ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
H Λίβερπουλ κατάφερε να δεχθεί γκολ από το κεφάλι του Μπόουεν (vid)
Μόνο έτσι θα δούμε και του χρόνου Μπαρτσελόνα – Ζοάο Φέλιξ μαζί!
SkySports: Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει όσο κανέναν άλλον τον Βιρτζ
Ο Τούχελ τρομάζει με την επίθεση της Ρεάλ Μαδρίτης
Η Μίλαν κατέληξε στον διάδοχο του Πιόλι – Λοπετέγκι ο εκλεκτός
«Η Σπόρτινγκ θέλει Γιόκερες και Ιωαννίδη μαζί»
Τα τέσσερα αστέρια της Μπαρτσελόνα που… ακροβατούν με την έξοδο
Μπαρτσελόνα: O παίκτης που θα κάνει ευτυχισμένο τον Τσάβι το καλοκαίρι
Rai Sport: Η Νάπολι βρήκε τον ιδανικό προπονητή για την αντεπίθεσή της
Το «Arteta ball» στο μεγαλείο του (vid)
Μπαρτσελόνα: Το μελλοντικό της 6αρι έρχεται από τη Masia
H Ίντερ απέκτησε τον… Τζέκο που της έλειπε
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Νάπολι

Μέντες για Μουρίνιο: «Βρίσκει όποτε θέλει νέα ομάδα»

O Ζοσέ Μουρίνιο μπορεί να βρει εύκολα και άνετα την επόμενη ομάδα της καριέρας του, σύμφωνα με τον Ζόρζε Μέντες.

Μέντες για Μουρίνιο: «Βρίσκει όποτε θέλει νέα ομάδα»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο ήταν και παραμένει ένας από τους καλύτερους και πιο εμπορικούς προπονητές του κόσμου. Ακόμη και τώρα που τα πράγματα για εκείνον δεν πάνε και τόσο ωραία, όπως παλιά!

Ο χωρισμός του Πορτογάλου τεχνικού με τη Ρόμα έφερε αντιδράσεις και γενικότερα αρκετές ομάδες από εκείνη τη στιγμή και έπειτα καλοσκέφτονται την περίπτωσή του.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ: Ο Μενιάν μίλησε για τους ρατσιστές και την επίθεση που δέχτηκε από αυτούς στο ματς με την Ουντινέζε!

Ο Ζοσέ Μουρίνιο παραμένει… καυτό όνομα. Για πολλούς. Κάτι που επιβεβαίωσε με δηλώσεις και ο μάνατζέρ του. Ο Ζόρζε Μέντες επισήμανε ότι ο «special one» μπορεί να βρει ομάδα όποτε θέλει:

«Είναι ένας σπουδαίος προπονητής. Δεν χρειάζεται να το πει κανείς. Ούτε εγώ, ούτε και εκείνος! Οι τίτλοι που έχει κατακτήσει όλα αυτά τα χρόνια “μιλάνε” από μόνοι τους. Μπορεί να βρει ομάδα ό,τι ώρα θέλει. Έχει ήδη αρκετές προτάσεις στα χέρια του. Θα μπορούσε να πάει στη Σαουδική Αραβία από το περασμένο καλοκαίρι. Όμως, εκείνος ήθελε και θέλει να παραμείνει στην Ιταλία και την Ευρώπη», τα λόγια του. Πρώτη και καλύτερη η Νάπολι για τον Μουρίνιο!

Πρώτη και καλύτερη η Νάπολι για τον Μουρίνιο!

Η Νάπολι φέτος δεν θυμίζει σε τίποτα την περσινή ομάδα. Εκείνο το σύνολο που έπαιζε καλό ποδόσφαιρο και έπαιρνε τη μία νίκη, μετά την άλλη. Από τότε που έφυγε από τον πάγκο του συλλόγου ο Λουτσιάνο Σπαλέτι τα δεδομένα άλλαξαν από τη μία στιγμή στην άλλη. Όχι, όμως για καλο. Αλλά για τον ακριβώς ανάποδο λόγο.

Ο Ρούντι Γκαρσία ήταν αυτός που προσπάθησε τα αναπληρώσει το κενό του Ιταλού προπονητή. Αλλά η προσπάθειά του έμεινε στου δρόμου τα… μισά. Μιας και η εικόνα, όσο και τα αποτελέσματα που πήραν μαζί του οι «παρτενοπέι» δεν ήταν αρκετά για να τον κρατήσουν στη θέση του. Αυτό ήταν ξεκάθαρο. Όπως και το τέλος του.

Η Νάπολι έδωσε τα… κλειδιά στον Βάλτερ Ματσάρι. Τα πράγματα είναι κάπως καλύτερα. Όχι, όμως, ότι υπάρχουν τρομακτικές αλλαγές. Βέβαια αυτό απαιτεί χρόνο και ο Ματσάρι δεν τον έχει. Ειδικά από την ώρα και τη στιγμή, όπου ο Ζοσέ Μουρίνιο έλυσε τη συνεργασία του με τη Ρόμα. Γι’ αυτό και όλη η Ιταλία… βουίζει ότι θα είναι ο επόμενος τεχνικός της ομάδας από τον Νότο.

Οι δύο πλευρές μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να έχουν μία από κοινού συνάντηση. Αυτό θα γίνει, ώστε να φανεί αν υπάρχει πρόθεση να δουλέψουν μαζί και από πότε μπορεί να συμβεί αυτό. Κάτι τέτοιο τουλάχιστον αναφέρει και το ρεπορτάζ του ιταλικού καναλιού «ΤΜW».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ