ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μεγάλη στιγμή για τον Ράγια: Καπάρωσε το «χρυσό γάντι» της Premier League!
Κλοπ: «Γι’ αυτό τον λόγο πάτωσαν οι αγγλικές ομάδες στην Ευρώπη»
Θρύλος της Λίβερπουλ «έκραξε» τον Σαλάχ δίχως… αύριο: «Είναι ατομίσταρος!»
Ο Αρτέτα γελάει με τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Ζεσούς!
Ο Αρτέτα έριξε «βόμβα» πριν το ματς με την Μπόρνμουθ!
Ο Ρόις σε ένα συγκινητικό βίντεο εξήγησε γιατί αποχωρεί από την Ντόρτμουντ! (vid)
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Τέλος από την Ντόρτμουντ ο Ρόις το καλοκαίρι!
Η μεγάλη επιστροφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι γεγονός!
ΟΛΟ το Μάντσεστερ μάχεται για τα μάτια του Μανδά!
Κάνει πίσω η Μπαρτσελόνα για τον Μεσίνιο!
Ο Κλοπ ξεκαθάρισε πώς έχει η κατάσταση με τον Σαλάχ!
Τσέλσι: Οι επτά παίκτες που δε θα φορέσουν ξανά τη φανέλα της!
Η Λάτσιο… επιστρέφει δυναμικά για τον Ιωαννίδη!
Τζο Κόουλ: «Ο Βιρτς είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Μπέλινγχαμ»!
Η Τσέλσι βρήκε τον αντικαταστάτη του Τιάγκο Σίλβα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Primera División

Στα δύσκολα η Μπαρτσελόνα δεν… μασάει, αλλά προχωράει! (vid)

Η Μπαρτσελόνα με δύο γκολ μετά το 90', επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 4-2 της Ρεάλ Μπέτις και πήρε ακόμη μία σημαντική νίκη!

Στα δύσκολα η Μπαρτσελόνα δεν… μασάει, αλλά προχωράει! (vid)

Η Μπαρτσελόνα δεν περνάει και την πιο εύκολη φάση της το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ειδικά μετά την βαριά ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Super Cup Ισπανίας. Ωστόσο, οι παίκτες του Τσάβι δείχνουν τσαγανό. Δείχνουν χαρακτήρα και δεν τα παρατάνε. Όπως έπραξαν άλλωστε και στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Ρεάλ Μπέτις.

Οι Καταλανοί επικράτησαν με σκορ 4-2 στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της La Liga. Όμως, αυτό το «διπλό» μόνο εύκολα δεν ήρθε, αφού τα γκολ της νίκης για τους φιλοξενούμενους μπήκαν στα τελευταία λεπτά!

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Σε ακόμη ένα παιχνίδι της η Μπαρτσελόνα από τα πρώτα κιόλας λεπτά έδειξε να έχει τον απόλυτο έλεγχο. Οι φιλοξενούμενοι έχοντας την μπάλα στα πόδια τους και με πολλές πάσες μπορούσαν εύκολα να φτάσουν μέχρι τα αντίπαλα καρέ. Και με τον Τόρες σε πολύ καλό φεγγάρι μπόρεσαν από το πρώτο κιόλας ημίχρονο να βάλουν γερές βάσεις για τη νίκη.

Ο Ισπανός στράικερ ήταν αυτός που έκανε το 1-0 στο 21′ και μετά στο 48′ ανέβασε τη διαφορά των τερμάτων στα δύο! Όλα έδειχναν πως το βράδυ θα μπορούσε να είναι εύκολο και απλό για την Μπαρτσελόνα. Όμως, ο Ίσκο είχε άλλη γνώμη. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός χάρη στην κλάση και την ποιότητά του κατάφερε με δύο γκολ μέσα σε τρία λεπτά να δώσει νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.

Ο Ίσκο αρχικά μείωσε σε 2-1 στο 56′ και στο 59′ έφερε την απόλυτη ισορροπία. Ο Τσάβι άρχισε να ιδρώνει και οι παίκτες του να δείχνουν να μην πιστεύουν στα μάτια τους με όλα αυτά που γινόντουσαν. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι δεν τα παράτησαν ποτέ. Η πίεσή τους έπιασε τόπο. Ακόμη και λίγο πριν το τέλος.

Έτσι, ο Φέλιξ στο 90′ με ωραίο πλασέ έβαλε και πάλι την Μπαρτσελόνα σε θέση οδηγού με τον Τόρες στο 92′ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα με τον ίδιο να φτάνει σε χατ- τρικ και να συμβάλλει τα μέγιστα, ώστε η ομάδα του να πάρει ένα τόσο σημαντικό αποτέλεσμα!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ