ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Άρρωστη» ασίστ Γιαμάλ, γκολ ο Φεράν Τόρες (vid)
Λίβερπουλ – Έβερτον: Ο Ταρκόφσκι πήγε να διαλύσει τα πόδια του ΜακΆλιστερ (vid)
Η Έβερτον το γκολ, αλλά, τα χαμόγελα η Λίβερπουλ λόγω… VAR! (vid)
Ο Γκρίλις έσπασε την… κατάρα σκοράροντας σε επίπεδο Premier League μετά από 16 μήνες (vid)
O Έντρικ δουλεύει χωρίς… αύριο στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ο Σάκα έπαθε την… πλάκα του με τον κόσμο της Άρσεναλ
Σουάρες: «Ήθελα σαν τρελός για συμπαίκτη τον Τόρες»
Αντσελότι: «Δεν ήξερα πως εξαπατούσα την εφορία! Δεν το κατάλαβα»
Λίβερπουλ: «Συμφωνία με Σαλάχ» – Η φωτογραφία που… προδίδει (pic)
Προπονητής της Premier League «μηδένισε» την ομάδα του!
Μαραντόνα: Κανένα ίχνος ναρκωτικών ή αλκοόλ στο σώμα του
Διάσημοι που διασταυρώθηκαν μεταξύ τυχερών παιχνιδιών και αθλητισμού
Άρσεναλ: Πάει για σούπερ μεταγραφή – Συνάντηση με τον Γουίλιαμς!
Ευρώπη… ζήλευε: Μυθική ατμόσφαιρα στο ΟΦΗ-Αστέρας (vid)
Μίλαν: Οι 2+1 πιθανοί προπονητές – Το μεγάλο φαβορί
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αλ Νασρ

Κριστιάνο: «Χρυσή Μπάλα και βραβείο The Best έχουν χάσει την αξιοπιστία τους»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εξαπέλυσε με... τρόπο βολές στους διοργανωτές των βραβείων αλλά και στους νικητές αυτών!

Κριστιάνο: «Χρυσή Μπάλα και βραβείο The Best έχουν χάσει την αξιοπιστία τους»

Είναι το πρόσωπο των ημερών! Ο Κριστιάνο Ρονάλντο συνεχίζει στα 39 του να αποτελεί σημείο αναφοράς για το ποδόσφαιρο. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ολοκλήρωσε ένα εξαιρετικό για εκείνον 2023, το οποίο επιβραβεύτηκε προχθές με τη κατάκτηση μιας ακόμη προσωπικής διάκρισης. Πρόσθεσε στη συλλογή του το βραβείο «Μαραντόνα» το οποίο παρέλαβε στην τελετή των Globe Soccer Awards.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Κριστιάνο έφθασε σε μια χρονιά τα 54 τέρματα. 54 γκολ σε 59 αγώνες με την φανέλα της Αλ Νασρ και αυτή της εθνικής Πορτογαλίας. Άφησε πίσω του σπουδαίους ποδοσφαιριστές όπως ο Κιλιάν Μπαπέ, Χάρι Κέιν και Έρλινγκ Χάαλαντ. Ο χρόνος μπορεί να περνάει όμως ο Κριστιάνο παραμένει το ίδιο «καυτός» με τη μπάλα στα πόδια.

Διάβασε επίσης: Δεν καταλαβαίνει από… χρόνια ο Ρονάλντο: «Περήφανος που κέρδισα τον Χάαλαντ»!

Τα «καρφιά» του Κριστιάνο για Χρυσή Μπάλα και βραβείο The Best

Παραμένει επίσης το ίδιο αιχμηρός στις δηλώσεις του! Ο Πορτογάλος μίλησε πρόσφατα στην εφημερίδα Record της πατρίδας του και όπως αναμενόταν έδωσε τροφή για σχόλια με τις απαντήσεις του. Ο 39χρονος σε ερώτηση του δημοσιογράφου αποκάλυψε με… τρόπο τον λόγο που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά δε ψήφισε για τον καλύτερο ποδοσφαιριστή της χρονιάς και τον νικητή της Χρυσής Μπάλας. «Το Βραβείο Χρυσής Μπάλας και το Βραβείο The Best χάνουν την αξιοπιστία τους», ανέφερε συγκεκριμένα.

Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε και στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας και στο πως ο υπόλοιπος ποδοσφαιρικός πλανήτης το υποβαθμίζει. Σε αντίθεση με το MLS που ο Λιονέλ Μέσι γνωρίζει την αποθέωση σε ένα πρωτάθλημα ίδιας ταχύτητας με αυτό που αγωνίζεται ο Κριστιάνο. «Έχω συνηθίσει σε αυτό και ξέρω πώς λειτουργούν αυτοί οι οργανισμοί. Ειλικρινά, δεν έχω παρακολουθήσει την τελετή απονομής των βραβείων The Best» τόνισε ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ