ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Κλοπ ξεκαθάρισε πώς έχει η κατάσταση με τον Σαλάχ!
Τσέλσι: Οι επτά παίκτες που δε θα φορέσουν ξανά τη φανέλα της!
Η Λάτσιο… επιστρέφει δυναμικά για τον Ιωαννίδη!
Τζο Κόουλ: «Ο Βιρτς είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Μπέλινγχαμ»!
Η Τσέλσι βρήκε τον αντικαταστάτη του Τιάγκο Σίλβα!
Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι βρήκε τον «μαέστρο» που έψαχνε!
Η Μπάγερν βρήκε τον επόμενο Ντέιβις στην Άρσεναλ!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαγκ μίλησε για όλους και για όλα στον Γκάρι Νέβιλ!
Ίντερ: Τα μεταγραφικά της πλάνα για το καλοκαίρι!
Μικρό καλάθι κρατά ο Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει κριθεί τίποτα»
Ολυμπιακός: Αποθέωση για τους θριαμβευτές του Μπέρμιγχαμ στο «Ελ. Βενιζέλος»
PODCAST: Θρυλικό έπος στο «Βίλα Παρκ» and more…
Το ερυθρόλευκο πάρτι υπό το βλέμμα των Πρίγκηπα Ουίλιαμ και Βαγγέλη Μαρινάκη (vids)
«Buzzer-beater» ο Ενζολά και προβάδισμα ενόψει τελικού η Φιορεντίνα (vid)
ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ Ολυμπιακός, ταπείνωσε τη Βίλα μες στο χωριό της και βλέπει τελικό! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Στάζει… μέλι ο Κλοπ για τον Νούνιες: «Είναι αδύνατο να τον μαρκάρεις»!

Ο Γιούργκεν Κλοπ προχώρησε σε δηλώσεις μετά τη νίκη της ομάδας του απέναντι στην Τσέλσι και αναφέρθηκε, φυσικά, και στον Ντάργουιν Νούνιες.

Στάζει… μέλι ο Κλοπ για τον Νούνιες: «Είναι αδύνατο να τον μαρκάρεις»!

Ο Ντάργουιν Νούνιες είχε μια ιστορική εμφάνιση απέναντι στην Τσέλσι, καθώς χτύπησε τέσσερις φορές το δοκάρι, πράγμα που αποτελεί ρεκόρ για έναν παίκτη σε έναν αγώνα της Premier League από τη σεζόν 2003/04 και μετά, όταν και άρχισαν να κρατάνε αυτά τα στατιστικά. Επιπλέον, η αστοχία του στο πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο εξασθένισε περαιτέρω την αυτοπεποίθησή του. Ωστόσο, ολοκλήρωσε τον αγώνα με θετικό τρόπο, καθώς έβαλε την ασίστ για το τέταρτο γκολ στο 79ο λεπτό, ανεβάζοντας την ψυχολογία του.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Γιούργκεν Κλοπ αποκάλυψε ότι ο επιθετικός ήταν απογοητευμένος που έχασε τόσες ευκαιρίες, αλλά αναγνώρισε τη συμβολή του ως «τρελή» και «αδύνατη να αμυνθεί». «Ένα τρελό πρώτο ημίχρονο, απίστευτο, θα λέγαμε αδύνατο να αμυνθεί. Εξαιρετικό, πραγματικά καλό», δήλωσε ο Γερμανός κόουτς. «Γιατί μιλάμε για τον Νούνιες; Φυσικά, επειδή δημιουργεί τόσες καταστάσεις όπου έχασε, αλλά ήταν το πρώτο παιχνίδι από όταν μετράμε που ένας παίκτης χτύπησε τέσσερις φορές το δοκάρι σε ένα παιχνίδι. Σκεφτείτε τώρα ότι είστε στα παπούτσια του, πώς αισθάνεται αυτό. Χάνοντας ένα πέναλτι, το είδατε στο ημίχρονο, ήταν πραγματικά πολύ εκνευρισμένος με τον εαυτό του». Κλοπ

Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε για τα όσα έκανε ο Ντάργουιν Νούνιες

«Είναι απλά τρελό που δημιουργεί τόσα πολλά. Σκεφτείτε για ένα δευτερόλεπτο αν θα τα έπαιρνε όλα… τα νούμερα θα ήταν απολύτως τρελά, σε ένα σημείο όπου δε θα το καταλαβαίνατε πλέον. Για μας είναι σημαντικό επειδή βάλαμε τέσσερα γκολ, ποιος νοιάζεται αν θα μπορούσαμε να βάλουμε πέμπτο ή έκτο; Δεν είναι πραγματικά σημαντικό. Χρειαζόμαστε να κερδίζουμε παιχνίδια – και αυτός θα σκοράρει. Έχει ήδη σκοράρει. Στη συνέχεια, με τη δημιουργία ενός πραγματικά σημαντικού τέταρτου γκολ στο 79ο λεπτό, επειδή το 3-2 ή το 4-1 είναι μια μεγάλη διαφορά, αυτό το καθιστά πραγματικά τον παίκτη που είναι για μας. Τα υπόλοιπα θα έρθουν, σίγουρα».

Παρά το γεγονός ότι ο Νουνές δε βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, η Λίβερπουλ φάνηκε ασταμάτητη καθώς πλέον έχει διαφορά πέντε πόντων από τη δεύτερη Μάντσεστερ Σίτ. Τα γκολ των «Κόκκινων» πέτυχαν οι Ντιόγκο Ζότα, Κόνορ Μπράντλι, Ντομινίκ Σομπόσλαϊ και Λουίς Ντίας. Ο Κριστόφερ Ενκουνκού, που μπήκε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο, κατάφερε να μειώσει το σκορ για την ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να ανατρέψει την κατάσταση στο Μέρσισαϊντ.

Διαβάστε επίσης: Ιστορικό ρεκόρ ατυχίας του Νούνιες κόντρα στη Τσέλσι!

Ο Νούνιες θα έχει την ευκαιρία να επανορθώσει για τις χαμένες ευκαιρίες του σε μόλις τέσσερις ημέρες, καθώς οι αγώνες συνεχίζονται γρήγορα για τη Λίβερπουλ. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ ετοιμάζεται ήδη για το επόμενο ντέρμπι, καθώς την Κυριακή θα αντιμετωπίσει την Άρσεναλ.




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ