ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Το πιο μάγκικο ήταν και το πιο εύκολο!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει τον «εγκέφαλο» της Γιουβέντους!
Μπάγερν Μονάχου: Ο Τούχελ επιβεβαίωσε την απουσία κόντρα στη Ρεάλ!
Μπαρτσελόνα: Έγραψε ιστορία ο Τερ Στέγκεν!
Γιουβέντους: Δύο σημαντικές απουσίες στον… τελικό τετράδας με τη Ρόμα!
Η Άρσεναλ βρήκε τον… απόλυτο σέντερ φορ στην Bundesliga!
Το φαβορί για τον πάγκο της Μίλαν – «Κλείνει» η συμφωνία!
Ατλέτικο Μαδρίτης: Πάει για… λίφτινγκ στην επίθεση το καλοκαίρι!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Το μεγάλο πρόβλημα με Ράσφορντ!
Η Ίντερ πήρε το πρωτάθλημα και… χαλάρωσε! (vid)
«Έκαψε» τους νησιώτες από νωρίς η Ατλέτικο! (vid)
Ξεκάθαρος ο Τσάβι: «Ας ξεχάσουμε γρήγορα τη φετινή σεζόν που ήταν σκέτη ντροπή»
Δυνάστης της Ρεάλ ο Φλορεντίνο Πέρεθ, ξεπέρασε τον αείμνηστο Σαντιάγο Μπερναμπέου!
«Τάπωσε» τον Ρόι Κιν ο Χάαλαντ με απαξιωτική ατάκα!
Μεγάλη κίνηση από την Μπαρτσελόνα: Υποκλίθηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αγγλία

Φουλ για την πρώτη κούπα η Λίβερπουλ! (vids)

Η Λίβερπουλ δυσκολεύτηκε, όμως, μετά το εκτός έδρας 1-1 κόντρα στη Φούλαμ πέρασε στον τελικό του League Cup, όπου θα βρει τη Τσέλσι.

Φουλ για την πρώτη κούπα η Λίβερπουλ! (vids)

Η Λίβερπουλ φέτος δεν αστειεύεται. Θέλει κάθε νίκη. Θέλει κάθε κούπα που θα βρει στον δρόμο της. Οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ τα βρήκαν μπαστούνια στον δεύτερο ημιτελικό κόντρα στη Φούλαμ στο Λονδίνο.

Ωστόσο, μετά το εκτός έδρας 1-1 και σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα κατάφερε να κλείσει μία θέση στον τελικό του League Cup. Εκεί όπου ήδη περιμένει η Τσέλσι!

Το σπουδαίο παιχνίδι μεταξύ των «κόκκινων» και των «μπλε» θα γίνει στις 25 Φεβρουαρίου στο «Γουέμπλεϊ».

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Από τα πρώτα λεπτά κιόλας φάνηκε ότι και οι δύο ομάδες θα έμπαιναν στον αγωνιστικό χώρο για να παίξουν ανοιχτά και να τα δώσουν όλα για καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο. Αλλά και παράλληλα για την πρόκριση στον τελικό του League Cup, όπου ήδη περίμενε η Τσέλσι, μετά την εντός έδρας νίκη της επί της Μίντλεσμπρο με σκορ 6-1.

Η Λίβερπουλ και οι φίλοι της δεν άργησαν, μέχρι να πατήσουν περιοχή και να σημειώσουν την πρώτη καλή ευκαιρία που ήταν και γκολ. Ο Ντίας με όμορφη προσπάθεια από τα αριστερά και με ακόμη καλύτερο τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Λένο, δείχνοντας στους Λονδρέζους ότι μπροστά τους είχαν ένα… βουνό αν ήθελαν εκείνοι να περάσουν στον τελικό.

Οι γηπεδούχοι χρειάστηκαν αρκετά λεπτά, ώστε να βγουν μπροστά και να απειλήσουν την εστία του Κέλεχερ, ο οποίος μέχρι και το 30′ ήταν απλός θεατής στην αναμέτρηση. Ο γκολκίπερ της Λίβερπουλ έδιωξε με επιτυχία ένα δυνατό, αλλά συρτό σουτ του Χιμένες, δείχνοντας ότι ήταν σε πλήρη ετοιμότητα. Αυτή ήταν η πρώτη καλή φάση για τη Φούλαμ που έφτασε κοντά στο 1-1, λίγο αργότερα. Συγκεκριμένα στο 35′ ο Γουίλιαν πήρε την μπάλα στα πόδια του και με ωραία ενέργεια έφτασε λίγο έξω από την περιοχή της Λίβερπουλ και μετά σούταρε με τον Κέλεχερ να μπλοκάρει την μπάλα στην αγκαλιά του.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Φούλαμ μπήκε με το πόδι πατημένο στο γκάζι. Οι γηπεδούχοι δεν είχαν σκοπό να παραδοθούν και να αφήσουν τη Λίβερπουλ να έχει εύκολο έργο και γενικότερα ένα χαλαρό βράδυ. Κάτι που το έδειξαν από νωρίς με τον Περέιρα στο 52′ να έχει δοκάρι, χάνοντας μία πολύ καλή ευκαιρία το 1-1. Στη συνέχεια της ίδιας φάσης οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο 2-0, όμως, ο Έλιοτ νικήθηκε σε τετ- α- τετ από τον Λένο.

Στο 58′ ο Νούνιες είδε την μπάλα να «γλείφει» το δοκάρι του Λένο. Όπως και στο 63′. Από εκεί και πέρα η Φούλαμ ανέβασε ακόμη περισσότερο την ένταση και γενικότερα τις γραμμές της. Σε αυτό βοήθησε και το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι έδωσαν χώρο, ώστε να χτυπήσουν σε κάποια αντεπίθεση. Κάτι που δεν τους βγήκε τελικά.

Οι Λονδρέζοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσα με τον Ντιοπ στο 76′, αφού ο Γουίλσον πρώτα, έκανε… μαγική ενέργεια από τα αριστερά. Οι γηπεδούχοι είχαν το μομέντουμ, όμως, δεν το αξιοποίησαν και παρά το γεγονός ότι πλησίασαν αρκετά κοντά και σε ένα δεύτερο γκολ εν τέλει δεν το βρήκαν. Έτσι, η Λίβερπουλ έγινε η ομάδα που πήρε το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό του League Cup.










Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ