ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Μαρκίνιος έγινε… Μαλντίνι και έκανε το τάκλιν της ζωής του! (vid)
Η Ρεάλ έκανε πραγματικότητα τον… εφιάλτη του Τούχελ! (pic & vid)
Η Ίντερ θέλει να κάνει δικό της το «διαμάντι» της Σκωτίας!
Επική «σακούλα» του Σάντσο, αλλά ο Φούλκρουγκ έστειλε την μπάλα στα… πουλιά! (vid)
Ρεσιτάλ αστοχίας η Παρί, με βραχεία κεφαλή η Ντόρτμουντ για τελικό! (vids)
Μίλαν: Οι πέντε κανόνες που πρέπει να ακολουθήσει ο νέος προπονητής!
Φοβερή και τρομερή πρόταση για τον Φαν Ντάικ από τη Σαουδική Αραβία!
«Παίκτης της Ρεάλ έχει συμφωνήσει με την Ατλέτικο»!
Ντόρτμουντ – Παρί: ΔΥΟ δοκάρια σε λίγα δευτερόλεπτα από Μπαπέ και Χακίμι! (vid)
Η Ρεάλ ήδη ετοιμάζει φιέστα στη Μαδρίτη για το πρωτάθλημα πριν την Μπάγερν!
Το πρώτο μεγάλο stop του Ντοναρούμα κόντρα στην Ντόρτμουντ! (vid)
Ντόρτμουντ – Παρί: Θύμισε Χάαλαντ η γκολάρα του Φύλκρουγκ! (vid)
Ο κόσμος της Ντόρτμουντ έδωσε… ρέστα στο ματς με την Παρί! (vid)
O Κόντε θέλει την μεγάλη επιστροφή στην Τσέλσι!
Μαρτύρησε τον Ζιρού ο προπονητής του: «Φεύγει για MLS»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Μάντσεστερ Σίτι: Πέρασε… αέρας την Μπέρνλι και συνεχίζει το κυνήγι (vid)

Άλβαρεζ (2) και Ρόντρι χάρισαν στην Μάντσεστερ Σίτι ένα ήρεμο βράδυ Πέμπτης (3-1 την Μπέρνλι) στο Έτιχαντ.

Μάντσεστερ Σίτι: Πέρασε… αέρας την Μπέρνλι και συνεχίζει το κυνήγι (vid)

Η Μάντσεστερ Σίτι επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και πήρε μια εύκολη νίκη κόντρα στη Μπέρνλι. Πρωταγωνιστής για τους «Πολίτες» ο Χούλιαν Άλβαρεζ που πέτυχε δύο όμορφα τέρματα. Στους διακριθέντες και οι Ντε Μπρούιν – Ρόντρι. Η Μπέρνλι δεν μπόρεσε ουσιαστικά να μπει ποτέ στη διεκδίκηση του αγώνα. Φυσικό και επόμενο το 3-1 εις βάρος της.

Το ματς

Η 22η αγωνιστική της Premier League έφερε αντιμέτωπες τις Μάντσεστερ Σίτι και Μπέρνλι. Οι «Πολίτες» χωρίς καμία όρεξη για περιπέτειες ήθελαν απόψε να πανηγυρίσουν τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Να πάρουν το «τρίποντο» και να συνεχίσουν να κυνηγούν τη Λίβερπουλ και τη 1η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα έριξε στο χορτάρι όλα του τα διαθέσιμα «όπλα». Μέσα και ο Χούλιαν Άλβαρεζ στη κορυφή, μέσα και ο Κέβιν Ντε Μπρούιν σε ρόλο οργανωτή. Η Μάντσεστερ Σίτι από το ξεκίνημα του αγώνα έδειξε τις προθέσεις της. Πήρε την πρωτβουλία των κινήσεων και ξεκίνησε νωρίς νωρίς να ψάχνει το γκολ που θα ξεκλείδωνε την άμυνα της Μπέρνλι. Τελικά αυτό δεν άργησε να έρθει! Στο 16′ ο Χούλιαν Άλβαρεζ ανέλαβε δράση, βρέθηκε στη καρδιά της μεγάλης περιοχής των φιλοξενούμενων και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-0.

Έξι λεπτά μετά και αφού οι πανηγυρισμοί ουσιαστικά δεν είχαν κοπάσει ήρθε και ένα δεύτερο τέρμα από τον Αργεντινό επιθετικό. Αυτή τη φορά ο Άλβαρεζ συνεργάστηκε άψογα με τον Κέβιν Ντε Μπρούιν. Οι δυο τους μίλησαν με τα… μάτια, η Μπέρνλι έμεινε να παρακολουθεί και η μπάλα βρέθηκε στο πλεκτό. Με το σκορ στο 2-0 η Μάντσεστερ Σίτι είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα. Έτσι φυσιολογικά και με τη Μπέρνλι να μην απειλεί σχεδόν καθόλου το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με αυτό το σκορ.

Στο δεύτερο μέρος η Μάντσεστερ Σίτι μπήκε με το… πόδι στο γκάζι. Στην πρώτη φάση της επανάληψης, ο Ρόντρι βρέθηκε σε θέση βολής και με όμορφο τελείωμα έκανε το 3-0. Ασίστ αυτή τη φορά από τον Φόντεν. Από εκείνο το σημείο και έπειτα η Μάντσεστερ Σίτι ήταν σαν να κατέβασε ταχύτητα. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να διαχειριστούν το σκορ και τον χρόνο και να προχωρήσουν μέχρι το τέλος δαπανώντας ελάχιστες δυνάμεις. H Μπέρνλι ανέβηκε στο γήπεδο και έψαξε το γκολ της τιμής. Οι φιλοξενούμενοι εν τέλει βρήκαν την ευκαιρία τους και μείωσαν σε 3-1 στο 91′ με τον Ντακχίλ. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ