεάλ με «τεσσάρα»! (vids)

Η Ατλέτικο Μαδρίτης πέρασε στα προημιτελικά του Κυπέλλου, επικρατώντας 4-2 της Ρεάλ Μαδρίτης με την κανονική διάρκεια να λήγει 2-2.

H Ατλέτικο Μαδρίτης προσγείωσε… ανώμαλα τη Ρεάλ με «τεσσάρα»! (vids)

Η Ατλέτικο Μαδρίτης φέτος έχει δείξει πολλάκις στη Ρεάλ Μαδρίτης ότι τα μεταξύ τους ματς δεν είναι εύκολα. Ούτε απλά. Αλλά πολύ δύσκολα και κρύβουν αρκετές εκπλήξεις.

Οι παίκτες του Κάρλο Αντσελότι, λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του Super Cup Ισπανίας, δεν κατάφερε να περάσουν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου με τους «ροχιμπλάνκος» να τους αφήνουν εκτός συνέχειας, μετά από σπουδαία εντός έδρας νίκη με σκορ 4-2 με την κανονική διάρκεια της αναμέτρησης να λήγει 2-2 και όλα να ξεκαθαρίζουν στην παράταση.

Φανταστικό γκολ από τον Αντουάν Γκριεζμάν στο 100′.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

H Ατλέτικο Μαδρίτης από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης έδειξε με ποιο τρόπο θα προσέγγιζε το παιχνίδι. Με επιθετικό. Οι παίκτες του Σιμεόνε, άλλωστε, είχαν και την ώθηση που χρειάζονταν και από τον κόσμο που ήταν στο πλευρό τους από το πρώτο, μέχρι και το τελευταίο λεπτό.

Οι γηπεδούχοι είδαν τους κόπους τους να ανταμείβονται στο 39′ όταν ο Λίνο πετάχτηκε στην καρδιά της άμυνας της Ρεάλ Μαδρίτης και με ωραία προβολή έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του του. Ωστόσο, η χαρά των «ροχιμπλάνκος» δεν έμελλε να κρατήσει πολύ. Παρά μόνο μερικά λεπτά.

Ήταν η σειρά των φιλοξενούμενων να χαμογελάσουν λίγο πριν το τέλος του πρώτου 45λεπτου. Όταν ο Βινίσιους εκτέλεσε φάουλ από μακρινή απόσταση, ο Όμπλακ δεν εκτίμησε σωστά και είδε την μπάλα να περνάει και να καταλήγει στα δίχτυα του. Έτσι, το 1-1 ήταν το σκορ του πρώτου μέρους. Στο δεύτερο η Ατλέτικο δεν έριξε ρυθμό.

Οι γηπεδούχοι πίεζαν όσο περισσότερο μπορούσαν. Από την άλλη, η Ρεάλ Μαδρίτης, έκανε προσπάθειες να κρατήσει την μπάλα όσο το δυνατόν περισσότερο στην κατοχή της. Ωστόσο, ένα λάθος και μία κόντρα έφεραν τον Μοράτα μπροστά σε ένα από τα πιο εύκολα γκολ της καριέρας του με τον Ισπανό φορ να κάνει το 2-1 για την Ατλέτικο στο 56′.

Από εκεί και πέρα η Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε να ανέβει λίγο παραπάνω. Κάτι που δεν ήταν τόσο απλό στην πράξη, πέρα από τη θεωρία. Όμως, ο Χοσέλου στο 82′ εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την ασίστ του Μπέλιγχαμ και έκανε το 2-2. Παρά την πίεση της «βασίλισσας» στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης το 2-2 έμεινε ως το φινάλε και έτσι το ντέρμπι της Μαδρίτης οδηγήθηκε στην παράσταση.

Στο έξτρα μισάωρο οι δυνάμεις των ποδοσφαιριστών δεν ήταν πολλές. Παρόλα αυτά κανείς δεν ήθελε να χάσει. Κάτι που φαινόταν με γυμνό μάτι με τους παίκτες των δύο ομάδων να δίνουν δυνατές μονομαχίες και να ρίχνουν αρκετό… ξύλο! Στο 100′ ήρθε η στιγμή που έμελλε να αλλάξει το ματς. Ο Βινίσιους έχασε τη μία κόντρα και μετά ακόμη μία με την μπάλα να πηγαίνει στα πόδια του Γκριεζμάν και αυτός να μπαίνει κατά μέτωπο στην περιοχή της Ρεάλ με τον Γάλλο να τελειώνει τη φάση με ένα υπέροχο σουτ από δύσκολη γωνία που το έκανε να φαίνεται τόσο εύκολο και απλό!

Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε στο 110′. Ο Μπέλιγχαμ από κοντά δεν κατάφερε να νικήσει τον Όμπλακ με τον Θεμπάγιος να παίρνει το «ριμπάουντ» για το 3-3. Όμως, το εν λόγω τέρμα δεν μέτρησε ποτέ, αφού στην αρχή της φάσης ο Άγγλος παίκτης ήταν σε θέση οφσάιντ. Η Ρεάλ Μαδρίτης όσο και αν προσπάθησε δεν κατάφερε να σημειώσει τρίτο τέρμα με τους γηπεδούχους να την… σκοτώνουν με το τέρμα του Ρικέλμε στο 119′.
















Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ