ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
Ο πιο hot στόπερ: Οι οκτώ ομάδες που «μάχονται» για πάρτη του
Μέσι: «Τα πέντε φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ» (vid)
Επίσημο: Η Άρσεναλ ανακοίνωσε τα… «δίδυμα» αστέρια της Ν. Αμερικής (pic)
Η ατάκα-φωτιά του Μέσι: «Μπορούμε να το πάρουμε… ξανά!»
Ανατροπή με Νεϊμάρ: Απόφαση έκπληξη για το μέλλον του
Ράγισε ο Μαρσέλο: «Με έλεγαν υπέρβαρο – Εγώ ο… παχουλός όμως τα σάρωσα όλα!»
Ύμνοι για το επόμενο «Golden Βoy» του ελληνικού ποδοσφαίρου – Τρέλα για Καλοσκάμη (pic)
Μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης και νέο «άκυρο» στον Κονατέ
Σοκ στη Ρεάλ Μαδρίτης – Σοβαρός τραυματισμός για τον Αλεξάντερ Άρνολντ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Τεν Χαγκ «τελειώνει» για πάντα τον Σάντσο – Θέλει τη «σβούρα» της Σπόρτινγκ

Ο προπονητής της Γιουνάιτεντ καταστρώνει τα σχέδιά του για το πως θα τελειώσει μια για πάντα τον Τζέιντον Σάντσο από την ομάδα του.

Ο Τεν Χαγκ «τελειώνει» για πάντα τον Σάντσο – Θέλει τη «σβούρα» της Σπόρτινγκ

2,5 χρόνια στο Ολντ Τράφορντ και ο Τζέιντον Σάντσο δεν έχει να θυμάται σχεδόν τίποτα! Ο Βρετανός επιθετικός αποχώρησε πριν από μερικές εβδομάδες από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και επέστρεψε με τη μορφή δανεισμού στο ποδοσφαιρικό του… σπίτι. Στην αγαπημένη του Μπορούσια Ντόρτμουντ. Στην ομάδα που είναι το καταφύγιό του. Εκεί που θα ξεχάσει όσα έγιναν στη Γιουνάιτεντ και την κάκιστη σχέση του με τον προπονητή της ομάδας, Έρικ Τεν Χαγκ και θα προσπαθήσει να ανεβάσει ξανά τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας 

Επιστρέφοντας στα της Γιουνάιτεντ, το τελευταίο διάστημα οι «σειρήνες» που ήθελαν τον Τεν Χαγκ να αποχωρεί από τον σύλλογο έχουν σωπάσει! Ο Ολλανδός κερδίζει καθημερινά πόντους παραμονής. Έτσι δεν αποκλείεται να τον δούμε να συνεχίζει στο τιμόνι της βρετανικής ομάδας και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Αν κάτι τέτοιο συμβεί στην πραγματικότητα πιθανότατα να φέρει και το ολοκληρωτικό τέλος της συνεργασίας των «Κόκκινων Διαβόλων» με τον Τζέιντον Σάντσο.

Διάβασε επίσης: «Αν η Γιουνάιτεντ ήθελε να φτάσει στη κορυφή θα έπρεπε να κρατήσει τον Ρονάλντο»!

O Έντουαρντ της Σπόρτινγκ αρέσει πολύ στη Γιουνάιτεντ

Ήδη μάλιστα ο Τεν Χαγκ και οι συνεργάτες του έχοντας τη στήριξη της διοίκησης «μαγειρεύουν» την επόμενη ημέρα. Καταστρώνουν τα πλάνα τους για την απόκτηση νέων προσώπων για την επίθεση της Γιουνάιτεντ. Σύμφωνα με το βρετανικό Football Transfers το μπλοκάκι τι Τεν Χαγκ εμπεριέχει δύο νέα ονόματα. Αυτά των Τσούπο-Μότινγκ της Μπάγερν Μονάχου και Μάρκους Έντουαρντς της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Ο δεύτερος θα μπορούσε να είναι ο παίκτης που θα πάρει τη θέση του Σάντσο στο ρόστερ του Τεν Χαγκ.

Ο Βρετανός εξτρέμ πραγματοποιεί ακόμη μια μεστή σεζόν στην Πορτογαλία συμβάλλοντας τα μέγιστα στην πολύ καλή πορεία της Σπόρτινγκ. Έχει το γκολ, έχει το σερβίρισμα, έχει όμως και συμβόλαιο με τους Ίβηρες μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ