ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Κλοπ: «Γι’ αυτό τον λόγο πάτωσαν οι αγγλικές ομάδες στην Ευρώπη»
Θρύλος της Λίβερπουλ «έκραξε» τον Σαλάχ δίχως… αύριο: «Είναι ατομίσταρος!»
Ο Αρτέτα γελάει με τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Ζεσούς!
Ο Αρτέτα έριξε «βόμβα» πριν το ματς με την Μπόρνμουθ!
Ο Ρόις σε ένα συγκινητικό βίντεο εξήγησε γιατί αποχωρεί από την Ντόρτμουντ! (vid)
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Τέλος από την Ντόρτμουντ ο Ρόις το καλοκαίρι!
Η μεγάλη επιστροφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι γεγονός!
ΟΛΟ το Μάντσεστερ μάχεται για τα μάτια του Μανδά!
Κάνει πίσω η Μπαρτσελόνα για τον Μεσίνιο!
Ο Κλοπ ξεκαθάρισε πώς έχει η κατάσταση με τον Σαλάχ!
Τσέλσι: Οι επτά παίκτες που δε θα φορέσουν ξανά τη φανέλα της!
Η Λάτσιο… επιστρέφει δυναμικά για τον Ιωαννίδη!
Τζο Κόουλ: «Ο Βιρτς είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Μπέλινγχαμ»!
Η Τσέλσι βρήκε τον αντικαταστάτη του Τιάγκο Σίλβα!
Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι βρήκε τον «μαέστρο» που έψαχνε!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Λίβερπουλ, δεν σταματάς και τον τρόμο σκορπάς! (vid)

Η Λίβερπουλ έκανε... πλάκα στη Τσέλσι και τη νίκησε εύκολα εντός έδρας με σκορ 4-1, ενώ ο Νούνιες έσπασε τα... δοκάρια!

Λίβερπουλ, δεν σταματάς και τον τρόμο σκορπάς! (vid)

H Λίβερπουλ ήταν, είναι και όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει μόνη πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα της Premier League για καιρό ακόμα! Οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ έδωσαν… ρέστα στο εντός έδρας ματς κόντρα στη Τσέλσι στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής, επικρατώντας με σκορ 4-1.

Οι «κόκκινοι» δεν προκαλούν τρόμο, μόνο για τα τέσσερα γκολ τους. Αλλά κυρίως για το γεγονός ότι πέρα από αυτά είχαν και τέσσερα δοκάρια (όλα με τον Ντάργουιν Νούνιες) και γενικότερα πολλές φάσεις για περισσότερα τέρματα!

Λίγα πράγματα από τους Λονδρέζους που δεν έδειξαν σε σχεδόν κανένα κομμάτι του αγώνα να μπορούν να κοντράρουν και να κοιτάξουν στα μάτια τον σύλλογο του Μερσεϊσάιντ! Από την άλλη ο νεαρός, Κόνορ Μπράντλεϊ, έκανε πράγματα και θαύματα, σημειώνοντας ένα γκολ και δίνοντας δύο ασίστ!

TO ΜΑΤΣ:

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μιας ομάδας. Της Λίβερπουλ. Οι παίκτες του Κλοπ έδειχναν εξ αρχής ότι είχαν μπει όχι μόνο για να πάρουν αυτό το σημαντικό παιχνίδι. Αλλά για να… καθαρίσουν τη Τσέλσι με απλές και συνοπτικές διαδικασίες. Οι Λονδρέζοι δεν μπόρεσαν, παρά σε λίγες στιγμές, να κρατήσουν την μπάλα και γενικότερα να πάνε τον ρυθμό και τον αγώνα στα δικά τους κυβικά.

Οι «κόκκινοι» είχαν πατημένο το πόδι στο γκάζι και όσο περνούσε η ώρα φαινόταν ολοένα και πιο ξεκάθαρα ότι οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν και απλά έβλεπαν αποσβολωμένοι τις φάσεις, τα δοκάρια και τα γκολ της Λίβερπουλ. Το 1-0 έγινε στο 23′ από τον Ζότα, αφού πρώτα είχε προηγηθεί ένα δοκάρι από τον Νούνιες, με τον Πορτογάλο φορ να εκμεταλλεύεται την πάσα από τον Μπράντλεϊ.

Ο Πορτογάλος στράικερ πήρε κάποιες κόντρες, αλλά, όταν έφτασε μπροστά από τον Πέτροβιτς ήταν ψύχραιμος και εύκολα έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του, παρά το γεγονός ότι το γκολ ελέγχθηκε από το VAR σε περίπτωση που είχε πάρει την μπάλα με το χέρι. Η Τσέλσι προσπάθησε να βγει μπροστά και έφτανε μέχρι έξω από την περιοχή του Άλισον. Όμως, από εκεί και έπειτα ήταν πιο δύσκολο και έδειχνε να ξεμένει από εμπνεύσεις. Μιας και ο Στέρλινγκ δεν είχε χώρο και χρόνο να κάνει τις κούρσες του. Αλλά και ο Πάλμερ ήταν καλά κλεισμένος.

Το 2-0 έγινε από τη Λίβερπουλ στο 39′ από τον Μπράντλεϊ, ο οποίος βγήκε μόνος του από τα δεξιά και με ένα υπέροχο πλασέ νίκησε για δεύτερη φορά τον κίπερ της Τσέλσι. Όπως το πρώτο, έτσι και αυτό το γκολ των γηπεδούχων, ελέγχθηκε από το VAR για επιθετικό φάουλ σε μία μονομαχία του Σίλβα με τον Ζότα με τη Τσέλσι να φωνάζει για επιθετικό φάουλ. Όμως, το 2-0 μέτρησε κανονικά. Το πρώτο μέρος, όμως, είχε ακόμη ένα δοκάρι για τον Νούνιες, ο οποίος από το σημείο του πέναλτι αστόχησε και δεν έκανε το 3-0 που στην ουσία θα έβαζε από νωρίς τέλος στο ματς. Μια φάση που έγινε στα χασομέρια του πρώτου μέρους.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε να ζηλέψει πολλά από το πρώτο. Μιας και η Λίβερπουλ συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό. Όμως, η πρώτη καλή φάση ανήκε στους φιλοξενούμενους που με τον Μούντρικ έφτασαν πολύ κοντά στο 2-1. Αλλά ο Ουκρανός εξ επαφής έστειλε την μπάλα στα… πουλιά. Αυτό έμελλε να το πληρώσει πολύ ακριβά η Τσέλσι, μιας και στο 65′ ο Σομποσλάι ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 με ωραία κεφαλιά.

Οι Λονδρέζοι μείωσαν με το απίθανο τέρμα του Ενκουκού, ο οποίος είχε περάσει αλλαγή, στο 71′. Ωστόσο, ο Ντίας με ωραίο τελείωμα στο 79′ έκανε το 4-1, δείχνοντας πως η Λίβερπουλ φέτος δεν αστειεύεται! Με αυτό να είναι και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ