ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Μαρκίνιος έγινε… Μαλντίνι και έκανε το τάκλιν της ζωής του! (vid)
Η Ρεάλ έκανε πραγματικότητα τον… εφιάλτη του Τούχελ! (pic & vid)
Η Ίντερ θέλει να κάνει δικό της το «διαμάντι» της Σκωτίας!
Επική «σακούλα» του Σάντσο, αλλά ο Φούλκρουγκ έστειλε την μπάλα στα… πουλιά! (vid)
Ρεσιτάλ αστοχίας η Παρί, με βραχεία κεφαλή η Ντόρτμουντ για τελικό! (vids)
Μίλαν: Οι πέντε κανόνες που πρέπει να ακολουθήσει ο νέος προπονητής!
Φοβερή και τρομερή πρόταση για τον Φαν Ντάικ από τη Σαουδική Αραβία!
«Παίκτης της Ρεάλ έχει συμφωνήσει με την Ατλέτικο»!
Ντόρτμουντ – Παρί: ΔΥΟ δοκάρια σε λίγα δευτερόλεπτα από Μπαπέ και Χακίμι! (vid)
Η Ρεάλ ήδη ετοιμάζει φιέστα στη Μαδρίτη για το πρωτάθλημα πριν την Μπάγερν!
Το πρώτο μεγάλο stop του Ντοναρούμα κόντρα στην Ντόρτμουντ! (vid)
Ντόρτμουντ – Παρί: Θύμισε Χάαλαντ η γκολάρα του Φύλκρουγκ! (vid)
Ο κόσμος της Ντόρτμουντ έδωσε… ρέστα στο ματς με την Παρί! (vid)
O Κόντε θέλει την μεγάλη επιστροφή στην Τσέλσι!
Μαρτύρησε τον Ζιρού ο προπονητής του: «Φεύγει για MLS»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπάγερν Μονάχου

Η Μπάγερν Μονάχου έκοψε τον… βήχα στην Μπαρτσελόνα για Τούχελ με αυστηρή ανακοίνωση!

Η Μπάγερν Μονάχου με επίσημη ανακοίνωσή της έκανε γνωστό ότι ο Τόμας Τούχελ θα συνεχίσει να κάθεται στον πάγκο της για πολύ καιρό ακόμα.

Η Μπάγερν Μονάχου έκοψε τον… βήχα στην Μπαρτσελόνα για Τούχελ με αυστηρή ανακοίνωση!

Η Μπάγερν Μονάχου δεν αστειεύεται. Πιστεύει και πίστευε πολύ στον Τόμας Τούχελ. Ο Γερμανός τεχνικός έχει προσφέρει μεγάλες νίκες στους φίλους του συλλόγου, όμως, από την άλλη έχε δεχτεί και μερικές ήττες που αν μη τι άλλο ήταν σκληρές και έκαναν πολλούς να σκέφτονται πάλι αν είναι ο ιδανικός προπονητής για τους Βαυαρούς.

Παρόλα αυτά τις τελευταίες ώρες ακούγονται και γράφονται πολλά για τον επόμενο προπονητή της Μπαρτσελόνα. Ποιος μπορεί να είναι και γενικότερα τα σενάρια δίνουν και παίρνουν. Με τον Τούχελ να είναι ένα από τα πολλά ονόματα. Όπως συνέβη άλλωστε και με τον Μίκελ Αρτέτα από την Άρσεναλ με τον ίδιο να βάζει τέλος στις φήμες με τις δηλώσεις του πριν το εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ: Ο Μίκελ Αρτέτα ξεκαθάρισε ότι δεν αφήνει την Άρσεναλ για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα!

Η Μπάγερν Μονάχου δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια. Κάτι ανάλογο έκανε και εκείνη, όπου με την επίσημη ανακοίνωσή της επισήμανε ότι δεν θα ανεχτεί άλλα δημοσιεύματα που θα κάνουν λόγο για το μέλλον του Τούχελ. Και ότι όλα όσα γράφονται για εκείνον και τους Καταλανούς δεν έχουν καμία επαφή με την πραγματικότητα!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μπάγερν Μονάχου:

«Ο Τόμας Τούχελ ποτέ δεν μίλησε ότι θέλει να γίνει ο διάδοχος του Τσάβι. Ούτε γενικά με το ποιος μπορεί να είναι ο επόμενος προπονητής της Μπαρτσελόνα. Μερίδα οπαδών της Μπάγερν Μονάχου είχε μία σημαντική εκδήλωση το Σάββατο (27/1) και ζήτησε από τον Τόμας Τούχελ όχι απλά να δώσει το “παρών” στην εκδήλωση, αλλά να αναφέρει μερικά σημαντικά περιστατικά και ιστορίες από το πέρασμά του γενικότερα από τους πάγκους.

Δηλαδή από την Μπορούσια Ντόρτμουντ και τη Τσέλσι. Αλλά και την Παρί Σεν Ζερμέν. Και όπως ήταν λογικό έδωσε μερικές λεπτομέρειες για όλες εκείνες τις ομάδες. Παράλληλά, απάντησε σε γενικές ερωτήσεις των οπαδών μας όσον αφορά την Ισπανία, το ποδόσφαιρό της, τα πρωταθλήματά της αλλά και γενικά πως βλέπει το ποδόσφαιρο στη συγκεκριμένη χώρα. Ωστόσο, ποτέ δεν μίλησε για τον Τσάβι, την Μπαρτσελόνα και τον διάδοχρό του στον πάγκο της ισπανικής ομάδας. Όλα αυτά που ακούστηκαν και γράφτηκαν αργότερα ήταν απλά ψέματα και λανθασμένες πληροφορίες.

Από εδώ και πέρα δεν θα δεχτούμε παραπάνω σενάρια που δεν έχουν καμία βάση με την πραγματικότητα και τη λογική και θα έχουν σαν στόχο τον προπονητή μας. Κάτι που συμβαίνει συνέχεια από την ίδια πηγή, ξανά και ξανά!».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ