ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ξεκάθαρος ο Τσάβι: «Ας ξεχάσουμε γρήγορα τη φετινή σεζόν που ήταν σκέτη ντροπή»
Δυνάστης της Ρεάλ ο Φλορεντίνο Πέρεθ, ξεπέρασε τον αείμνηστο Σαντιάγο Μπερναμπέου!
«Τάπωσε» τον Ρόι Κιν ο Χάαλαντ με απαξιωτική ατάκα!
Μεγάλη κίνηση από την Μπαρτσελόνα: Υποκλίθηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης! (pic)
Αλ Νασρ: On fire o Κριστιάνο με το «τέλειο» χατ-τρικ! (vids)
Στη Ρεάλ Μαδρίτης πρώτα γέλασαν με τα χάλια της Μπαρτσελόνα και μετά πανηγύρισαν το πρωτάθλημα! (pic)
Διπλό δώρο* Πάσχα από την Betsson
Με «ντόρτια» στην Μπαρτσελόνα έστεψε πρωταθλήτρια τη Ρεάλ η Χιρόνα και πέρασε στο Champions League! (vid)
Ο Χάαλαντ ΓΛΕΝΤΗΣΕ τη Γουλβς και «βλέπει» το Πρωτάθλημα! (vid)
Χιρόνα – Μπαρτσελόνα: Μαγικός Πόρτου και η Ρεάλ ήδη πανηγυρίζει! (vids)
Στην Premier League η Ίπσουιτς μετά από 22 χρόνια!
Χατ-τρικ στο ημίχρονο από τον Χάαλαντ και «καθαρίζει» η Σίτι τη Γουλβς! (vids)
Και ποιος δεν δάκρυσε με τη χειρονομία του Ρόις στο τέλος! (vids)
Η Ρεάλ νίκησε, αλλά ήδη ετοιμάζεται για Μπάγερν! (vid)
Ακόμη μία στιγμή μαγείας από τη Ρεάλ Μαδρίτης και τον Ντίας! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Primera División

Η Βιγιαρεάλ «τορπίλισε», η Μπαρτσελόνα… βυθίστηκε (vid)

Το παιχνίδι της χρονιάς στην Ισπανία! Η ανατροπή της ανατροπής και μια θλιβερή Μπαρτσελόνα να δέχεται ήττα σοκ (3-5) από τη Βιγιαρεάλ.

Η Βιγιαρεάλ «τορπίλισε», η Μπαρτσελόνα… βυθίστηκε (vid)

Τα είδαν όλα στο Μονζουίκ μέσα σε 90 λεπτά αγώνα! Η Βιγιαρεάλ προηγήθηκε με 2-0 στο 55′, η Μπαρτσελόνα στο 71′ ανέτρεψε πλήρως τα δεδομένα γράφοντας το 3-2 όμως το «κίτρινο υποβρύχιο» δεν είχε πει τη τελευταία του λέξη. Οι φιλοξενούμενοι έβαλαν… μπρος τις μηχανές και ξέραναν για τα καλά τους «μπλαουγκράνα». Γκέδες, Σόρλοθ και Μοράλες αποτελείωσαν την άμυνα για γέλια των γηπεδούχων και υπέγραψαν το αποστομωτικό 3-5.

Το ματς

Η 21η αγωνιστική της La Liga έφερε μια δύσκολη αποστολή για την Μπαρτσελόνα του Τσάβι. Οι Καταλανοί βρέθηκαν απέναντι σε μια παραδοσιακά δύσκολη αντίπαλο στον ισπανικό πρωτάθλημα, τη Βιγιαρεάλ. Ένα μαχητικό σύνολο, το οποίο σε κάθε παιχνίδι κόντρα στους θεωρητικά μεγάλους δίνει τα πάντα για να κάνει τη ζημιά. Έτσι και σήμερα, το «κίτρινο υποβρύχιο» πήγε στο Μονζουίκ για να προκαλέσει προβλήματα στους «μπλαουγκράνα» και να αρπάξει βαθμό ή ακόμη και βαθμούς από την ομάδα του Τσάβι.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με την Μπαρτσελόνα να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Οι γηπεδούχοι με κύριους εκφραστές των επιθέσεων τους Γιαμάλ και Λεβαντόφσκι προσπάθησαν να ανοίξουν την αντίπαλη άμυνα. Η Μπαρτσελόνα βρέθηκε αρκετές φορές μπροστά στην εστία της Βιγιαρεάλ στο πρώτο μέρος όμως ουδέποτε έφθασε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Αντίθετα, η Βιγιαρεάλ, παίζοντας σφικτή άμυνα, βολεύτηκε με το παιχνίδι των αντεπιθέσεων και λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου… δικαιώθηκε. Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν τρεις φορές στο πρώτο ημίχρονο, το VAR δικαίως ακύρωσε τις δύο πρώτες όμως δεν μπορούσε να της στερήσει την τελευταία. Ο Μορένο με δυνατό σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή νίκησε τον Ινιάκι Πένια και άνοιξε το σκορ για τη Βιγιαρεάλ στο 41ο λεπτό του αγώνα. 0-1 σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι πήρε μια άγρια ομορφιά. Σε αυτό συνέβαλε το δεύτερο τέρμα της Βιγιαρεάλ στο 54′. Ο Ακρομάχ έκανε το 2-0 για την ομάδα του δίνοντας της σαφές προβάδισμα νίκης. Από εκείνο το σημείο και έπειτα όμως η Μπαρτσελόνα έβγαλε πείσμα και θέληση. Η ομάδα του Τσάβι στο 60′ μείωσε το σκορ σε 2-1 με δράστη τον Γκουντογκάν και σε αυτό το σημείο οι γηπεδούχοι πίστεψαν όσο καμία άλλη στιγμή στην ανατροπή. Οκτώ λεπτά αργότερα το Μονζουίκ πήρε… φωτιά με τον Πέδρι με δυνατό σουτ να κάνει μέσα από τη μεγάλη περιοχή το 2-2.

Και εκεί που οι πανηγυρισμοί δεν είχαν καν κοπάσει ήρθε η απόλυτη ανατροπή να φέρει τους «μπλαουγκράνα» στην έκσταση. Στο 71′ ο Γκουντογκάν εκτέλεσε φάουλ, ο Αραούχο πήδηξε για τη κεφαλιά και ο Μπαιγί άθελά του έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Και εκεί που οι οπαδοί των γηπεδούχων νόμιζαν πως τα είχαν δει όλα ήρθε η απόλυτη ανατροπή του σκηνικού. Στο 84′ ο Γκέδες με πλασέ από κοντά έκανε το 3-3. Η Βιγιαρεάλ όμως δεν έμεινε μόνο εκεί. Στις καθυστερήσεις του αγώνα έγραψε τον μεγάλο της θρίαμβο. Στο 90+9′ ο Σόρλοθ έκανε το 3-4 και τρία λεπτά αργότερα ο Μοράλες έγραψε τον θλιβερό επίλογο για την Μπαρτσελόνα. 3-5.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ